forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Arkham asylum

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
manhunter Posted - 06/11/2021 : 17:27:51
Eto, i Punisher je otišao u zaborav.

Podsetnik, pravila foruma su ovde:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32164

Kako god, za one koji se ogluše na gorenavedena pravila sledi:

1. kazna - 48h
2. kazna - 7 dana
3. kazna - 14 dana
4. kazna - 30 dana
5. kazna - 30 dana
6. i svaka sledeća kazna - tri meseca
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Tonka24 Posted - 09/11/2025 : 18:04:53
Apeliram da Udarnik dobije ban.
Uvrede u temu sport - Gnk Dinamo.
sawitch Posted - 29/10/2025 : 15:29:45
Ja sam siguran da sednemo svi odavde u kafanu i zapocnemo bilo koju temu da se niko nece potuci niti uvrediti drugog. CV je fasovao zbog onog hejta koje je izasrao. Da li bih ga ja izbacio? Ne bih. I ja sam pre 20 godina srao gomilu budalastina sa kojima se sadasnji ja nikada ne bi slozio i verovatno bismo ratovali. Mozda i on promeni misljenje ubuduce.

Btw, ja mislim da se Poljaci i Rusi vise mrze nego mi. :)
Kruger Posted - 29/10/2025 : 13:31:37
quote:
Originally posted by sawitch

Sta je tu bilo kuvanje? Potencirao kvalitet nekadasnje drzave i slicnosti naroda. Ako se neko toga sramoti sta cu mu ja..

Nije problem u tome jel čokoladica iz yu bila bolja nego danas i takvim temama. No s vremenom se u toj xu temi razvila politička rasprava a zbog svog različitog mišljenja platio je CV. Što se tiče Hrvata i Srba mi se razlikujemo koliko se Poljaci i Rusi razlikuju. Postoje i sličnosti ali postoje i velike različitosti. U Svim Slavenskim narodima postoje sličnosti i različitosti.

CV jednim djelom ima korijene iz istoka pa jako dobro poznaje probleme istoka a i probleme zapada ajmo tako reći.

Gle mi možemo otvoriti temu Volim južnjačku Alabamu, mi ćemo za razliku od Amerikanaca vjerojatno objektivno bez nekakve dublje emocije i žara raspravljati o tim stvarima i problematici. Ali će se i na takvoj temi pojaviti ili bolje reći skrenuti na problematiku ovih prostora. Jednostavno ne možemo bez toga. Dobro je dok se normalno raspravlja, pojedinci mogu o tome razumno raspravljati.

RAKOSI4 Posted - 28/10/2025 : 22:21:56
Izgleda da si ti prespava 90/91
Nabavi neku video igricu ili Lego kockice pa je spajaju po volji,kako ti drago.Dosadan si
sawitch Posted - 28/10/2025 : 21:11:01
Sta je tu bilo kuvanje? Potencirao kvalitet nekadasnje drzave i slicnosti naroda. Ako se neko toga sramoti sta cu mu ja..
Kruger Posted - 28/10/2025 : 18:23:39
sfrj i ju.
sawitch Posted - 28/10/2025 : 08:19:10
Ja stvarno ne vidim cim sam ja tu zakuvao. Bar ja hocu slusati sve moguce strane. Ali ne moram se saglasiti sa svim. Kod njega vidis da je agresivan u komunikaciji, kod mene to nije bio slucaj.
Kruger Posted - 27/10/2025 : 18:16:00
Ne mislim o tebi ništa loše ali znaš nekad zapaliti vatru. Evo slučaj sa CV-om. Svi mi griješimo, ljudi smo, a treba poslušati što drugi ima za reć.
sawitch Posted - 27/10/2025 : 06:16:18
Krugeru, mene poznajes godinama, mislis li da ima kod mene bilo kakve lose namere prema bilo kome a kamoli prema Hrvatima? Da se palim na te relacije?
Kruger Posted - 26/10/2025 : 22:49:59
quote:
Originally posted by manhunter

Da budemo fer, vronski je zbog sličnih postova izleteo zauvek. Čisto kažem.

