forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Čarobna knjiga najavljuje

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Zlix Posted - 16/09/2013 : 11:56:46
Čarobna knjiga rešila je da obraduje ljubitelje stripova prelaskom na mesečni ritam izdavanja! Nova dinamika otpočela je već s Vulverinom, koji je izašao u drugoj polovini avgusta, a plan za sledećih šest meseci izgleda ovako:

28. septembar – Marvel Essential: Spajdermen 2

20. oktobar – Princ Valijant, I tom (1937–1938), izdanje u koloru, formata 33 x 24 cm, prema Fantagrafiksovim materijalima

20. oktobar – Marvel Essential: Osvetnici 2

23. novembar – Marvel Essential: Tor 1

7. decembar – Princ Valijant, II tom (1939–1940)

21. decembar – Džeremaja, I tom (epizode 1–3), kolor, format A4

25. januar – Marvel Essential: Hulk 1

22. februar – Marvel Essential: Fantastična Četvorka 1

Kao što možete videti, u oktobru i decembru pojačaćemo izdavačku aktivnost sa po dva izdanja. Cene svih najavljenih naslova biće, naravno, 1.285 dinara u knjižarama, s mogućnošću da ih kupite po znatno nižoj ceni na sajtu i u klubovima čitalaca Čarobne knjige, kao i u striparnicama Darkwood i Alan Ford.

http://www.carobnaknjiga.rs/carobna-knjiga-krece-s-mesecnim-objavljivanjem-strip-izdanja
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Zlix Posted - 06/07/2026 : 13:54:48
Pisao sam ja tamo, ako ikoga zanima.
alexts Posted - 06/07/2026 : 02:02:47
To je već i za "Domaća izdanja - pročitano!" topik.
night Posted - 05/07/2026 : 21:04:04
Mračni obrasci 5+/5

Ima stripova u kojima se prosto utopim. Posle dosta ne baš sjajnih Betmena koji su mi predstavljali napor za čitanje, ovde je apsolutno sve odlično (pa i format mi nije mnogo smetao). Fenomenalno vođene priče uz odličan crtež drže pažnju sve vreme. Zbog ovakvih radova Betmen je jedinstven i najbolji.
borg Posted - 22/06/2026 : 23:39:23
Prvo ove što mi Najker preporučio. Pa u nekoj sledećoj Oštricu. Ne smem odjednom da unesem 100 stripova, ubiće me žena.

udarnik007 Posted - 22/06/2026 : 22:20:32
quote:
Originally posted by night

Oštrica besmrtnika je klasik, čitao još davno i baš mi se dopala. Samuraj u pohodu, šta više čoveku treba?

Slažem se.
I od mene preporuke za ovaj dragulj.
night Posted - 22/06/2026 : 21:09:46
Oštrica besmrtnika je klasik, čitao još davno i baš mi se dopala. Samuraj u pohodu, šta više čoveku treba?
AleksandarN Posted - 22/06/2026 : 15:21:37
quote:
Originally posted by borg
-Tokijski osvetnici
-Oštrica besmrtnika
-Borbeni anđeo Alita
-Planetes
-Čelični alhemičar
-Oblik glasa
-Tokijski gul
-Muzej
-Moja lutka za oblačenje
Videh da ČK prodaje ove mange u kompletima. Osim Planets (koji mi se svideo) nisam ništa čltao... Valja li koji serijal? Da li su završeni? Ove manga serijale najviše volim kad mogu da kupim u kompletu i tako da ih i pročitam.

Meni su se dopali Tokijski Osvetnici ali ne mogu da tvrdim da ce i tebi. Ima mnogo ali brzo se cita. Odrastanje, bande i slicno.
Oblik glasa mi se isto dopao. Jako lepa emotivna prica.
Muzej je super psiho manga.
Planete su mi mi +/- ali to si citao.
Ostalo nisam citao.
borg Posted - 22/06/2026 : 10:58:13
quote:
Originally posted by naker

Čelični alhemičar jedna od najboljih shonen mangi ikada stvorena, to je masthevuša. Borže kao neko ko ima sci-fi avatar trebala bi i da ti legne cyberpunk Alita

Ajd i tebe nekad da poslušam.

naker Posted - 22/06/2026 : 07:30:13
Čelični alhemičar jedna od najboljih shonen mangi ikada stvorena, to je masthevuša. Borže kao neko ko ima sci-fi avatar trebala bi i da ti legne cyberpunk Alita
Heisenberg Posted - 22/06/2026 : 07:26:36
Gul ima i nastavak od 16 tankobona, Tokijski Gul:re, stiže u decembru u njihovom izdanju kako stvari stoje. Alhemičar preporuka.
wesskowaz Posted - 22/06/2026 : 01:15:49
Mange sve završene, većina su klasici i nećeš da pogrešiš.
Lutku preskoči.
borg Posted - 21/06/2026 : 23:30:32
Izdali su Asterixa 13. integral, iako je bilo prvobitno predviđeno samo 12.
Talični guraju žestoko. Za relativno kratko vreme smo dobili 70+ albuma...
Iznogud je simpa, ne znam kako im se kotira, ali i njega su (iz)gurali prilično.
Čak i Marsupilamija, koji je bio drag mom klincu, za koji je bilo priče prvobitno da će se zaustaviti na 4. knjizi išao dalje...
Da ne pričam o Valijantu, Bluberiju itd... Verovao ili ne, ali ČK je na srpskom tržištu, bar iz moje perspektive, bila najsigurnija kad su serijali u pitanju.

