forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Ljudi moji ma jeli ovo moguce
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

DacDiesel
New Member

Croatia
144 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 21/05/2003 : 08:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DacDiesel a Private Message  Reply with Quote
Ljudi moji, pa ovaj site je sjajan. Nesto najbolje sto se istinskom ljubitelju stripa moze dogoditi i pokloniti.Naime, samo nakon 24 sata od objave maila s trazenim stripovima 3 ljudi mi salju trazene stripove,koje neke godinama bezuspjesno pokusavam naci,kako bi nadopunio svoju kolekciju i barem nakratko se vratio u djetinstvo, kada sam ih i sam prvi puta citao.Strasno mi se svida sto postoji kompletan katalog s naslovnicama svih brojeva iz Zlatne Serije i Lunov Magnus Stripa.Izgubio sam skoro 2 dana dok sam sve to poskidao i napravio(uz veliku pomoc moje supruge(RIBY-THANKS))kompletan katalog u Wordu.Katalog za vjecnost, katalog do kraja zivota.Samo tako naprijed i istinski pozdrav svim ljubiteljima stripova.

P.S.Gdje se mogu skinuti wallpaper-i od Zagora za desktop
P.P.S.Pozdrav Napoleonu Trecem,Guffy-u i Maloj Sireni!!!

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/05/2003 : 11:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DacDiesel

Ljudi moji, pa ovaj site je sjajan. Nesto najbolje sto se istinskom ljubitelju stripa moze dogoditi i pokloniti.Naime, samo nakon 24 sata od objave maila s trazenim stripovima 3 ljudi mi salju trazene stripove,koje neke godinama bezuspjesno pokusavam naci,kako bi nadopunio svoju kolekciju i barem nakratko se vratio u djetinstvo, kada sam ih i sam prvi puta citao.Strasno mi se svida sto postoji kompletan katalog s naslovnicama svih brojeva iz Zlatne Serije i Lunov Magnus Stripa.Izgubio sam skoro 2 dana dok sam sve to poskidao i napravio(uz veliku pomoc moje supruge(RIBY-THANKS))kompletan katalog u Wordu.Katalog za vjecnost, katalog do kraja zivota.Samo tako naprijed i istinski pozdrav svim ljubiteljima stripova.

P.S.Gdje se mogu skinuti wallpaper-i od Zagora za desktop
P.P.S.Pozdrav Napoleonu Trecem,Guffy-u i Maloj Sireni!!!

Ah. Svako toliko se netko pojavi sa ovakvim mailom i odmah dobijem volju da idem nesto novo raditi, nesto novo dodavati:-) Hvala ti na pohvalama, to mi (nam) je jako bitno. Wallpapera jos nemamo, bit ce nesto valjda.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 21/05/2003 : 18:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
za pocetak bi bila dovoljna nova naslovnica extra DD

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/05/2003 : 19:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Sag cu da se stalno logiram pod drugim nickovima i pisem hvalospeve da bi Markos prionuo na posao! ;)

"KIMOTA!"
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/05/2003 : 23:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
pazi se KOS-a

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/05/2003 : 02:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ako se svi dvostruko (ili visestruko) logujemo, blago nama... i tesko Markosu :o)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000