Author |
Topic  |
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13710 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 04/03/2025 : 23:13:17
|
quote: Originally posted by tex2
Veselim se sportskoj asocijaciji!
P.S. Majke su mi jedan od najdražih bendova, slušam ih od devedesetih, pustite si Budi ponosan .
Redm evo dobio inspiraciju i dok smo večeras igrali, pa sam javi kad možemo opet slati.
Ma sutra možete slobodno početi slati, jer smo ostali na svega 3 ;) A tko čita tvoje recenzije, mogao je vidjet da ponekad citiraš stihove "Majki", spomene se ponekad Bare :)
P.S. možda i ja koju smislim do sutra pa da možete svi sudjelovati, da ne mora netko od vas čekati na igru. |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
31756 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 04/03/2025 : 23:13:58
|
Sutra nastupaju Redsi, pa ajd poguraj sportsku prije 21 , poslije toga tlak raste, ali lakše će biti gledati kad se zna stanje na tablici PL!
quote: Originally posted by ReemCP
To nam je to za večeras, odlični ste bili, a definitivno možemo reći da je ovo Arsenalova.., ovaj gaspova127 večer 
Možemo sutra iza 19h, mislim da bih trebao biti slobodan u to vrijeme, a ostale su nam još dvije gotove od gaspa127 i jedna od texa2. Sutra ćemo započeti s jednom sportskom koju je pripremio gaspa127, tex2 budi spreman sutra jer si glavni favorit da tu pogodiš 
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13710 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 04/03/2025 : 23:17:26
|
Sutra nastupaju Redsi, pa ajd poguraj sportsku prije 21 , poslije toga tlak raste, ali lakše će biti gledati kad se zna stanje na tablici PL!
Hehe, može, mislim da ću sve dotad uspjet napravit što sam za sutra zamislio, a sutra kad krenemo s tom sportskom, pa ću točno precizirati što tražimo ;) |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
31756 Posts
Posted - 04/03/2025 : 23:17:42
|
Da stvar bude zanimljivija Bare živi u mom kvartu, no, rijetko ga se vidi.
quote: Originally posted by ReemCP
Veselim se sportskoj asocijaciji!
P.S. Majke su mi jedan od najdražih bendova, slušam ih od devedesetih, pustite si Budi ponosan .
Redm evo dobio inspiraciju i dok smo večeras igrali, pa sam javi kad možemo opet slati.
Ma sutra možete slobodno početi slati, jer smo ostali na svega 3 ;) A tko čita tvoje recenzije, mogao je vidjet da ponekad citiraš stihove "Majki", spomene se ponekad Bare :)
P.S. možda i ja koju smislim do sutra pa da možete svi sudjelovati, da ne mora netko od vas čekati na igru.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
31756 Posts
Posted - 04/03/2025 : 23:23:46
|
Šaljem sutra jednu asocijaciju sigurno |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|