forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Agenda i propaganda klikova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tonka24
Advanced Member

14868 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/04/2025 : 12:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Koliko svojim klikanjem zapravo pomazemo ovakvim stvarima?
Vidim eksploziju medija tj.portala u svrhu istoga, i naravno navlacenje na klikove.
Npr. ovos s ratom, gotovo svaki dan se najavljuje rat, nostradamus vs papa i jos more toga.
Osobno sam dosta puta u proslosti nasjeo na sportske clanke.
Danas sam u fazi da tri puta razmislim prije nego kliknem na clanak.

Da li ima netko strucan tko se ovakvim stvarima bavi, pa moze objasniti na koji tocan nacin zaraduju.

Takoder u ovo bi svrstao fb, instagram i tik tok - ogromni " peraci mozgova ".

ps:
Ako moderator smatra da bi tema mogla otici u nezeljeni smjer ili je mozda neprikladan/ nepotreban, slobodno neka obrise.

Choices:

Ne otvaram nista
Otvaram ono sto me zanima
Sve otvaram
Biram sto cu otvoriti

Edited by - Tonka24 on 25/04/2025 16:36:41

Peyo
Advanced Member

Croatia
10584 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 25/04/2025 : 13:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
U čemu je razlika opcije 2 i 4?
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14388 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/04/2025 : 13:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Stavio si u naslovu 'Agenta'. Vjerojatno si mislio na agendu.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14868 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/04/2025 : 16:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
@peyo
Pa mala razlika, kad me nešto zanima otvorim odmah, a ako mi je nešto zanimljivo, onda biram tj. gledam da li je neka navlakuša.

@HP
Hvala na ispravci, preko mobitela pisem, pa cesto promašim slovo, preskocim, ubacim vise itd.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10843 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 25/04/2025 : 21:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Najgori su naslovi tipa..

"Necete vjerovati sto su nasli/ugledali! "

Ili ono, ide naslov "otvorili su vrata skrinje i ugledali… "
Odskocite u skokovima s tim i ne njajteke!

Vec par mjeseci i ne citam previse, samo odskrolam dole i procitam naslove. Cisto dosta, a najgori su komentari kojih ne bi trebalo biti kod takozvanih "uglednih" dnevnih portala. Ako ih uopce ima vise.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 26/04/2025 : 09:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Nema više kvalitetnih portala, svi koriste clickbaitove i kopiraju jedni od drugih. Kad se sjetim koliko je novinarstvo bilo bolje pred 20ak godina, suza mi krene. E sad, i sam sam kriv, koliko puta me naljuti neki blesavi clickbait i kažem si da više nikad neću ići na taj portal, pa se opet vratim nakon nekog vremena jer se želim informirat što se događa u svijetu i tako stalno u krug.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000