forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Topici sa popisima epizoda
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/03/2003 : 22:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
Zar je toliki problem (a znamo da nije) sacuvati popise epizoda koje su clanovi foruma ostavljali u topicu stripovi....to je nesto sto bi trebalo predstavljati bazu podataka ove stranice, a to se beznadezno gubi u moru postova....posebice one koje je radio uvazeni sigismundus...

I Realised Fear One Morning,
To The Blare Of The Fox Hunters Sound,
When They're All Chasing After Poor Bloody Fox,
It's Safer To Dress Like The Hound!

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 17/03/2003 : 23:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
SJAJNA IDEJA!!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/03/2003 : 01:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ne da je SJAJNA IDEJA nego VRHUNSKA. Nije mi jasno kako to vec nije uradjeno jer sto puta sam mora pretrazivat pa snimat ili prepisivat.
Naravno ako taj topic uopce pronadjem. Markose, zagrij katrigu...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/03/2003 : 10:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Popisi su sacuvani, jos uvijek su na forumu i nikad nece biti izbrisani. Ja to sigurno necu kopati i slagati i preslagivati u neko dogledno vrijeme, ako tko od vas hoces, be my guest, a kako stvari stoje, necu updejtati sajt uopce narednih tjedana i mjeseci (osim novih naslovnica). Dosta mi je vise i sajta i foruma, imam u zivotu i vaznijih stvari koje sam totalno zapustio zbog svega ovoga.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/03/2003 : 16:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Popisi su sacuvani, jos uvijek su na forumu i nikad nece biti izbrisani. Ja to sigurno necu kopati i slagati i preslagivati u neko dogledno vrijeme, ako tko od vas hoces, be my guest, a kako stvari stoje, necu updejtati sajt uopce narednih tjedana i mjeseci (osim novih naslovnica). Dosta mi je vise i sajta i foruma, imam u zivotu i vaznijih stvari koje sam totalno zapustio zbog svega ovoga.

Zivija govornik, to je entuzijazam. Podvalija nam kost ( pokrenija site ) a sad se vi smrtnici glodjite....
E za kaznu ti sutra saljem CD sa novim skenovima naslovnica.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/03/2003 : 16:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by Markos

Zivija govornik, to je entuzijazam. Podvalija nam kost ( pokrenija site ) a sad se vi smrtnici glodjite....
E za kaznu ti sutra saljem CD sa novim skenovima naslovnica.

Ajme...

Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 18/03/2003 : 20:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
markose, što se događa??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

stop the war in iraq
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/03/2003 : 21:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ante

markose, što se događa??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

stop the war in iraq

He, he, ... Markosa je ( kao svakog pravog dalmosa ) pomalo pocela vatat fjaka. Blizi se prolice a onda ...lito, more, sunce, zenske... Mozda vrime u ZG nije bas takvo ali on je nekim cudnim psiho - stripovskim vibracijama vezan uz svoj kraj da ga je opaucilo.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/03/2003 : 22:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Hej, Markos, samo da te upozorim da ja u cetrvrtak palim u rodni kraj, tako da od mene mozes ocekivati sve one obecane prikaze/recenzije u toku iduce nedlje... ili da batalim, ako vec neces da updatetujes sajt?

"This is the world - THERE IS NO OTHER..."
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1920 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 18/03/2003 : 22:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
a ja vec dugo skupljam gradju za nove tekstove (o Druuni, Garfieldu i Calvin&Hobbesu), da nastavljam zapoceto ili cemo svi da kuliramo

Razumem apsolutno da si se umorio od svega, al mozda je bolje da smanjis angazovanje, nego da ga obustavis. Strip je ionak na izdisaju na ovim prostorima. Mi dodjemo kao neki bastion nade. Ja sam vec rekao, jednog dana ce se u istoriji stripa pricati o ovom sajtu, kao zamajcu koji je razbudio uspavani strip u ovom delu Evrope. I u enciklopedijama ce stajati nasa imena.

koliki sam baksuz, da mi je Pamella Anderson keva, hranila bi me na flasicu :(
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/03/2003 : 12:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ma dobro, bio sam lose volje pa sam reagirao prenaglo. Istina je da mi odrzavanje sajta predstavlja sve veci napor, ali dobre tekstove naravno necu odbiti. Samo ce sve ici malo sporije. A opet tko zna, mozda me uhvati napad radisnosti pa napravim hrpetinu stvari odjednom:-) Nemojte se vi previse obazirat na ova moja bulaznjenja, vani se vrijeme mijenja dnevno po tri puta, a s njim i moje raspolozenje:-)

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/03/2003 : 13:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Nice to hear it. :)

"This is the world - THERE IS NO OTHER..."
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000