| T O P I C R E V I E W |
| Raspucin |
Posted - 27/04/2009 : 17:48:02 Kazi bar nesto, majstore. Sta nam spremas za predstojece praznike? |
| 25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
| Markos |
Posted - 15/02/2026 : 20:47:47 ne. |
| zkne |
Posted - 15/02/2026 : 20:13:35 Marko, da li je mozda u planu za ovu godinu manga: Bakuman? |
| anto |
Posted - 15/02/2026 : 18:24:30 sa tvoje tastature u fibrin katalog |
| Grzi |
Posted - 15/02/2026 : 14:30:41 Ma čekaj 30. album pa će naš balkanski strip mesija Markos izbaciti 5. i 6. integral u malo manjoj nakladi sa većom cijenom, bez brige. |
| anto |
Posted - 15/02/2026 : 13:52:11 FIBRA PREDSTAVLJA: Jerome K. Jerome Bloche 3 & 4
Posted - 15/02/2026 : 10:50:19
quote: Originally posted by bisley
Kako je ovo dobar strip!!! Na svako novo čitanje je još bolji.
|
| lwood |
Posted - 14/02/2026 : 07:47:19 quote: Originally posted by Tonto
Kažu da odrasli koji čitaju stripove ustvari ne žele odrasti. Dakle forum je očito prepun dječurlije. Dobra stvar kod djece je što se uvijek na kraju pomire.
Dica te danas pribiju ,snime premlacivanje mobitelom i dile snimke po netu. |
| anto |
Posted - 13/02/2026 : 23:43:30
quote: Originally posted by Grzi
quote: Originally posted by Paka01
Jedva čekam da mi dođe moj godišnji sektaški Fibra poklon paket.
Jesi ti u zlatnom programu? Cujem da kad dodes u GOLD imas pravo traziti jedan strip godisnje koji ce Fibra izdati.
Ja sam tek u bronci, standardno - svakih 5 branjenja Markosove casti na forumu jedan strip besplatno.
ja sam u bakarnom programu - mogu da tražim jedan strip u deset godina. |
| anto |
Posted - 13/02/2026 : 23:41:38 možda jedan dan Jaki stvarno pokrene svoju izdavačku kuću - e kakve će tu otimačine biti od kolega izdavača; prvo će da preotme Martija,Nika i Juliju,a kad ojača Magičnog i Natana. Al ćemo tad da se načitamo "bojnika","časnika" i "satnika".
Nego,meni nije samo jasno kako Markos ne kapira da je sve ovo zbog izostanka najava - i biće sve gore;pa nek on čeka još 15 dana. |
| mladeNS |
Posted - 13/02/2026 : 17:11:59 quote: Originally posted by Grzi
quote: Originally posted by Paka01
Jesi ti u zlatnom programu? Cujem da kad dodes u GOLD imas pravo traziti jedan strip godisnje koji ce Fibra izdati.
Ja sam tek u bronci, standardno - svakih 5 branjenja Markosove casti na forumu jedan strip besplatno.
Ja znam samo za VIP Premium paket gde mi se na mesecnom nivou uplacuje suma kako bih pratio redovno i spremao hvalospeve kojima velicam lik i delo druga vlasnika. XD XD XD |
| mladeNS |
Posted - 13/02/2026 : 17:10:32 Bilo bi lepo da zivimo u nekom drustvu gde se vrednuju neke viteske osobine kao čast i plemenitosti. Jeste, da, zivimo u surovom kapitalizmu, u svetu gde je biti kvaran nesto sto donosi bogacenje. Ne ulazeci u to ko je kome sta uradio ja cu da kazem ovo... Fibra je zivi dokaz da ne moras biti smece i olos da bi zaradio. Da, moglo je dobro da se zaradi da se otimalo i guralo i sredjivalo, ali eto, nije. Meni, kao citaocu je zao sto necu dobiti kvalitet kakav od Fibre ocekujem i sto necu imati neka izdanja koja sam zeleo. Nije kraj sveta. Ali podrzavam takvo ponasanje, posebno sada kada nakon ovoliko godina vlasnik iste moze da se ponasa kako hoce, ali ipak ostaje pri nekim svojim standardima.
|
| jaki |
Posted - 13/02/2026 : 14:58:51 quote: Originally posted by Tonto
Kažu da odrasli koji čitaju stripove ustvari ne žele odrasti. Dakle forum je očito prepun dječurlije. Dobra stvar kod djece je što se uvijek na kraju pomire.