Moram priznati kako mi je razlog zašto je vronski izletio pomalo nepoznati. Nisam primijetio neku zločestoću u njegovom pisanju, ali dobro nisam ga baš prečesto pratio pa mi možda možete ponuditi argumente koji bi potkrijepili tvrdnju da je zaslužio izbacivanje zauvijek.

Kako god bilo uspoređivati vronskog i CV-a je smiješno. Da se razumijemo ima i CV mana, kao i svi mi.

Sad ću malo grubo, kod vas Srba postoje nekakve izdresirane dogme. Ne znam kako bi to opisao nego ovako grubo, da se razumijemo i mi Hrvati imamo mana. Dakle CV je opalio po mitu ili dogmi bratstva i jedinstva i zbog toga je izbačen. Strašno.

Ajmo reć da neki Mađar koji donekle poznaje naše jezike promatra ovu situaciju bi rekao gle Hrvati i Srbi oštre koplja i nabrijavaju se jedni na druge. Mislim nije baš tako kako sam ja grubo slikovito opisao ali ima nekakvih temelja. Naravno nije baš tako ali zašto se Srbi spremaju u tabor protiv Hrvata ili obrnuto a nema razloga za to. Ako se ne varam po pitanju yu henry i CV su na istoj valnoj dužini.

henry je vrlo ružno uvrijedio CV-a, doista, kako to reć, primitivno i vrlo ružno. Vjerujem proradile su emocije i dobro, ni ja nisam za izbacivanje henryja. Ali isto tako bi trebalo vratiti CV-a.

Za tebe teška odluka, moderator si i moraš odlučivati. Vrati CV-a pa ćeš vidjeti. Moguće kako će on utjecati na kreaciji ovog foruma a ne kako to misliš gašenju. Teško je reći jer forum ipak zamire a trebalo bi ga zaživjeti.
sawitch Posted - 26/10/2025 : 21:29:38
I to sto kazes
henry Posted - 26/10/2025 : 12:51:59
Vidiš da lupa gluposti
sawitch Posted - 26/10/2025 : 12:01:59
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

@Man
Hajde zakljucaj i mene pa da bude fer i da se smire strasti. Ovo da se neko pravi naivan ovako mi je cirkus ali dobro, znamo se.

...to bu se dogodilo kad se prestane Hrvate koji su protiv SFRJ doživljavati kao ustaše. Samo zato kaj se narod odlučil za neovisnost u sklopu zajednice europskih država, ne treba ga se etiketirati.

Nikakvo izbacivanje nema smisla.....

Ja to rekao? Ja to pomislio?
lwood Posted - 26/10/2025 : 09:46:44
Rasna netrpeljivost??
Jebate ka da smo u Alabami.
henry Posted - 26/10/2025 : 08:34:03
quote:

quote:

@Man
Hajde zakljucaj i mene pa da bude fer i da se smire strasti. Ovo da se neko pravi naivan ovako mi je cirkus ali dobro, znamo se.

...to bu se dogodilo kad se pretane Hrvate koji su protiv SFRJ doživljavati kao ustaše. Samo zato kaj se narod odlučil za neovisnost u sklopu zajednice europskih država, ne treba ga se etiketirati.

E ovako treba da razmišlja jedan pravi Balkanac. Bravo!
BeaGea Posted - 26/10/2025 : 06:53:40
quote:

@Man

...to bu se dogodilo kad se prestane Hrvate koji su protiv SFRJ doživljavati kao ustaše. Samo zato kaj se narod odlučil za neovisnost u sklopu zajednice europskih država, ne treba ga se etiketirati.

sawitch Posted - 25/10/2025 : 21:56:27
@Man
henry Posted - 25/10/2025 : 16:19:36
quote:

...proustaški ili pročetnički je jedno, a antijugoslavenski (i to u oviru komunizma i nasilja nad građanskim slobodama) nekaj sasvim drugo. Vronski nije pisal antijugoslavenski kao kaj ni CV nije pisal proustaški.

NDH i SFRJ su države nastale kao produkt Drugog svjegskog rata, države koju su silom (uz pomoć vojske i policije) držale svoje vlastodršce, države koje su progonile svoje neistomišljenike itd, itd., i ne vidim kako tu nema usporedbe!?

