Evo po meni jednog klasika, čisto da se nađe na temi :D
Mislim da ovo najviše odgovara Zuli
Mislim da je bila ideja da se postavlja ono što nekom ne odgovara 😂
Ali kao da si znao, ovo mi baš nije najbolje što bih želio slušati. Good Vibrations ili Surfing USA mogu poslušati, ako slučajno naletim. Ova koju si mi predložio nije mi čak ni zabavna (kao ove koje si spomenuo). Ne kažem da je to loše, ali meni ne znači puno.
Mislim da je bila ideja da se postavlja ono što nekom ne odgovara 😂
Ali kao da si znao, ovo mi baš nije najbolje što bih želio slušati. Good Vibrations ili Surfing USA mogu poslušati, ako slučajno naletim. Ova koju si mi predložio nije mi čak ni zabavna (kao ove koje si spomenuo). Ne kažem da je to loše, ali meni ne znači puno.
Ma ne bre, zasto bih ti postavio nesto ako mislim da ti se nece uopste svideti? Jednostavno sam lose procenio da bi ti se svidelo uzimajuci u obzir pesme koje si zadavao drugima i koje su ti se svidele :D
Meni je Pet sounds jedan od omiljenih albuma, i mnogo puta sam ga odslusao u cugu; a ima i dosta pesama van tog albuma koje mi se svidjaju, a ova koju sam ti zadao je bila jedna od tih :)
Sad, nadam se da ti "osveta" nece uspeti i da ce mi ovo sto si postavio biti dobro
Znam (i volim) njihovu Missing. Nisam siguran jesam li ikad slušao nešto drugo, ovo svakako ne. Muzika mi se baš sviđa, a kako i neće s tim saksofonom (zapamtio si da sam slab na njega, priznaj). Tekst je bezveze, ali volim njen glas tako da kad smanjim razinu koncentracije i ne obraćam pozornost na tekst ovo ispada nešto što mogu s guštom slušati više puta. 8/10
Ova stvar mi zvuči kao neka zajebancija i tako ju mogu prihvatiti, ali bila zajebancija ili ne, meni je neslušljiva (i još izuzetno agresivna, što mi inače smeta). 1/10
Slušao sam ih nešto sitno pred dvadesetak godina, ali su mi ispali iz fokusa. Ova pjesma i nije nešto posebno, bilo bi mi bolje da su samo gitara i vokal, ali generalno volim taj srednjovjekovni prizvuk (ovdje čujem i malo Orijenta) tako da ovakve stvari zapravo uvijek dobro prolaze kod mene. 7/10
Dok alexts nađe vremena, zanima me što Chui misli o nečemu ovakvom:
https://www.youtube.com/watch?v=9W5S-JqQ5SQ
Oprosti promaklo mi je, meni je ovo plesno sexy ali za samo slušanje pomalo dosadnjikavo. al namjena je više ovo prvo i u tome uspjeva kako ti je ovo Shaner domaće space party snage
Ovaj avangardni free-jazz mi zvuči prilično dobro, ali kao nešto što bih mogao (voleo) da slušam na albumu (ili uživo); još uvek kad mi se kaže "pesma", mislim na popularnu, čak radijsku muziku. Ali Tonto je započeo sa tim dugačkim kompozicijama, tako da je ovo susret sa zanimljivim jazz sastavom.