Author |
Topic |
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 17/03/2003 : 22:59:35
|
Zar je toliki problem (a znamo da nije) sacuvati popise epizoda koje su clanovi foruma ostavljali u topicu stripovi....to je nesto sto bi trebalo predstavljati bazu podataka ove stranice, a to se beznadezno gubi u moru postova....posebice one koje je radio uvazeni sigismundus...
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound!
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 18/03/2003 : 01:54:23
|
Ne da je SJAJNA IDEJA nego VRHUNSKA. Nije mi jasno kako to vec nije uradjeno jer sto puta sam mora pretrazivat pa snimat ili prepisivat. Naravno ako taj topic uopce pronadjem. Markose, zagrij katrigu... |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/03/2003 : 10:26:13
|
Popisi su sacuvani, jos uvijek su na forumu i nikad nece biti izbrisani. Ja to sigurno necu kopati i slagati i preslagivati u neko dogledno vrijeme, ako tko od vas hoces, be my guest, a kako stvari stoje, necu updejtati sajt uopce narednih tjedana i mjeseci (osim novih naslovnica). Dosta mi je vise i sajta i foruma, imam u zivotu i vaznijih stvari koje sam totalno zapustio zbog svega ovoga.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 18/03/2003 : 16:09:40
|
quote: Originally posted by Markos
Popisi su sacuvani, jos uvijek su na forumu i nikad nece biti izbrisani. Ja to sigurno necu kopati i slagati i preslagivati u neko dogledno vrijeme, ako tko od vas hoces, be my guest, a kako stvari stoje, necu updejtati sajt uopce narednih tjedana i mjeseci (osim novih naslovnica). Dosta mi je vise i sajta i foruma, imam u zivotu i vaznijih stvari koje sam totalno zapustio zbog svega ovoga.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Zivija govornik, to je entuzijazam. Podvalija nam kost ( pokrenija site ) a sad se vi smrtnici glodjite.... E za kaznu ti sutra saljem CD sa novim skenovima naslovnica. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Posted - 18/03/2003 : 16:21:38
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by Markos
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Zivija govornik, to je entuzijazam. Podvalija nam kost ( pokrenija site ) a sad se vi smrtnici glodjite.... E za kaznu ti sutra saljem CD sa novim skenovima naslovnica.
Ajme...
|
|
ante
Senior Member
Croatia
1279 Posts
Member since 05/08/2002 |
Posted - 18/03/2003 : 20:31:01
|
markose, što se događa??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
stop the war in iraq |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 18/03/2003 : 21:53:23
|
quote: Originally posted by ante
markose, što se događa??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
stop the war in iraq
He, he, ... Markosa je ( kao svakog pravog dalmosa ) pomalo pocela vatat fjaka. Blizi se prolice a onda ...lito, more, sunce, zenske... Mozda vrime u ZG nije bas takvo ali on je nekim cudnim psiho - stripovskim vibracijama vezan uz svoj kraj da ga je opaucilo.
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 18/03/2003 : 22:21:01
|
Hej, Markos, samo da te upozorim da ja u cetrvrtak palim u rodni kraj, tako da od mene mozes ocekivati sve one obecane prikaze/recenzije u toku iduce nedlje... ili da batalim, ako vec neces da updatetujes sajt?
"This is the world - THERE IS NO OTHER..." |
|
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 18/03/2003 : 22:36:35
|
a ja vec dugo skupljam gradju za nove tekstove (o Druuni, Garfieldu i Calvin&Hobbesu), da nastavljam zapoceto ili cemo svi da kuliramo
Razumem apsolutno da si se umorio od svega, al mozda je bolje da smanjis angazovanje, nego da ga obustavis. Strip je ionak na izdisaju na ovim prostorima. Mi dodjemo kao neki bastion nade. Ja sam vec rekao, jednog dana ce se u istoriji stripa pricati o ovom sajtu, kao zamajcu koji je razbudio uspavani strip u ovom delu Evrope. I u enciklopedijama ce stajati nasa imena.
koliki sam baksuz, da mi je Pamella Anderson keva, hranila bi me na flasicu :( |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Posted - 19/03/2003 : 12:32:32
|
ma dobro, bio sam lose volje pa sam reagirao prenaglo. Istina je da mi odrzavanje sajta predstavlja sve veci napor, ali dobre tekstove naravno necu odbiti. Samo ce sve ici malo sporije. A opet tko zna, mozda me uhvati napad radisnosti pa napravim hrpetinu stvari odjednom:-) Nemojte se vi previse obazirat na ova moja bulaznjenja, vani se vrijeme mijenja dnevno po tri puta, a s njim i moje raspolozenje:-)
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
|
Topic |
|