forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Problemi sa sajtom
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/08/2003 : 22:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
tko je razumio,razumio je

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/08/2003 : 23:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
forum mi radi normalno, ali kada s homepagea pokušam na recenzije kompjuter mi se jednostavno zablokira, već tri puta, jučer i danas, preostaje mi jedino resetiranje
je li to problem sa sajtom ili s mojim kompjuterom?
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 29/08/2003 : 02:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Menise takodje prva stranica nemoze otvoriti..Trebao bi cekati skoro 30 minuta..Tako da idem preko faela i otvorim ovu stranicu, a nisam bio na recenzijama dvije sedmice niti znam stase novo vise prodaje od strane ludensa..
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/08/2003 : 02:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, meni ne blokira, ali kad otvorim nekoliko recenzija odjednom, nenormalno se usporava rad racunara, kao da igram neku ultra zahtevnu igru
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/08/2003 : 08:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

forum mi radi normalno, ali kada s homepagea pokušam na recenzije kompjuter mi se jednostavno zablokira, već tri puta, jučer i danas, preostaje mi jedino resetiranje
je li to problem sa sajtom ili s mojim kompjuterom?

ja sam do sada samo jednom u zadnjih godinu i po dana imao problema sa sajtom

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/08/2003 : 09:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Ne znam, meni ne blokira, ali kad otvorim nekoliko recenzija odjednom, nenormalno se usporava rad racunara, kao da igram neku ultra zahtevnu igru

Zato sto ti se generira nekoliko menija na lijevoj strani homepagea, a to je zahtjevna operacija i zna usporiti komp. Inace, ako vam cijelo vrijeme sajt radi a onda odjednom ne radi neko vrijeme, vjerojatno je stvar u serveru, a ne u vasem kompu.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 29/08/2003 : 11:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message  Reply with Quote
A meni sve radi kako treba.Sve.

Striptiz je bolest koja nastaja, ako se previše čita stripove!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/08/2003 : 12:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Kad si vec spomenuo taj meni na levoj strani homepage-a, taj meni mi je nedavno, ked nisam ni primetio da mi je mis bio na "gornjoj strelici", pobegao i onda sam jedno dva minu da drzao mis na donjoj strelici, ali on se nije vratio . Plasljiv neki meni
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/08/2003 : 13:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Refresh ti je najbrze rjesenje u tom slucaju:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/08/2003 : 13:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Kad si vec spomenuo taj meni na levoj strani homepage-a, taj meni mi je nedavno, ked nisam ni primetio da mi je mis bio na "gornjoj strelici", pobegao i onda sam jedno dva minuta drzao mis na donjoj strelici, ali on se nije vratio . Plasljiv neki meni
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000