Author |
Topic  |
andjusticeforall
Senior Member

Croatia
2907 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 15/09/2023 : 23:47:22
|
quote: Originally posted by kiky
da, da... 2016. godina. kako sam bio nabrijan tada i kako sam se sjajno izražavao na ovom forumu! bolje nego sada (like WTF??). andjustice je ipak moj stav iskarikirao i donekle omašio poantu... iz ovog kratkog pregleda proizlazi da sam tada više bio zgađen sa hillary clinton nego oduševljen donaldom trumpom. jednako kao što mislim da je joe biden najobičnija glupost, što me opet jednako tako ne bi trebalo svrstati uz trumpovce (kako sam to jasno naglasio kasnije, 2020. godine u topiku USA 2020).
Ništa ja nisam omašio, samo se sjećam 
Također, javnu raspravu kuri bolac za tvoja, ionako dvojbena, mentalna stanja, koja su sklona oscilacijama te lutanjima, pa bi bilo najbolje da nas više ne blagosiljaš istima poput onog smrdljivca ili frane 
Znaš, da vas ne bi streljali jednoč :D |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
Edited by - andjusticeforall on 15/09/2023 23:51:59 |
 |
|
andjusticeforall
Senior Member

Croatia
2907 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7197 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 16/09/2023 : 09:17:10
|
lijepo ovome iznad mene pokažeš kako nije u redu imputirati osobi da je rekla nešto što očito nije i on, umjesto da začepi, nastavi dalje i ustraje u svome lošem sjećanju... iako zapravo samo nekomsvom (i samo njemu nepogrešivom) dojmu... (toliko i o imputiranju bahatosti drugima...). plus, lijepo i normalno objasniš svoje stajalište u ovom topiku ali ovaj i dalje napada, sumnjajući u moje namjere... jer valjda imam neke skrivene motive... tkoznašta. zatim sve te svoje napade ukrasi sa par histeričnih smajlija koji nikoga ne bi trebali zavarati da se ovdje radi o otvorenom vrijeđanju. i iako ovaj tvrdi da jako dobro pamti što ja pišem po ovom forumu, ja niti ne znam tko i što je taj justiceforall, što opet o meni govori koliko ga smatram nevažnim... a to što on mene smatra govnarom i seljačinom, mene sigurno neće spriječiti da pišem po ovom forumu gdje i kako ja budem htio. u krajnjem slučaju, još samo jedan u nizu forumaša koji me ne vole. ništa novo. i nikakav problem. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
23650 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/09/2023 : 11:56:25
|
Da ja zaključam ovo, šta kažete? Ovaj i onaj drugi topic polako postaju čekaonica kod psihologa. Bez uvrede. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
18985 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
9585 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 16/09/2023 : 14:22:03
|
quote: Originally posted by manhunter
Da ja zaključam ovo, šta kažete? Ovaj i onaj drugi topic polako postaju čekaonica kod psihologa. Bez uvrede.
Koji je drugi od tolikih ?
Onaj (pe)ludno livadni? |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
46067 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Peyo
Advanced Member