BeaGea ne vrijeđaj ljude. Zrel si za novi godišnji odmor na Zelenortskim otocima. Obavezno povedi NESVRSTANOG da ti maže leđa uljem da ne izgoriš od sunca , dok ti bude priča duhovite viceve nek te škaklje po ja..jima da se slađe smiješ.(Ipak si na odmoru)
Dobro manhunteru koja je ovo pička materina???? "Gnjida te porodila?" Kad mi je supermark vriđa dicu i nisi ga kaznija računa san da je lik ionako poluretardiran, ali šta Giuda još radi na forumu????? Oćemo svi počet jedni drugima jebavat majke, sestre, žene????
Nudin ti izazov. Već san jedan put ponuduja slično. Rakosi mi je na ignoreu al vidin da nešto piše. Ako me nije spomenija u upisu ,3 miseca se samobaniran. Ako me spomenija u bilo kakvon kontekstu, Rakosi leti 3 miseca. Jel može?
Slazem se s vecinom! Najduhovniji forumasi su Markos, koji nesebicno dijeli stripove pobjednicima za stripovske oskare. Zatim teller, koji jeste drot, ali ima dobro srce i oprasta ljudima kazne za parkiranje. Iznenadjen sam da glasate i za Nesvrstanog, nisam znao da je i on pobozan.
opla, dosada i pokemon dobili ban. jel' redovni ili magareči?
pitam, jer se ništa ne crveni u forumskoj lepoglavi.
usput, lijepo je primijetiti da se baniranje svelo na minimum otkad nema onog dobrotvora koji se obračunavao sa svima, koji je skakao dok sam sebi nije polomio noge. taj krš i lom je bio definitivno najduhovitiji moment u prošloj godini.
Redovni, naravno. Evo zacrveneo sam ih, sve po protokolu. Ne znam kad je poslednji put neko bio baniran, trebalo je da se podsetim kako se to beše radi. :D
Nažalost, mišljenja sam kako ovaj forum nema duhovitih upisa dugi niz godina. Ima tu, doduše, istaknutih članova koji barataju sarkazmom, suhim humorom (koji je teže detektirati po samom tekstu, bez intonacije) i podjebavanjem, ali je previše lako uvredljivih i malicioznih akcija i reakcija (od kojih ni sam ne bježim). Sve u svemu, prilično toksično i nepoželjno, tako da se potencijalna duhovita masa u startu obeshrabruje i guši.
Prije je to bilo divlje, neobuzdano i onako orgijaški.