Author |
Topic  |
Poli
Advanced Member

Slovenia
37009 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9034 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 07/12/2023 : 08:00:10
|
Napoleon, uh. ne znam što da kažem. Ok je, toliko fokusiran na njega za preskaču stari koje se događaju oko njega (ili su možda opće znanje ali ja ga ne znam). Phoenix dosta loš, ne glumi nikoga nego se samo nešto krevelji. Tek u zadnjih pola sata glumi neko konkretnu osobu. Borbe su OK. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

3994 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
6592 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7174 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 10/12/2023 : 23:25:08
|
Strange Way of Life - Almodovar obrađuje tematiku homoseksualne ljubavi među dvojicom revolveraša 20 godina nakon odbijanja da isto uradi režirajući Brokeback Mountain. U pola sata imamo dovoljno seksualne strasti, preokreta, obračuna i životne poruke da djeluje kao solidna epizoda antologijske sezone. Lipo šta je Cineplexx ovo ima na repertoaru.
Wonka - Paul King je bija razlog zašto san tija pogledat ovaj film i nisan se zajeba. Chalamet se ponovno dokazuje kao mlada nada glumišta, a sama priča me podsjetila na feel good filmove 90-ih. Gleda san verziju s titlovima i mjuzikl segmenti su bili super (a inače ne volin mjuzikle). Savršeno i za najmlađe i one malo starije. :) |
And like that... he's gone. |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
6592 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 10/12/2023 : 23:40:08
|
quote: Originally posted by vice
Strange Way of Life - Almodovar obrađuje tematiku homoseksualne ljubavi među dvojicom revolveraša 20 godina nakon odbijanja da isto uradi režirajući Brokeback Mountain. U pola sata imamo dovoljno seksualne strasti, preokreta, obračuna i životne poruke da djeluje kao solidna epizoda antologijske sezone. Lipo šta je Cineplexx ovo ima na repertoaru.
Nisam imao pojma. Hvalevrijedan potez, iako mi je sam film razočaravajuć.
Pogledao May December i mogu reći da sam zadovoljan. Obilje ozbiljnih (i kontroverznih!) tema te vrlo zanimljiv pristup istima uz vrhunsku glumu, i to sve pod palicom pouzdanog Haynesa. S obzirom na Haynesa, Moore i Portman, s ovim filmom sam napravio nešto što jako dugo nisam, a to je da sam ga krenuo gledati ne znajući apsolutno ništa o radnji. Odličan je to pristup, kad bih barem mogao uvijek tako.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
fandango
Senior Member

1371 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 11/12/2023 : 07:54:40
|
Novi John Woo tako-tako. Film je zanimljiviji kao eksperiment, ali sve ostalo je vec vidjeno. Malo Punishera pa na kraju The Raid. Nije neuzbudljivo, ali dojam je da John Woo moze bolje. Ili je mozda mogao bolje. |
 |
|
Topic  |
|