Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19687 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/10/2024 : 21:29:58
|
quote: Originally posted by Macon
Nisam bio izgrednik, jer sam pisao sa argumentima.
Ali lijevi valjda mogu i smiju sve, to je danas realnost zapadne civilizacije.
Ma da, deep state je zarobio i forum? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1539 Posts
Member since 15/10/2023 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
BeaGea
Advanced Member
3479 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 28/10/2024 : 07:10:23
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Macon
Nisam bio izgrednik, jer sam pisao sa argumentima.
Niko nije ni rekao da su bio izgrednik. Pisao si, kao što sam kažeš. To što si se poveo jeftinim provokacijama, to je već problem. Biće sutra otvoren topic, pa vidite kako ćete.
Ma naravno. Posebno je argumentirano bilo kad me vec u prvom odgovoru nazval direktno jadnikom.
|
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 28/10/2024 07:12:25 |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6029 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 28/10/2024 : 09:45:21
|
Rasprava je tekla skroz lijepo dok BeaGea i Macon nisu stvari spustili na razinu osobnih uvreda i bilo bi dobro da to više ne rade.
Culture vulture (nije prozivka, ne moraš odgovarati ako ti se ne da :D) misli da nema koristi od ovih rasprava jer će sudionici ostati na početnim pozicijama i to je vjerojatno točno, ali temu očito čita velik broj pasivnih promatrača. Ako se pokušavamo držati argumenata i civilizirano raspravljamo, netko će nešto i naučiti.
Ja prvi se ne slažem s nekim stvarima koje smetaju wintermutea, kao što je obavezan "gender studies" ispit na tehničkim fakultetima, a bez ove teme ne bih za to ni znao. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 28/10/2024 : 10:04:34
|
Treba otvoriti topik. Nije da me američka politika pretjerano zanima ali mi je zabavno to kako se ken2 neumorno i ostrašćeno grči zbog Trumpa |
Bok, kako si.
|
|
|
culture vulture
Senior Member
1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 28/10/2024 : 10:39:41
|
quote: Originally posted by Beva
Rasprava je tekla skroz lijepo dok BeaGea i Macon nisu stvari spustili na razinu osobnih uvreda i bilo bi dobro da to više ne rade.
Culture vulture (nije prozivka, ne moraš odgovarati ako ti se ne da :D) misli da nema koristi od ovih rasprava jer će sudionici ostati na početnim pozicijama i to je vjerojatno točno, ali temu očito čita velik broj pasivnih promatrača. Ako se pokušavamo držati argumenata i civilizirano raspravljamo, netko će nešto i naučiti.
Ja prvi se ne slažem s nekim stvarima koje smetaju wintermutea, kao što je obavezan "gender studies" ispit na tehničkim fakultetima, a bez ove teme ne bih za to ni znao.
Ne razumijem zašto se ti opetovano osjećaš krivim ako se ja odlučim odgovoriti. Ili imam nešto za reći ili nemam, spominjanje mojeg nicka na to ne utječe.
---
Razgovaralo se civilizirano (koje postignuće za ljude u srednjim godinama!), da, ali nikakve rasprave tamo nije bilo. Nadrobili ste 46 stranica ničega, o nejasno definiranoj temi, koju na životu drži jedino činjenica da wintermute (iz meni nedokučivih razloga) ima potrebu na drugom kraju svijeta tražiti sugovornike za razgovor o situaciji u svom dvorištu. I da je, u nedostatku diskutanata koji bi imali nešto smisleno za reći, spreman razgovarati s doslovno bilo kime.
Jedino što je meni na toj "temi" zanimljivo jest to kako ljudi iz bivše Juge koji odu živjeti u inozemstvo imaju tu neku čudnu potrebu o tome govoriti onima koji nisu otišli. Osobno sam iz Hrvatske otišao kad sam imao 21, živio sam otada u 4 europske države i nikad mi u tih četvrt stoljeća nije palo na pamet o tome izvještavati bilo koga. A niti sam kod drugih nacija vidio takav nagon. Ljudi odu živjeti gdje već odu i žive svoj život, samo ex-Yu nacije daju intervjue za nacionalne novine u stilu "Kao autolimar u Slavoniji nisam mogao naći posao. Otišao sam u Irsku, sad perem tanjure za Google i super mi je". Ili se s neznancima prepucavaju u komentarima na ovom ili onom portalu o tome je li bolje otići ili ostati. Ili na stripovskom forumu deru li ga deru o tome kako život u Americi poznaje samo onaj tko ga poznaje. A imaju s kime o tome derati, jer je i suprotan nagon također endemičan za naše krajeve - neiscrpno je interesantno da je netko "naš" otišao "van". A imali smo, naravno, i pokoju epizodu autohtonoga hrvatskog jala (zavisti), u dobrom starom "svatko tko nešto ima je to stekao na nepravedan način" stilu.
---
Ti pasivni promatrači svakako nisu razlog zašto je topic vrijedan održavanja na životu. Kao i aktivni sugovornici, mogu, možda, čuti nešto što prije nisu znali, ali mišljenje zbog toga promijeniti neće pa to i za njih ostaje mlaćenjem prazne slame. |
Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6029 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 28/10/2024 : 10:46:38
|
quote: Originally posted by culture vulture
Ne razumijem zašto se ti opetovano osjećaš krivim ako se ja odlučim odgovoriti. Ili imam nešto za reći ili nemam, spominjanje mojeg nicka na to ne utječe.
Stalno ponavljaš da je gubitak vremena pa te ne želim uvlačiti u to :D
Razgovaralo se civilizirano (koje postignuće za ljude u srednjim godinama!)
A vidiš nakon ključanja da ih ima kojima je i to teško.
Ti pasivni promatrači svakako nisu razlog zašto je topic vrijedan održavanja na životu. Kao i aktivni sugovornici, mogu, možda, čuti nešto što prije nisu znali, ali mišljenje zbog toga promijeniti neće pa to i za njih ostaje mlaćenjem prazne slame.
Svatko troši slobodno vrijeme po volji. Wintermute je u mirovini pa ima čovjek vremena, nek piše. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/10/2024 : 12:11:00
|
quote: Originally posted by Cromwell
Treba otvoriti topik. Nije da me američka politika pretjerano zanima ali mi je zabavno to kako se ken2 neumorno i ostrašćeno grči zbog Trumpa
hahah patim od TDS-a moram to nekako izbacit
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Topic |
|