Author |
Topic |
Ted Miller
Average Member
726 Posts
Member since 28/10/2021 |
Posted - 12/02/2024 : 17:05:46
|
ma jok, meni boja bas dodaje odredenu dimenziju, dok se lijepo vidi da je zalazak sunca i sl :D bzw, ova prica je jako ambiciozna, ludilo ! |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7463 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 12/02/2024 : 21:43:52
|
quote: Originally posted by Ted Miller
ma jok, meni boja bas dodaje odredenu dimenziju, dok se lijepo vidi da je zalazak sunca i sl :D bzw, ova prica je jako ambiciozna, ludilo !
Tako je, Galepu baš dobro dođe boja. |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik
Croatia
2301 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 12/02/2024 : 22:50:37
|
Slazem se, boja u klasik Texu je fantasticna! Bolji mi je kolor tamo nego u Kolor Tex ediciji, govorim to cijelo vrijeme. Opcenito sve vise uvidam ljepotu koloriziranih stripova. I sto je najbolje, smatram bas kako tom starinskom crtezu najbolje pogoduje. Evo vidite kakva je boja u Klasik Texu izdanju, a u zadnjim recenzijama Komandanta Marka (takoder i buducim) te u buducim Blekovim i Mikijevim moci cete vidjeti takoder primjere koloriziranih vinjeta pa napraviti komparaciju. |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
|
|
pcoro
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 24/02/2024 : 23:29:48
|
Solidno. Ova Teksova Zmija s perjem je bila jedan od prvih starih stripova koje sam bio dobio. Kad sam bio klinac, izlazili su brojevi na otorilike 800, a ovaj Teks je bio oko vroja 400 pa mi je bio posebno vrijedan.
Sad kad aam ga ponovio super mi je: - početak sa x ray bunarom - kad Teks i Karson sruše cijelo selo dinamitom, a preživjele stanovnike potjeraju u izbjeglištvo (baš bude kolona izbjeglica, sa ženama i djecom) - Teks i Karson pričaju sa uskrslom mumijom
Sve u svemu, dinamična priča s dosta akcije i humora.
Interesantno da su u isto vrijeme na kioscima Teks trinaesta mumija i Dylan trinaesti čovjek |
|
|
Topic |
|