I očekuje se da ne vidiš
BeaGea Posted - 25/10/2025 : 12:22:11
...proustaški ili pročetnički je jedno, a antijugoslavenski (i to u oviru komunizma i nasilja nad građanskim slobodama) nekaj sasvim drugo. Vronski nije pisal antijugoslavenski kao kaj ni CV nije pisal proustaški.

NDH i SFRJ su države nastale kao produkt Drugog svjegskog rata, države koju su silom (uz pomoć vojske i policije) držale svoje vlastodršce, države koje su progonile svoje neistomišljenike itd, itd., i ne vidim kako tu nema usporedbe!?
manhunter Posted - 25/10/2025 : 11:58:57
Da budemo fer, vronski je zbog sličnih postova izleteo zauvek. Čisto kažem.
manhunter Posted - 25/10/2025 : 11:57:56
Izjednačavanje NDH i SRFJ je najblaže rečeno neumesno. Ali na stranu to, njegovi postovi poslednjih meseci su svi uvredljivi, ili na granici toga. Meni nije problem da ga pustim, ne znam ni sam kad sam nekoga izbacio pre njega. Isto tako će forum još više umreti kad ga definitivno preuzmu ovih par dežurnih poput CV.
RAKOSI4 Posted - 25/10/2025 : 10:58:24
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Hoćete prestati?

Nećemo. U 16 godina otkad sam na ovom forumu niti jedan jedini put nisam s moderatorima raspravljao zašto se nekoga izbacilo, ali sad moram jer je forum doslovno na izdisaju i već se neko vrijeme primjećuje kronično mrtvilo (čak ni Tintona nema). Godina je 2025. a ljude koji konstruktivno raspravljaju se još uvijek izbacuje zbog "uvredljivog" mišljenja, pa još na tri mjeseca? "Rasna netrpeljivost" - Srbi i Hrvati su rasa? Moj djed je bio Srbin, koje sam ja rase? Spominjanje NDH u ironičnom kontekstu je što, zločin protiv čovječnosti? Najsmiješnije od svega je još to da je CV izletio zbog pljuvanja po Jugi, a u isto vrijeme je i sam jugonostalgičar (mrtav hladan napiše da je njegovo djetinjstvo u Jugi bilo kvalitetnije od djetinjstva britanskog djeteta u istom periodu). Stvarno svašta.

+1
drogsy Posted - 25/10/2025 : 10:20:15
quote:

Hoćete prestati?

Nećemo. U 16 godina otkad sam na ovom forumu niti jedan jedini put nisam s moderatorima raspravljao zašto se nekoga izbacilo, ali sad moram jer je forum doslovno na izdisaju i već se neko vrijeme primjećuje kronično mrtvilo (čak ni Tintona nema). Godina je 2025. a ljude koji konstruktivno raspravljaju se još uvijek izbacuje zbog "uvredljivog" mišljenja, pa još na tri mjeseca? "Rasna netrpeljivost" - Srbi i Hrvati su rasa? Moj djed je bio Srbin, koje sam ja rase? Spominjanje NDH u ironičnom kontekstu je što, zločin protiv čovječnosti? Najsmiješnije od svega je još to da je CV izletio zbog pljuvanja po Jugi, a u isto vrijeme je i sam jugonostalgičar (mrtav hladan napiše da je njegovo djetinjstvo u Jugi bilo kvalitetnije od djetinjstva britanskog djeteta u istom periodu). Stvarno svašta.
manhunter Posted - 25/10/2025 : 08:54:31
Hoćete prestati?
BeaGea Posted - 25/10/2025 : 07:41:48
quote:
Originally posted by henry

quote:
Originally posted by Kruger

Ne pravim se naivan, jel si ti čitao što se sve pisalo. CV uopće ne ispada iliti iskače iz okvira.

Taj lik je kreten

Cipelarenje izbačenih forumaša se uvijek nagrađivalo a za činjenice se letilo van. Barem ti Krugeru znaš da je to konstanta na ovom forumu, i onda se nekaj pitaš!?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000