forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 markosu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 21/04/2003 : 20:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
Jeli možda znaš zašto mi sinoć cijelu večer nije htjelo otvoriti tvoju stranicu? Veza je bila ok, sve druge je normalno otvaralo. Mislio sam da je do mene ali sam sad pročitao da ni ORL-u nije htjelo sinoć pa ako možeš kako provjeriti da znam do koga je.

ako se ne varam već se nekome slično dogodilo (bio je topic o tome)

simic
Average Member

Croatia
904 Posts

Member since 16/03/2003

Posted - 21/04/2003 : 21:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send simic a Private Message  Reply with Quote
je i meni je isto tako bilo pa sam ponovno instalirao explorer mislio sam da je u njemu proble očito nije

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 21/04/2003 : 21:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
yep
i ja sam imao isti problem i to ne prvi put sa ovim forumom
desavalo se i prije

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 21/04/2003 : 23:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
da li to "hvata" samo na zadrane ili mi se samo čini
Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 21/04/2003 : 23:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message  Reply with Quote
Ma navecer se uopce nije moglo uci. A na sve druge stranice normalno. To mi se prvi(nadam se i posljednji) put dogodilo. Bas mi je falilo. K'o gadro.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 21/04/2003 : 23:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
to vam se desi kad marko uploaduje nove sadrzaje. evo recimo, meni se veceras nije htio ucitati dio ekrana na homepageu koji pokazuje najnovije stripove. znaci, sutra kad pogledam, a ono novi neki strip ;))))))))))))

It's a good day to die...
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 22/04/2003 : 00:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
sumnjam, jer mi je prije uvijek moglo nakon što je stavljen novi sadržaj
a pričekajmo da markos objasni
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 22/04/2003 : 00:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tomek

urota

sto bi netko moga imat protiv nas zadrana
pa krasni smo ljudi
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 22/04/2003 : 01:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by degman

quote:
Originally posted by Tomek

urota

sto bi netko moga imat protiv nas zadrana
pa krasni smo ljudi

a što ćeš degmane, znamo da nismo omiljeni u hrvatskoj jer smo superiorni i odskačemo od drugih
mislim da iza ovog stoji božo miličević (cibona) jer smo digli kup i goodyear pa sad plaćaju markosu da patimo
ali nama dolazi papa i **** me se za sve
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 22/04/2003 : 01:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
+ grade se ceste na siroko
+ obnovili smo sve crkve i druge povijesne objekte blize i sire
+ doslovno su predgradja postala zadar kako se sirimo
+ obnovit cemo most!

danas zadar
sutra hrvatska

cijela hrvatska zvati ce se republika zadar
A ONDA DRAGA GOSPODO
revensizam
DA DA
culi ste me
REVANSIZAM!!!
svi tirani platiti ce godine represije nad nama zadranima!!!
lista se samo sastavlja
(ajme zania sam se)

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 22/04/2003 : 01:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
hehe dobar si
kako je ono račan rekao, nećemo graditi samo prema zadru (misleći na autocestu) nego i u zadru (čačićevi stanovi)!
zaboravio si na trgovinski centar, za koju godinu imat ćemo i zadarski madison square garden:-)) (ali baš imati a ne kao bandićev metro)
ma centar smo tu nema dileme:-)), samo nas neki pokušavaju uništiti s sranjima poput regija dalmacija i središte split i sl.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 22/04/2003 : 01:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Kod mene nije htelo ni sinoc ni jutros... :(

"This is the world - THERE IS NO OTHER..."
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 22/04/2003 : 01:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
sreća da nas je djole vratio na temu topica
vidjet ćemo kad se markos vrati s opijanja
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/04/2003 : 06:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
markos negdje leži u parama alkohola

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/04/2003 : 09:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Zli jezici:-) Ja u zivotu nisam takao alkohol:-)
Sto se sajta tice, nije stvar do mene nego do servera na kojem se stranice nalaze. Ocito je on bio u komi. To im se desilo par puta u zadnjih tjedan dana, nemam pojma sto se dogadja. A moguce je da je i Forum postao prevelik pa previse opterecuje server. Ne znam. Uglavnom, ako vam nece otvoriti stranicu, odite na command prompt i upisite "ping www.stripovi.com". Ukoliko dobijete "Request time out" znaci da server ne radi i to je to. Dodjite sutra:-)

P.S Koji ste vi ovisnici, ne mozete izdrzat jedan dan bez Foruma:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/04/2003 : 11:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

P.S Koji ste vi ovisnici, ne mozete izdrzat jedan dan bez Foruma:-)

pita bi te ja da dodjes ujutro na posao u 6:00,pa onda beštimaš do 9:00 jer ne možeš ući na forumi to još na uskrs

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/04/2003 : 12:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Na poslu se radi a ne surfa po netu:-)

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/04/2003 : 12:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

ti si kriv šta sam dekoncentriran na poslu

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 22/04/2003 : 12:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
junkye a
moram priznat da sam ja navucen
trebat ce mi dobar shut sunca i kratkih suknjica da se odviknem od foruma a do tad
doktore povecaj za jos jednu dozu
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/04/2003 : 15:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
ping ping ping :-)

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 22/04/2003 : 17:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
a bar smo saznali zašto nismo mogli
ali ako se ovo bude ponavljalo malo češće...jadni mi
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/04/2003 : 17:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
nazalost, van je moje moci. Ja ih (tvrtku kod koje sam iznajmio hosting) mogu samo gnjaviti da to poprave sto prije, ali to ionako znaju:-) Ja sam pobrisao stare topice iz Burze i Test Rooma, i arhivirao dosta topica iz Svastare, mozda to smanji load na serveru...ako je to bio razlog.

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 22/04/2003 : 23:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote

hocemo li i mi ovako kada telefonski racuni zbog foruma postanu preveliki zalogaj...
ne znam
morat cemo vidjet
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 22/04/2003 : 23:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
quote:

nazalost, van je moje moci. Ja ih (tvrtku kod koje sam iznajmio hosting) mogu samo gnjaviti da to poprave sto prije, ali to ionako znaju:-) Ja sam pobrisao stare topice iz Burze i Test Rooma, i arhivirao dosta topica iz Svastare, mozda to smanji load na serveru...ako je to bio razlog.

ma zasad još nije tako strašno, bar se meni ovo prvi put dogodilo
za ubuduće ćemo se pobrinuti da manje pišemo, posebice ja
bilo bi šteta da topici stradavaju, premda ih ima dosta koji ničem ne služe (ne mislim na RK topice
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/04/2003 : 18:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000