Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Zula
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1356 Posts
Member since 07/10/2015 |
|
Zula
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1356 Posts
|
alexts
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
8887 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1630 Posts
Member since 18/03/2005 |
|
Zula
Senior Member
1356 Posts
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1630 Posts
Member since 18/03/2005 |
|
naker
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hellboy avatar1.jpg)
4937 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 08/02/2025 : 22:49:25
|
Diana Krall - Besame Mucho
Prelep jazz glas koji je otpevao pesmu na seksi latino način sa dosta emocija. Trenutno sam u fazonu španske kinematografije pa mi je ovo došlo kao kec na deset. Jako dobra verzija čuvene pesme.
Gerry Rafferty - Baker Street
Instant klasik. Taj saksofon na početku, ta solo gitara na kraju... Genijalno remek-delo. Ova numera svaki film čini boljim.
Big Mama Thornton - Down Home Shakedown Harmonica Jazz Session 1965
Ne postoji taj zakon u kosmosu koji dozvoljava da blues/jazz harmonika može da bude loša stvar. Toliko talenta na jednom mestu, kakva svirka, kakve su ovo veličine... Prženje.
Dave Brubeck - Take Five
Ne sviđa mi se što je stavljen link samo za pesmu bez videa, spot gde ovu genijalnu stvar sviraju likovi u odelima i naočarima koji izgledaju kao knjigovođe samo pojačava utisak o preslušanom. A i ta verzija je duža, a ovo treba da bude duže kako bi uživao što više.
Black Sabbath - War Pigs
Ambiciozni i pohlepni političari pokreću ratove gde obični ljudi prašinari ginu u rovovima kao mušice.. radi čega? Kako bi svinje na vlasti bile sve gojaznije i deblje dok trpaju novac u svoje džepove, a prosečan čovek jedva krpio kraj sa krajem. Rat je sranje jer nevini ljudi koji ništa nisu skrivili prvi ginu, dok se odgovorni za ratove uvek izvuku. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
naker
Advanced Member
![](AvatarUpload/hellboy avatar1.jpg)
4937 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
Zula
Senior Member
1356 Posts
Posted - 08/02/2025 : 22:54:56
|
quote: Originally posted by Macon
Ko će ovo pogledati? Jedni naši. Tvrda elektronika. https://www.youtube.com/watch?v=ito9slma1KI
Ajde, kad si lijepo zamolio... Iako bi to bolje stajalo alextsu, mislim da je on ovdje zadužen za komentiranje elektronike i njenih varijacija.
Mene poslušano nervira. I onda to ne bih volio opet slušati. Ritam je postignut, ali bio bi i s običnim bubnjem. Elektro dodaci i pjevanje izazivaju agresiju kod mene i to mi nije drago. Jasno mi je da izražavanje ima različite forme, ali samo zato što mogu što hoću ne znači da je to i dobro, ni za mene ni za druge.
Kad si već lijepo zamolio... 😂 |
Edited by - Zula on 08/02/2025 22:55:15 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25693 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|