forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 130

naker
Advanced Member

5043 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 28/02/2025 : 22:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Urban&4 - Div

Jako lepa melanholična pesma. Odličan vokal i tekst, refren je da se naježiš koliko je dobar. Jedino mi se ne sviđa kako je odsvirano, kakav je ono mlak beat i uopšte se ne uklapa u žanr.

Chet Baker - Estate

Chet je majstor, kakva truba... Mirna pesma, ali nije dosadna ni u jednom momentu. Strpljivo odsvirano, ali znalački i sa samopouzdanjem. Prava muzika za dušu. I da, ovo se sluša posle ponoći kada svi spavaju osim najvećih posvećenika vrhunskog jazz-a.

Let 3 - Ne trebam te

Stari Let 3 albumi su zakon. Dobro mi je poznata numera pa nemam sad ništa produktivno da dodam. Jednostavan tekst u besnom punk rock maniru ali koji radi posao jer ritam i bass nose celu pesmu. Zaista vrhunski odsvirano. Ma odlična stvar u svakom pogledu.

This Sisters of Mercy - This Corrosion

Fora zvuk, tekst u službi instrumentala jer je u pitanju interna šala gde se prozivaju bivši članovi koji su napustili bend i prešli kod rivala. Pesme o drugim muzičarima i bendovima smatram najnižim vidom muzike jer su rezultat sujete.

Pulp - Babies

Kao neko ko voli mračnu stranu rock-a, ovakvi sladunjavi britpop tonovi ne prolaze. Tekst je tinejdž štivo o odrastanju i prvim seksualnim iskustvima. Nije za mene.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5043 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 28/02/2025 : 22:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Evo jedna za Zulu. Mulatu Astatke & The Heliocentrics - Yekermo Sew.

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1685 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 01/03/2025 : 00:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Jedna za Nakera: Motorhead-Rock'n'roll. Iz jednog po mome njihovog od najboljih albuma koji je prošao dosta ispod radara. Tekst je po mome baš poanta svega. Imao sam vinil u isto vrijeme kao Appettite for Destruction od GNR. Motorhead su jedan mojih omiljenih bandova iako jih danas ne slušam mnogo.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 01/03/2025 00:02:21
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9094 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 01/03/2025 : 00:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
The Doobie Brothers - Long Train Runnin' 4,5/ 5
Johnny Logan - Hold Me Now 3/ 5
Early Summer - Ryo Fukui 4/ 5
The Coasters - Down In Mexico 4-/ 5
Galija - Posrednik 3,5/ 5
David Bowie - New Killer Star 4/ 5
Marcella Detroit - I Believe 4,5/ 5
Go to Top of Page
Page: of 130  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic