Greskom sam napravio bid pa me zanima jeli ikako moguce otkazati bid? Ne zelim prodavacu stvoriti problem ili nekome drugome dizati cijenu. Do kraja aukcije ima 10-tak dana pa pretpostavljam da nebi trebao biti problem otkazati ponudu?
Ovako na prvu ne vidim nigdje opciju, pa se nadam da ce nekakav moderator moci reagirati na ovo.
Ja kao prodavac ne bih imao problema sa nerealizacijom aukcije. Moguće da ćeš uplatiti proviziju sajtu od 3%, u ovom slučaju 2,70€. Ali 100 ljudi 100 ćudi.
Moš falit cifru kod upisivanja ali ostavit ponudu greškom na aukciju na koju nisi želio je ipak puno teže😁
Teze, ali ne i nemoguce. No, nije tu sad bitno kolika je sansa za pogresku, nego je bitno da tu pogresku popravim na svopce zadovoljstvo.
Nije problem ukoliko to znaci da cu u konacnici prodavacu refundirati "proviziju" aukcije, samo bih htio da znam postoji li neka sluzbena procedura za ovakav slucaj.
Ne baš. Pristojno bi bilo javit se porukom prodavaču s objašnjenjem i ponudom refunda provizije. A onda on to može prihvatit ili ne. Pa ti zapapri negativni😁 Možda mu bude tlaka opet stavljat aukciju ispocetka u prodaju?