forum mi radi normalno, ali kada s homepagea pokušam na recenzije kompjuter mi se jednostavno zablokira, već tri puta, jučer i danas, preostaje mi jedino resetiranje je li to problem sa sajtom ili s mojim kompjuterom?
Menise takodje prva stranica nemoze otvoriti..Trebao bi cekati skoro 30 minuta..Tako da idem preko faela i otvorim ovu stranicu, a nisam bio na recenzijama dvije sedmice niti znam stase novo vise prodaje od strane ludensa..
forum mi radi normalno, ali kada s homepagea pokušam na recenzije kompjuter mi se jednostavno zablokira, već tri puta, jučer i danas, preostaje mi jedino resetiranje je li to problem sa sajtom ili s mojim kompjuterom?
ja sam do sada samo jednom u zadnjih godinu i po dana imao problema sa sajtom
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Ne znam, meni ne blokira, ali kad otvorim nekoliko recenzija odjednom, nenormalno se usporava rad racunara, kao da igram neku ultra zahtevnu igru
Zato sto ti se generira nekoliko menija na lijevoj strani homepagea, a to je zahtjevna operacija i zna usporiti komp. Inace, ako vam cijelo vrijeme sajt radi a onda odjednom ne radi neko vrijeme, vjerojatno je stvar u serveru, a ne u vasem kompu.
Kad si vec spomenuo taj meni na levoj strani homepage-a, taj meni mi je nedavno, ked nisam ni primetio da mi je mis bio na "gornjoj strelici", pobegao i onda sam jedno dva minu da drzao mis na donjoj strelici, ali on se nije vratio . Plasljiv neki meni
Kad si vec spomenuo taj meni na levoj strani homepage-a, taj meni mi je nedavno, ked nisam ni primetio da mi je mis bio na "gornjoj strelici", pobegao i onda sam jedno dva minuta drzao mis na donjoj strelici, ali on se nije vratio . Plasljiv neki meni