 U pravu si. Prilike će biti u travnju samo da ne budem mora birat gdje. |
| Grzi |
Posted - 13/02/2026 : 13:36:42 quote: Originally posted by Paka01
Ja sam tek u bronci, standardno - svakih 5 branjenja Markosove casti na forumu jedan strip besplatno. |
| Tonto |
Posted - 13/02/2026 : 12:29:52 Kažu da odrasli koji čitaju stripove ustvari ne žele odrasti. Dakle forum je očito prepun dječurlije. Dobra stvar kod djece je što se uvijek na kraju pomire. |
| BeaGea |
Posted - 13/02/2026 : 12:20:19 quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by matori paraliticar
Nemoj da neko tebe krene analizirati dosado
A u cemu bi bil problem da krene...
Ako ima neki znanstvenik samo naprijed, dapače!
Inače markosa često boli kurac za mišljenje drugih i zato sam to i napisal, jer markosa je tak odhgovoril meni kad sam imal neka pitanja za njega.
Vi nikako da shvatite. Ovaj forum ima nekoliko tisuća članova. I svakome od njih je njegov ego najvažniji. I od vas nekoliko tisuća, bar me je tisuću u nekom trenutku gnjavilo "e, ovaj mi je na forumu rekao ovo, napravio ono, itd itd itd itd". I svatko od vas očekuje da ja tješim vaš uvrijeđeni ego, rješavam nepravde i povlačim za uši onog bezobraznika koji vam je rekao da ste ovo ili ono. Vama je vaš ego i vaše vrijeme najvažnije, a moje vrijeme? Moje obaveze?
Već sam odgovorio na to cv-u, pa da se ne ponavljam:
https://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=52621&REPLY_ID=2751490
Znam da jesi, i to ne jednom.
Ali evo kad spomiješ CV-a i druge forumaše, nikako mi ne ide u glavu da te boli kurac za postupke moderatora koji izbacuju forumaša kak im se sprdne, a da je tvoj odgovor na to "zaboli me". I onda ti se taj "zaboli me" vraća kao karma na drugim stvarima.
Ako već vidiš da čovjek ne kuži tvoju izjavu "moderatori na forumu nisu potrebni" pa se i dalje ne želi odreći ovlasti koje si mu dao, reagiraj sam! |
| Markos |
Posted - 13/02/2026 : 12:04:32 quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by matori paraliticar
Inače markosa često boli kurac za mišljenje drugih i zato sam to i napisal, jer markosa je tak odhgovoril meni kad sam imal neka pitanja za njega.
Vi nikako da shvatite. Ovaj forum ima nekoliko tisuća članova. I svakome od njih je njegov ego najvažniji. I od vas nekoliko tisuća, bar me je tisuću u nekom trenutku gnjavilo "e, ovaj mi je na forumu rekao ovo, napravio ono, itd itd itd itd". I svatko od vas očekuje da ja tješim vaš uvrijeđeni ego, rješavam nepravde i povlačim za uši onog bezobraznika koji vam je rekao da ste ovo ili ono. Vama je vaš ego i vaše vrijeme najvažnije, a moje vrijeme? Moje obaveze?
Već sam odgovorio na to cv-u, pa da se ne ponavljam:
https://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=52621&REPLY_ID=2751490
|
| BeaGea |
Posted - 13/02/2026 : 11:58:35 quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by nenno
Marko, kada zaradiš još love na nama zaposli osobu za PR pa nek se ona zajebava ovdje sa komentarima, a ti lijepo uživaj u plodovima svojih poslovnih odluka i razveseljavaj nas novim izdanjima :)) i daj već jednom te najave..... :))))
Ma PR će me opet pitati šta da napiše, tako da mi dođe na isto. Najave krajem mjeseca.

