Author |
Topic |
Tonto
Advanced Member
8394 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8298 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 22/12/2024 : 00:03:50
|
SCOTT WALKER - PLASTIC PALACE PEOPLE
Ovo deluje kao nešto što se naslanja na Sinatru (u ne-jazz varijanti) ili Jacquesa Brela (koji je uticaj, kako kažu), ali uz pokušaj da se pesma usložni u maniru Moody Bluesa. Ambiciozno, ali sa temom koja se ponavlja, orkestracijom i perfektnim vokalom više podseća na pesmu iz Diznijevog filma, malo mračniju (ne mislim to u lošem smislu).
Ali, s obzirom i da je tekst poetski i podložan analizi, zaokružujem na veću ocenu.
4/ 5 |
|
|
jogurt
New Member
Serbia
278 Posts
Member since 23/01/2020 |
Posted - 22/12/2024 : 00:18:04
|
The captain and the hourglass - A ne znam, baš mi se nije svidelo; nekako prejednostavno i bez nekih dobrih delova 1+
Born on the bayou - Nisam odavno pustio Kridense, tako da mi je sad baš dobro leglo ovo; odlično 5-
Lithium - Baš nije u mom fazonu; kako pesma a i spot bogami 2-
Stay with me tonight - Baš fina pesma, odlična za čuti povremeno 3
NSU - Nisam slušao Cream detaljno tako da nisam znao pesmu odranije, svakako vrlo dobra! 4+
Seasons - Fina muzika, ali kao da nešto komstantno fali da bi bilo baš dobro 2+
I don't go to USA - Interesantna pesma, sigurno ću je pustiti još neki put za bolji utisak 3+
Klik tema broj 1 - Prženje, ali ne slušam često ovako nešto; jer ne volim često tako nešto kao bez glave i repa; svakako je ovo odlično 4
In time - Vidi se da je kvalitetno, ali ova kao konstantna seckanja u pesmi mi nisu prijala 3 |
Edited by - jogurt on 22/12/2024 00:20:08 |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6083 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Topic |
|
|