fler
Senior Member

Croatia
1417 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 09/12/2020 : 12:28:05
|
quote: Originally posted by Renky
Uredno dođe poruka sa svim informacijama o 5 dana mogućnosti preuzimanja, broju paketa, radnom vremenu pošte preuzimanja do adrese i broja telefona pošte preuzimanja.
U ovom slučaju kopiram poruke i ja obavijestim kupce uz onu redovitu obavijest sa tracking brojem.
Ako dođe poruka meni nema razloga da nije stigla i primateljima kad upišem njihov broj.
Najozbiljnije, nisam još doživio da me kontaktiraju, a dosta često koješta šaljem/primam. Valjda je do ovih lokalnih, ne znam ..
|
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
904 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 09/12/2020 : 13:18:45
|
quote: Originally posted by Cromwell
Tebi samo još fale konjske utrke pa možeš slobodno reći da živiš Bukowski lajfstajl 
Danas su u Hrv. konji posvuda na aparatima, a to mi se ne dopada. Sjediti, tipkati i gledati prijenos, nema to duše. Inače čekam da, u trenutnim okolnostima, sve ode vrit i onda se mogu u potpunosti posvetiti pisanju i opijanju  Zato me ni ta korona toliko ne opterećuje. Čak štoviše, otvara mnoge mogućnosti i stavlja stvari u neki noviji kontekst. |
Imam literarni opsesivno kompulzivni poremecaj koji sam pretvorio u cistokrvni hedonizam. |
Edited by - bonjovi4ever on 09/12/2020 13:19:13 |
 |
|