forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 God save the queeR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dusxan
New Member

Serbia
250 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 29/12/2024 : 17:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message  Reply with Quote
Povodom novih napada na trans, osobe od strane novoizabranog predsednika Donala Trampa shaljem vam ovu poruku koju sam poslao chlanu wintermute:

"....
Da ti napishem ovu poruku me poukalo shto si svojevremeno pisao o "mushkarcima sa menstruacijom" i "mushkarcima koji doje".
To je banalizovanje, radi se o kompleksnijoj temi a ja mogu samo da ti napishem moje "iskustvo" sa njima , u 3 crtice:
-Moj prvi susret sa njima je bio u chasopisu "Erotika" koji sam imao kao mali. Neka budala odatle je uslikala nekog hermafrodita, kako se to tada zvalo. Meni bilo bljak i zhao.
Zapravo se radi o osobama koje poseduju preocenat mushkog i zhenskog spolnog sistema.
-Tokom srednje shkole sam ishao na chasove "nechega" (ne bih da bilo kako kompromitujem pa ne navodim chega) kod osobe koja je bila zhensko a potom promenila pol. Dakle, tada je vecj bio mushko i to je imao vishe testosterona nego ja. Celav ,sa bradom i stomachichem: Sjajan lik!
-U chasopisu "Politikin zabavnik" sam chitao o nekom Milojku valjda koji je rodjen sa 30 posto mushkih karakteristika i 70 posto zhenskih karakteristika. Zhiveo je neko vreme tako a onda je odluchio da se operishe. Odabrao je da postane ful mushko. To je bilo jako davno , 20-ih godina proshlog veka .

..."

Napishite i vi ako mislite neshto o ovoj temi,

"Nema i ne mozhe biti pravednog bogatstva" Chehov

Edited by - Dusxan on 29/12/2024 17:55:49

edvin
Senior Member

Croatia
1303 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 29/12/2024 : 19:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
Tema je zbilja kompleksna.
Ako moja žena, doktorica humane genetike, znanstvenica najvišeg stupnja u Hrvatskoj, i redovna profesorica na PMF-u tako kaže, onda je sigurno tako.
...
Ali da pojednostavim, štagod Tramp kaže, ja sam protiv.

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1668 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 29/12/2024 : 20:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
Dobro, onda evo i mog odgovora:

RE: O transrodnim osobama (u 3 crtice) Dusxan 20/12/2024 : 18:02:38

Naravno. Pisao sam i ja o nekim kompleksnostima tih situacija, mozda ces naleteti ako nastavis da citas moje stare poruke. Ja sam radio godinama u istom timu na poslu sa dve trans osobe. Deo tih iskustava sam preneo u tim porukama.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22329 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/12/2024 : 12:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dusxan

Napishite i vi ako mislite neshto o ovoj temi,

Ne bih jebao, pogotovo ne tog Milojka.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26977 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/12/2024 : 15:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Milojko bi tebe😁

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2486 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 31/12/2024 : 15:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Kakva tema...

Carpe diem
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47288 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/12/2024 : 17:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
[url=https://postimages.org/][/url][url=https://gasstation-nearme.com/cheap]cheap gasoline station near me[/url]

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Dusxan
New Member

Serbia
250 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 31/12/2024 : 18:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message  Reply with Quote
Imamo mi u Srbiji izraz :"Shio mu ga Djura". Mozhda se tako zove doca koji je krpio Milojka.

@edvin
Ma Tramp je gradjevinski preduzimach (ili , kod vas "poduzimach).
Znachi , chovek kapaciteta jednog Bogoljuba Karicja , ili kod vas Zheljka Keruma.
Mozhda iz prve deluje kao dobar, ali blesav je definitivno.

"Nema i ne mozhe biti pravednog bogatstva" Chehov
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25469 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2024 : 18:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ovo ch, zh i sh je bilo užasno i pre 15 godina kada su svi tako pisali, a kamoli danas kada svaka moguća tastatura ima slova sa kvačicama.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26977 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/12/2024 : 18:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
+1👍

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000