forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 98

Zula
Senior Member

1356 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 08/02/2025 : 20:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
A za Bevu nešto skroz normalno 😂

Nisam neki ljubitelj Kotrljajućeg kamenja, ali poštujem i muziku i one koji to vole.

Malo koji njihov "kamenčić" bih mogao slušati više puta, iako je neminovno poslušati skoro sve jer u takvom okruženju živimo.

Ono što mogu slušati više puta i u različitim verzijama je Paint it Black. U originalnoj postavi Brian Jones svira sitar (neki će reći da njegovim "odlaskom" nestalo i kamenčića). No, meni se svaki instrument čuje na koncertu iz 1990. (Tokio).

Rolling Stones - Paint iz Black

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1356 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 08/02/2025 : 20:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
I onda zabušant Tonto 😂

Malo smo zaboravili duete, a kad ste već spomenuli Toma Jonesa...
Izvrsna pjesma (prvi put sam je čuo od Bonny M 😂), a Tomova partnerica je samo takva, glasom i stasom.

Tom Jones & Ella Fitzgerald - Sunny

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8887 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 08/02/2025 : 21:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Evo nešto za NESVRSTANOG

The Jesus And Mary Chain - Reverence

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1630 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 08/02/2025 : 21:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Ko će ovo pogledati? Jedni naši. Tvrda elektronika.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 08/02/2025 21:37:53
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1356 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 08/02/2025 : 21:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Nitko, ako nekog ne zadužiš, nekom određenom daš zadatak 🤣
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1630 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 08/02/2025 : 22:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

Nitko, ako nekog ne zadužiš, nekom određenom daš zadatak 🤣

Ajde molim ti.

Zula.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4937 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 08/02/2025 : 22:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Diana Krall - Besame Mucho

Prelep jazz glas koji je otpevao pesmu na seksi latino način sa dosta emocija. Trenutno sam u fazonu španske kinematografije pa mi je ovo došlo kao kec na deset. Jako dobra verzija čuvene pesme.

Gerry Rafferty - Baker Street

Instant klasik. Taj saksofon na početku, ta solo gitara na kraju... Genijalno remek-delo. Ova numera svaki film čini boljim.

Big Mama Thornton - Down Home Shakedown Harmonica Jazz Session 1965

Ne postoji taj zakon u kosmosu koji dozvoljava da blues/jazz harmonika može da bude loša stvar. Toliko talenta na jednom mestu, kakva svirka, kakve su ovo veličine... Prženje.

Dave Brubeck - Take Five

Ne sviđa mi se što je stavljen link samo za pesmu bez videa, spot gde ovu genijalnu stvar sviraju likovi u odelima i naočarima koji izgledaju kao knjigovođe samo pojačava utisak o preslušanom. A i ta verzija je duža, a ovo treba da bude duže kako bi uživao što više.

Black Sabbath - War Pigs

Ambiciozni i pohlepni političari pokreću ratove gde obični ljudi prašinari ginu u rovovima kao mušice.. radi čega? Kako bi svinje na vlasti bile sve gojaznije i deblje dok trpaju novac u svoje džepove, a prosečan čovek jedva krpio kraj sa krajem. Rat je sranje jer nevini ljudi koji ništa nisu skrivili prvi ginu, dok se odgovorni za ratove uvek izvuku.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4937 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 08/02/2025 : 22:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Cromwell zašto imam osećaj kao da slušam soundtrack igrica iz '90tih. Buckethead - Jordan.

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1356 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 08/02/2025 : 22:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

Ko će ovo pogledati? Jedni naši. Tvrda elektronika.
https://www.youtube.com/watch?v=ito9slma1KI

Ajde, kad si lijepo zamolio...
Iako bi to bolje stajalo alextsu, mislim da je on ovdje zadužen za komentiranje elektronike i njenih varijacija.

Mene poslušano nervira. I onda to ne bih volio opet slušati. Ritam je postignut, ali bio bi i s običnim bubnjem. Elektro dodaci i pjevanje izazivaju agresiju kod mene i to mi nije drago. Jasno mi je da izražavanje ima različite forme, ali samo zato što mogu što hoću ne znači da je to i dobro, ni za mene ni za druge.

Kad si već lijepo zamolio... 😂

Edited by - Zula on 08/02/2025 22:55:15
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25693 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/02/2025 : 22:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Evo malo da se Nesvrstani obrazuje

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 98  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000