Je li popust virtualnog interlibera snizenje na Fibrinom web-shopu? I ako je tako je li uz to ukljuceno i dalje ono besplatna posiljka u inostranstvo za narudzbu preko 30 kg?
Meni osobno crna majica ne odgovara jedino zbog mačke koju imam pa mi se na svakoj tamnijoj majici vide dlake od nje. Zato sam do sada od Fibre uvijek birao majice svjetlijih tonova.... Crne koje imam od Fibre još držim u vrećicama... Što bi mi stripaši rekli, glancer 😂
Meni osobno crna majica ne odgovara jedino zbog mačke koju imam pa mi se na svakoj tamnijoj majici vide dlake od nje. Zato sam do sada od Fibre uvijek birao majice svjetlijih tonova.... Crne koje imam od Fibre još držim u vrećicama... Što bi mi stripaši rekli, glancer 😂
Koliko je dizajn stripova besprekoram, toliko je kod majica katastrofa, unazad dve godine bas los. A imas toliko dobrih motiva, Batman, Superman, Hellboy, Calvin, pa western motive, izbor veliki, ovo sada nista me ne privlaci.
Ako bude u AF, kupicu stripove, i uzecu Imri jednu 4XL majicu.
trebas crnu macku zato je i vjestice imaju
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
znam kako je to trošim one rolere za dlake da je milina ipak, i pored tog nedostatka, puno su mi bolje od bijelih
if you tolerate this, then your children will be next
Koliko je dizajn stripova besprekoram, toliko je kod majica katastrofa, unazad dve godine bas los. A imas toliko dobrih motiva, Batman, Superman, Hellboy, Calvin, pa western motive, izbor veliki, ovo sada nista me ne privlaci.
Ako bude u AF, kupicu stripove, i uzecu Imri jednu 4XL majicu.
Skot Pilgrim - poslednjih meseci najpopularniji Fibrin junak u svetu Grička koja je kult na našim prostorima Fibrin znak koji je zaslužio da ima svoju majicu Dilan/Betmen? :D
Pa ne može bolje da se ubode od ovoga za opštu Fibrinu publiku (koja nije forum :D)
Originally posted by kreŠa Pa ne može bolje da se ubode od ovoga za opštu Fibrinu publiku (koja nije forum :D)
Mislim da je ova konstatacija pun pogodak. Naime, do nedavno ni sam nisam bio svjestan da većina Fibrine publike nije na forumu (ili, barem, nisu glasni kao onih desetak članova koji su uvijek spremni sve komentirati ). Tek proljetos, kada je izašao Dylan/Batman, skužio sam da postoji znatan broj kupaca/čitatelja koje furum baš i ne zanima, odnosno koji žele samo čitati stripove. Marko bi sigurno još dodao "dobre" stripove.