Dobra, a i istinita. To je baš tak, izmišljena pozicija koja svira kurcu. |
| Markos |
Posted - 13/02/2026 : 11:55:16 quote: Originally posted by nenno
Marko, kada zaradiš još love na nama zaposli osobu za PR pa nek se ona zajebava ovdje sa komentarima, a ti lijepo uživaj u plodovima svojih poslovnih odluka i razveseljavaj nas novim izdanjima :)) i daj već jednom te najave..... :))))
Ma PR će me opet pitati šta da napiše, tako da mi dođe na isto. Najave krajem mjeseca. |
| Markos |
Posted - 13/02/2026 : 11:54:28 quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Markos
Rekao sam da necu vise ali ne mogu ovakvu optuzbu ostaviti neodgovorenu: Nemam pojma na sto mislis, ne sjecam se razgovora - vjerojatno na Modesty? Ali to nema smisla jer ja sam modesty trazio prava nakon sto mi je Tino javio da gasi firmu, tako da mi nije ni trebao njegov blagoslov. Hvala na sektasima., lipo je to čut.
Reka si doslovno na pitanje šta će reći Tino da te boli kurac.
Koji ti TOČNO dio "UGASIO JE FIRMU" nije jasan?
Ako je ugasio firmu znači NEĆE više objavljivati Modesty, samim tim je NEBITNO što će reći. |
| BeaGea |
Posted - 13/02/2026 : 11:52:56 quote: Originally posted by matori paraliticar stripovi.com sa i bez foruma je jedno veliko bogatstvo na koje nam mogu mnoge zemlje zavideti i treba to negovati koliko god dugo bude moguce.
Ovo je bogatsvo interenet svijeta a ne jedne zemlje, stripovi.com su puno širi od granica RH tj. jedne zemlje. |
| BeaGea |
Posted - 13/02/2026 : 11:49:15 quote: Originally posted by matori paraliticar
Generalno svi imamo vrline i mane, lose i dobre dane i tako.
Upravo tak, i zakaj bi onda bilo uvredljivo ako netko prepozna naše mane?
*pitanje je retoričko i nema potrebe da se mućiš s odgovorom |
| matori paraliticar |
Posted - 13/02/2026 : 11:22:06 Okej da kapiram da ti je tako mozda i rekao ali ako malo i sam sebe sagledas nisi bas uzoran 'forumas-sektas' pa mozda i nije cudno da nema strpljenja za tebe.
Zamisli koliko raznih poruka mora da dobiva svakodnevno za razliku od vecine nas koji smo ovde otprilike aktivni koliko nam cefne.
stripovi.com sa i bez foruma je jedno veliko bogatstvo na koje nam mogu mnoge zemlje zavideti i treba to negovati koliko god dugo bude moguce.
Generalno svi imamo vrline i mane, lose i dobre dane i tako.
|
| BeaGea |
Posted - 13/02/2026 : 10:55:33 quote: Originally posted by matori paraliticar
Inače markosa često boli kurac za mišljenje drugih i zato sam to i napisal, jer markosa je tak odhgovoril meni kad sam imal neka pitanja za njega. |
| matori paraliticar |
Posted - 13/02/2026 : 10:40:16 Nemoj da neko tebe krene analizirati dosado imas srece sto si jos tu
Za najave svi znamo da krecu najranije 28.feb jos 14 dana treba izdrzati, sto vise strpljenja to bolje za sve
|
| BeaGea |
Posted - 13/02/2026 : 10:31:57 quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Markos
Rekao sam da necu vise ali ne mogu ovakvu optuzbu ostaviti neodgovorenu: Nemam pojma na sto mislis, ne sjecam se razgovora - vjerojatno na Modesty? Ali to nema smisla jer ja sam modesty trazio prava nakon sto mi je Tino javio da gasi firmu, tako da mi nije ni trebao njegov blagoslov. Hvala na sektasima., lipo je to čut.
Reka si doslovno na pitanje šta će reći Tino da te boli kurac.
Klasika.
Nije isti markos koji piše na forumu i onaj s kojim komuniciraš privatno. Na forumu je sav uviđajan i tolerantan... |
| nenno |
Posted - 13/02/2026 : 08:01:25 Marko, kada zaradiš još love na nama zaposli osobu za PR pa nek se ona zajebava ovdje sa komentarima, a ti lijepo uživaj u plodovima svojih poslovnih odluka i razveseljavaj nas novim izdanjima :)) i daj već jednom te najave..... :)))) |