Asterixa, verujem, ako mogu da dobiju prava i dizajnerski uklope sliku na hrbatima, neće preskočiti.
Talične, iako su ovi albumi sa strane mešovitog kvaliteta bih i ja voleo da imam u kolekciji, pa taman ih označili rimskim brojevima ili nekako drugačije...

Ostaje da vidimo kako će dalje, ali verujem da će to da izguraju na obostrano zadovoljstvo.

Sada gledah ove naslovnice iznad za Supercuru. Ajoooj, kakva katastrofa. Čak mi je i Subić ovde podbacio. Aleks je u pravu. Umesto nekog ideala ženskog tela crtaju neke kreature... Pre 50 godina su to umeli mnogo bolje.

Jedno pitanje za znalce:
-Tokijski osvetnici
-Oštrica besmrtnika
-Borbeni anđeo Alita
-Planetes
-Čelični alhemičar
-Oblik glasa
-Tokijski gul
-Muzej
-Moja lutka za oblačenje
Videh da ČK prodaje ove mange u kompletima. Osim Planets (koji mi se svideo) nisam ništa čltao... Valja li koji serijal? Da li su završeni? Ove manga serijale najviše volim kad mogu da kupim u kompletu i tako da ih i pročitam.

anam Posted - 21/06/2026 : 23:15:20
...ok ok penzija mi ide ali tad biram izdavače kje pratim
anam Posted - 21/06/2026 : 23:14:06
...odo ja u penziju za Vaša izdana
anam Posted - 21/06/2026 : 23:13:01
...do sada ste izdali od sripova sve ono što me zanima u integralima - nastojte i dalje i završavajte i pratite započeto i imate kupca...inače...
anam Posted - 21/06/2026 : 23:07:28
Ako Čarobna izda Iznoguda integral 11, a i zadnji integral Taličnog...Asteriksa...naklon...Asteriks, Talični, Iznogid...za nas starije je top - da se prati i izdaje kao integral...naravno ima i mlađih koje to zanima pa podržite i njih...ok počeli ste priču, pa nastojte je i ispratiti do kraja...nastojte završiti a i pratiti ono što ste započeli i bez obzira na sve bićete u plusu...samo nemojte ono: evo trenutno mi ne ide i neznam što ću...mislite i nas koji pratimo vašu priču...ok trenutno ti ne ide ali znaj da nas ima koji pratimo izdanja i širimo pozitivnu priču dalje...ako nama kupcima osigurate da kompletiramo izdanje koje želimo...pratićemo Vas i dalje ali ako zakažete na nekim ve
ikim serijalima koje pratimo...gdje je tu onda povjerenje za vaše budućeizdavačke projekte...
delboj Posted - 21/06/2026 : 10:28:11
Novi album izlazi u Francuskoj 6. novembra. S tim će biti taman materijala za 28. knjigu. E onda ćemo vidjeti ima li šansi za ove pobočne serijale...

Šteta što nema 11. integrala Iznoguda. Ne vjerujem da je izdavanje nečeg takvog toliko neisplativo.
night Posted - 20/06/2026 : 21:01:20
Talični Tom integrali 26 i 27 3+/5

Nastavlja se Talični nakon Morisa sa sasvim dobrim albumima. Meni se, u ovih šest sada izašlih, najviše svidela epizoda sa Jevrejima, kao i ona sa Pinkerton. Dobre su priče uz korektan crtež, Privodi se i ovo kraju, i drago mi je da se uspelo u tome. Melita je solidno uradila prevod.
alexts Posted - 11/05/2026 : 11:44:28
Jedan je bio Jim Mooney.
Zeljkoblejzz Posted - 11/05/2026 : 10:23:59
quote:
Originally posted by panda

quote:
Originally posted by koze123

Jbt neverovatno je koliko ne znaju / ih boli uvo da se iscimaju oko dizajna korice. samo zalepi Times New Roman po sred srede, amaterski do bola, ružno.

Više ih je uknanalio Subić sa ovom naslovnicom.

Ovako će izgledati druge naslovnice u zavisnosti odakle su autori:

panda Posted - 10/05/2026 : 09:26:03
quote:
Originally posted by koze123

Jbt neverovatno je koliko ne znaju / ih boli uvo da se iscimaju oko dizajna korice. samo zalepi Times New Roman po sred srede, amaterski do bola, ružno.

Više ih je uknanalio Subić sa ovom naslovnicom.
Red Marquis Posted - 08/05/2026 : 17:30:36
Ovo ide jer je ima i naše autore unutra (Dimitrijević i Subić) pa to mogu da razumem.
Veći mi je problem što im je pola kolekcije Scott Snyder.
alexts Posted - 08/05/2026 : 17:05:25
Užasan je izbor DC-jevih naslova. Žalostan.

Kad neko ne zna da koristi licencu...
koze123 Posted - 08/05/2026 : 16:45:15
Zeljkoblejzz Posted - 08/05/2026 : 13:56:51
U pripremi na sajtu ČK:

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000