forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Zimski sportovi

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
DODSFERD Posted - 23/10/2015 : 17:21:44
Zimski sportovi nemaju svoj topic pa neka onda bude ovaj.
Otvaram ga najviše zbog NHL-a čiji sam veliki ljubitelj pa ću ovdje prenositi tamošnja zbivanja.
Ovaj vikend počinje i nova skijaška sezona, vozi se veleslalom u Söldenu kao što je uvijek običaj na otvaranju.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Shaner Posted - 07/02/2026 : 21:44:44
Bila su jako velika očekivanja pa joj ovo na prvu djeluje kao loš rezultat, ali vjerujem da će shvatiti da je i srebro velik uspjeh kad se sve slegne. Samo da ju ne poljulja za veliku skakaonicu.

matori paraliticar Posted - 07/02/2026 : 21:06:19
Bravo Nika, steta samo sto nije bas zadovoljna..
tex2 Posted - 07/02/2026 : 20:58:51
Nika Prevc srebrna! Čestitke!
matori paraliticar Posted - 07/02/2026 : 13:01:34
Bravo Franjo!!!
matori paraliticar Posted - 01/02/2026 : 17:59:23
Nek pociva u miru.
tex2 Posted - 01/02/2026 : 14:53:29
Nataša Bokal R.I P.
Macon Posted - 01/02/2026 : 13:17:45
Kaznena ekspedicija brata i sestre Prevc protiv cijele planete se nastavlja.

Brat je za sada 10:9 u pobjedama protiv svijeta, dok je sestra 13:10. Imali smo specialne godine (Peter Prevc prije 10 godina, Nika poslednje dve godine) ali nikada zajedno i kod žena i kod muškaraca. Sezona ima puno utakmica, posjebno kod žena i oba dvoje će srušiti večinu godišnjih rekorda koje postoje u tom sportu (pobjede, stepenice, bodovi, pare). Sara Takanashi će otiči u penziju kao druga najbolja svih vremena.
Macon Posted - 11/01/2026 : 15:28:59
Ovaj vikend u ženskim skokovima abstiniraju Japanke i Norvežanke (i još neke-Strate(CAN), Reisch(D)) zbog selidbe u Aziju (6 utakmica u Kini i Japanu) i tako je Nika Prevc prije ovog vikenda i dve utakmice bila 100 bodova ispred Maruyame i sada je 300 ispred nje.

Slovenke, Kineskinje, Finke su nabacile brdo bodova zbog odsustva deseterice dobrih takmičarka.

Kod muškaraca je bilo ozbiljno čudno takmičenje. Prevc je sa 12. pao na 27. mjesto. Forfang se je sa 30. digao na 6. i Embacher sa 23. na 5. Polovina jih je skakala gore-dole ko na toboganu zbog vetra. I onda je pobjedio drugi Slovenac- Lanišek. I ovdje jih je puno falilo ali manje kao kod žena. Najbolja Japanca, Nemca, dva Austrijca...
tex2 Posted - 06/01/2026 : 18:28:53
Bravo za Prevca! Osvojio Novogodišnju turneju!
tex2 Posted - 01/01/2026 : 20:01:54
Domen opet dominantan, na 35 je bodova prednosti. Timi opet diskvalificiran.
Shaner Posted - 30/12/2025 : 17:23:44
Užasno mi je žao zbog Timija, ali uzeo si ga je sam. Pravila su jednaka za svih i moraju se poštovati. Domen rasturio! Nadam se i nekom rekordu na jednoj od preostalih skakaonica.

Macon Posted - 29/12/2025 : 21:44:22
Uzeli su Zajcu 2. mjesto zbog dresa, banda. Bila bi dvojna pobjeda.
tex2 Posted - 29/12/2025 : 21:11:31
Domen dominantno!
Shaner Posted - 17/12/2025 : 19:59:29
quote:
Originally posted by Macon

Nika ima manje konkurence nego Domen iako izgleda obrnuto. Kod muškaraca Austrijanci nisu rekli poslednje. Super je, da su Francuz i Bugar stvarno dobri.

Ma jasno je da je kod muških jača konkurencija, samo trenutno izgleda kao da nitko ne može daleko kao Domen. Slažem se za Francuza i Bugara, odlični rezultati!

Macon Posted - 15/12/2025 : 15:10:35
Dolina kod velikanke je vrlo hladna, ljudi se moraju skupiti više ura prije takmičenja (nema dovoljno mjesta za parkiranje i onda parkiraju sve naokolo) i onda svi piju, da bi preživjeli minus temperaturu... onda je to alkoholna masovka. Vjerovatno jih ima više, koji ni ne primjete skakanja.
matori paraliticar Posted - 15/12/2025 : 13:50:53
Hvala na izvestaju :)
Malo cu sada da se nasalim bez ljutnje..
" bolje bi bilo da se drzis sporta a manis politike" :)

Sto se tice skokova voleo sam to pratiti kao i puno drugih zimskih sportova ali sam se u zadnje vreme malo zasitio a i treba vijati po raznim kanalima da bi se gledalo
ono sto coveka zanima..

Ah da bio sam jedne leti kod vase velikanke skakaonice, valjda imate samo jednu
mora da je lep dozivljaj biti tamo kada je takmicenje ili
kao nekada u Kranjskoj Gori i Mariboru (alpsko smuc.)..
Macon Posted - 15/12/2025 : 12:57:05
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Kako se drze skandinavci?

Norvežanke su dobre, imaju jednu pobjedu i snažnu ekipu. Jedna snažna jim fali zbog povrede (Bjoerseth). Šveđanka Westman sakuplja solidne bodove.

Kod muškaraca su Norvežani više rasklimani, vjerovatno su zbog prošlogodišnjeg skandala izgubili dosta novca i lošije se pripremali. Ali se dižu jer jih je više stalno u solidnim bodovima (između 10. i 20.). Očekujem, da će se popeti i među prve tri ali pobjede su manje sigurne.

Hit sezone su Japanci. Japanke su prve u bodovima i imaju vodeču. Kod muškaraca je drugi najbolji Japanac Nikaido bio več dvaput drugi. Imaju Ryoyuja na 2. mestu u bodovima i Nikaida na petom. Isto ima Nakamura najbolju sezonu i stalno je između 10. i 15. Onda još dvojica sakuplja bodove.
matori paraliticar Posted - 15/12/2025 : 12:16:48
Kako se drze skandinavci?
Macon Posted - 15/12/2025 : 09:37:18
Nika ima manje konkurence nego Domen iako izgleda obrnuto. Kod muškaraca Austrijanci nisu rekli poslednje. Super je, da su Francuz i Bugar stvarno dobri.
Shaner Posted - 14/12/2025 : 22:49:21
Baš sam te htio pitati čime ih hranite.

Nika još ima konkurenciju u Nozomi, ali Domen ih uništava. Jedva čekam Četiri skakaonice!

Macon Posted - 14/12/2025 : 19:51:09
Slovenci su ovaj vikend pobijedili na 3 utakmice od 4. Zajedno imamo 9 pobijeda na 18 takmičenja. Samo fale ljudi, 3 žene su povrijeđene, od toga Klinec koja je jedna najboljih na velikim skakaonicama. Kod žena su dve stabilne za dobre bodove, kod muškaraca trojica, to je premalo.

Ne znam, kada su tako dobro startali sezonu.
Macon Posted - 30/11/2025 : 11:40:46
Nika Prevc je prvi put pobijedila na četvrti utakmici.
Shaner Posted - 26/11/2025 : 21:08:07
Došao s posla i otvorio topik ne misleći prije nego sam upalio snimku.

@Macon
Dobro govoriš za Prevce, vidjet ćemo što će biti iza Nove godine.

Edit:
Pogledao sinoć snimku. Domen se dobro razbio na treningu ali to ga nije spriječilo da bude na postolju. Bit će ovo dobra sezona!

I Macone, kakvi Rusi?! Osim Vassilieva i ajde Klimova nisu imali nikog vrijednog spomena, a ni oni nisu neki baš bitni skakači. Meni fale Finci, ali oni od nekad.

tex2 Posted - 26/11/2025 : 20:19:20
Lanišek danas slavio u Falunu i preuzeo vodstvo u svjetskom kupu. Domen Prevc danas treći.
Macon Posted - 25/11/2025 : 21:58:59
quote:
Originally posted by Shaner

quote:
Originally posted by Macon

Nika Prevc će se kod žena pobrinuti za konkurenciju, bez brige za to.

Ne znam baš. Kaže Jernej Damjan da daje prednost Maruyami, a on valjda zna. Sve ostalo što si napisao stoji. Čini mi se da bi u muškoj konkurenciji ova sezona mogla biti dosta napeta. A tu su još prvenstvo u letovima i Olimpijske igre. U svakom slučaju, ja se veselim.

Prevci su luđaci. Gledam Niku i vidim koncentraciju, usredotočenost, snagu. Josephine Pagnier je preprošle godinu pobjedila dva puta, onda se sasvim izgubila. Paschke je prošlu godinu izdržao mjesec dana, do Nove godine bio je kraj pobjeda i forme. Vidjet ćemo do Nove godine gdje je ko, prije ne. Isto kao svaku godinu ali će ove biti više takmičenja prije Nove godine jer zbog Olimpijskih i svetskog prvenstva gube mjesec dana za redovno takmičenje.

Norveška je kod muškaraca u krulcu. Fale mi Rusi. Kraft je dostigao Nykaennena u pobjedama, sad je drugi u pobjedama za sva vremena.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000