Author |
Topic |
igor23
New Member
Croatia
244 Posts
Member since 03/03/2020 |
Posted - 02/10/2023 : 15:41:49
|
Imaš tutorijal na you tube"Kako jebati Sandru ",u 3 koraka,autor Đorđe Novković!quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Najprije bih pozdravio gosp. Bernarda i zahvalio se što nam je Ludens/SA dao mogućnost da ovako javno postavljamo pitanja i, sveukupno, promijenio svoj odnos prema kupcima. Evo, postavio bih par pitanja, u svjetlu činjenice da pratim pozamašan broj izdanja koja objavljujete. Zašto se... zajebajem se, ali sam mislio da je 1Euro našao neku žicu i da je došao kao njegov kurir.
Kako god, mene zanima kako IF Edizioni izdaje Marka tamo gdje je Ludens stao i koja priča stoji iza prijevoda "Kako jebati Sandru?".
|
https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k |
|
|
igor23
New Member
Croatia
244 Posts
Member since 03/03/2020 |
Posted - 02/10/2023 : 15:43:00
|
quote: Originally posted by igor23
Imaš tutorijal na you tube"Kako jebati Sandru ",u 3 koraka,autor Đorđe Novković!Marka nije nitko izdao ,sam se je sjebo!quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Najprije bih pozdravio gosp. Bernarda i zahvalio se što nam je Ludens/SA dao mogućnost da ovako javno postavljamo pitanja i, sveukupno, promijenio svoj odnos prema kupcima. Evo, postavio bih par pitanja, u svjetlu činjenice da pratim pozamašan broj izdanja koja objavljujete. Zašto se... zajebajem se, ali sam mislio da je 1Euro našao neku žicu i da je došao kao njegov kurir.
Kako god, mene zanima kako IF Edizioni izdaje Marka tamo gdje je Ludens stao i koja priča stoji iza prijevoda "Kako jebati Sandru?".
|
https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k |
|
|
LilianaG
Starting Member
4 Posts
Member since 01/10/2023 |
Posted - 03/10/2023 : 22:13:34
|
quote: Originally posted by jaki
A imaš i kartično plaćanje za koje kažeš da ga nema... Ajde ti lipo kupuj u Evropi.
+
Nema potrebe za tako neljubaznim načinom odgovaranja. Nisam odabrala plaćanje virmanom, nego drugačije nije moguće. Broj računa i dalje ne vidim. A i nemam nameru da šaljem novac nekome, ko se mesec dana nije udostojio ni da mi pošalje potvrdu narudžbe, ni da mi odgovori na pitanje. Postoje nekoliko adresa u Hrvatskoj, gde kupujem knjige i nikada nije bilo problema, kod Babilona koji prodaje stripove, takođe nije bilo problema. Biće onda, da nije do mene... |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25269 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/10/2023 : 22:37:03
|
A imaš i kartično plaćanje za koje kažeš da ga nema... Ajde ti lipo kupuj u Evropi.
Jaki, hajde malo lakše, ok? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18842 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/10/2023 : 13:17:13
|
quote: Originally posted by LilianaG
+
Nema potrebe za tako neljubaznim načinom odgovaranja. Nisam odabrala plaćanje virmanom, nego drugačije nije moguće. Broj računa i dalje ne vidim. A i nemam nameru da šaljem novac nekome, ko se mesec dana nije udostojio ni da mi pošalje potvrdu narudžbe, ni da mi odgovori na pitanje. Postoje nekoliko adresa u Hrvatskoj, gde kupujem knjige i nikada nije bilo problema, kod Babilona koji prodaje stripove, takođe nije bilo problema. Biće onda, da nije do mene...
Dobrodošla na forum... Jaki ne voli žene pa mu ne uzmi za zlo... Strip Agent je firma koja živi od citatelja a daje utisak da jih mrzi... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26778 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 04/10/2023 : 13:41:49
|
+
Nema potrebe za tako neljubaznim načinom odgovaranja. Nisam odabrala plaćanje virmanom, nego drugačije nije moguće. Broj računa i dalje ne vidim. A i nemam nameru da šaljem novac nekome, ko se mesec dana nije udostojio ni da mi pošalje potvrdu narudžbe, ni da mi odgovori na pitanje. Postoje nekoliko adresa u Hrvatskoj, gde kupujem knjige i nikada nije bilo problema, kod Babilona koji prodaje stripove, takođe nije bilo problema. Biće onda, da nije do mene...
Do tebe je.. Sve se lipo vidi. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26778 Posts
Posted - 04/10/2023 : 13:42:47
|
quote: Originally posted by manhunter
Jaki, hajde malo lakše, ok?
Molim? Pa izasrala je webshop i izdavača vez razloga i onda meni kažes da laškam? |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26778 Posts
Posted - 04/10/2023 : 13:43:52
|
quote: Originally posted by teller
+
Dobrodošla na forum... Jaki ne voli žene pa mu ne uzmi za zlo... Strip Agent je firma koja živi od citatelja a daje utisak da jih mrzi...
Neš jebat telleru ne ulizuj se... |
|
|
Topic |
|