forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Arkham asylum

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
manhunter Posted - 06/11/2021 : 17:27:51
Eto, i Punisher je otišao u zaborav.

Podsetnik, pravila foruma su ovde:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32164

Kako god, za one koji se ogluše na gorenavedena pravila sledi:

1. kazna - 48h
2. kazna - 7 dana
3. kazna - 14 dana
4. kazna - 30 dana
5. kazna - 30 dana
6. i svaka sledeća kazna - tri meseca
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Sneaksie Thiefsie Posted - 24/05/2026 : 10:58:50
quote:
Originally posted by manhunter

Hajde presaberi se malo. Imamo topic sa YT klipovima.

pisao sam snimcima
Kruger Posted - 20/05/2026 : 12:22:18
Moguće u svijetu, no kod nas je vjerujem malo upitno.
Pojavljuju se i skenirani stripovi, barem ZS i LMS. Nisam ljubitelj takvog čitanja. Možda se strip s vremenom preseli na taj oblik elektronski čitanja.
RAKOSI4 Posted - 20/05/2026 : 12:14:04
Opstat će Krugeru,pogledaj ekspanziju u Japanu.
Bit će još manje stripofila , to sigurno,prodavat će se kroz striparnice i stripovi će bit još skuplji zbog malih tiraža.

U budućnosti ,napretkom tehnologije,svaki stripofili moći će sam tiskati stripove birajući i kreirajući naslovnicu po volji,mat-sjaj,boja....... mada me to ne veseli
Kruger Posted - 20/05/2026 : 11:48:27
eba ga motokultivator. Morat ćemo zaposliti Martija i filma Povratak u budućnosti kak bi to saznali.

Nekako nisam siguran u te nove strip generacije, a opet možda se varam.
RAKOSI4 Posted - 20/05/2026 : 10:05:20
Koliko će onda tek Libellus vrijedit

Za libellusov ,,Zagor priča,, moći će se kupiti vikendica na Marsu
Kruger Posted - 20/05/2026 : 09:44:33
Što se tiče novih stripova, pitanje je dal će za 30-40-50 godina postojati papirus. Da li će nove generacije graditi stripovski svijet kao mi.
Recimo tamo 2347 godine djeca pronađu Libelusov ili Fibrin strip i kažu gle što su pećinski ljudi čitali.
Kruger Posted - 19/05/2026 : 20:53:13
quote:
Originally posted by netkotreci

quote:
Originally posted by Kruger

Tvoj pokojni dida, ajd ti si imao bar prilike upoznat što je to did.
Mi Šokci baš i nismo.
Što će se dogoditi nakon nekoliko ili koliko godina što ti misliš. Što će biti s stripovima ili ih neće biti.
Ne shvaćam taj dio sa šokcima i didom.

Stripova će biti, stripofila će biti, ali sam siguran da će kod nas zamrijeti puno ranije nego vani. Svijet na mladima ostaje, strip scena na starima preživljava.

Mladi izgleda radije plaćaju mange i pekarski papir nego finu Fibru. A možda sam i u krivu. Nemamo konkretan uvid u prodaju, to samo gazda Čudomix zna Ono šta znam je da je u lokalnim knjižnicama čitanost stripova blizu nuli, a u jednoj od Hoću Knjigu je strip sekcija postala konjska štala otkad je otišlo dvoje radnika koje je bilo briga.

Hoću reći, stanje se preko noći promijeni nagore. A nabolje?

A gle glede sveg.
Mladi igrači plaćaju. I to je to. Uprava??
Kruger Posted - 19/05/2026 : 20:49:12
quote:
Originally posted by Zula

quote:
Originally posted by Tonto

Mržnja je super stvar. Izjeda one koji mrze i hrani one koje se mrzi.

To ti je Tonto tzv. negativna motivacija 🤣
No, ljubav sve pobjeđuje, ona je najjača! 💪

Ak ne shvaćaš dobro.

Moj frand me pitao jel može biti ozbiljnije??
manhunter Posted - 18/05/2026 : 17:41:09
Hajde presaberi se malo. Imamo topic sa YT klipovima.
Sneaksie Thiefsie Posted - 18/05/2026 : 16:08:22
netkotreci Posted - 17/05/2026 : 11:51:41
Obožavam dramatične youtubere koji se opraštaju linkom na majice i gluposti koje prodaju. Ali dobro, bar nije AI video, to je nešto novo.
matori paraliticar Posted - 17/05/2026 : 11:38:46
And don't forget to close the door when you leave... ;)
Ne daj se Sneaksie!
Sneaksie Thiefsie Posted - 17/05/2026 : 10:29:43

lwood Posted - 16/05/2026 : 19:30:49
Bilo bi svakako zanimljivo saznat koliki je udio prodaje pojedinog primjerka po tim knjizarama.
netkotreci Posted - 16/05/2026 : 19:04:50
Možda je to svježe stanje, ne idem baš prečesto. Pričam za Joker. Puno duplih, dosta tog nije izloženo, nabacano-razbacano, i tako u više navrata.
U Cityja je općenito bolje stanje, možda dijelom jer je noviji prostor i/ili svježiji radnici pa još nisu istrošeni, ogorčeni i ne mrze sve. :D
lwood Posted - 16/05/2026 : 18:45:43
Hocu knjigu u Splitu ,sekcija sa stripovima uredna i ukusno slozena.
U oba ducana.
Doduse nije se niko mota oko njih al bila je neka mrtva ura.
netkotreci Posted - 16/05/2026 : 18:35:40
quote:
Originally posted by Kruger

Mi Šokci baš i nismo.
Što će se dogoditi nakon nekoliko ili koliko godina što ti misliš. Što će biti s stripovima ili ih neće biti.
Ne shvaćam taj dio sa šokcima i didom.

Stripova će biti, stripofila će biti, ali sam siguran da će kod nas zamrijeti puno ranije nego vani. Svijet na mladima ostaje, strip scena na starima preživljava.

Mladi izgleda radije plaćaju mange i pekarski papir nego finu Fibru. A možda sam i u krivu. Nemamo konkretan uvid u prodaju, to samo gazda Čudomix zna Ono šta znam je da je u lokalnim knjižnicama čitanost stripova blizu nuli, a u jednoj od Hoću Knjigu je strip sekcija postala konjska štala otkad je otišlo dvoje radnika koje je bilo briga.

Hoću reći, stanje se preko noći promijeni nagore. A nabolje?
Zula Posted - 16/05/2026 : 17:28:53
quote:
Originally posted by Tonto

To ti je Tonto tzv. negativna motivacija 🤣
No, ljubav sve pobjeđuje, ona je najjača! 💪
Tonto Posted - 16/05/2026 : 17:18:06
matori paraliticar Posted - 16/05/2026 : 16:42:20
Bice optereceni time oni koji su odgajani da mrze a takvih je nazalost poprilicno.

Inace neke intresantne teorije imas u ovih nekoliko poruka
Kruger Posted - 16/05/2026 : 16:04:42
quote:
Originally posted by netkotreci

Doživjeti stotu s takvim fitiljom, teško. Moj pokojni dida je ima izreku da se on nikad ne sekira, a do pola ulice ga se čulo npo pitanju partizana i politike. Tri moždana.
Možda se neki na samrtnoj postelji osvijeste i vide da su život proveli pumpajući broj pored svog imena na listi "magareća klupa" na tamo nekom forumu, i puste suzu.

Vani je opet lijepo vrijeme :)

Mi Šokci baš i nismo.
Valjda će stripofila biti i kad mi nestanemo, barem se nadam. No biti će to neka druga generacija koja neće biti opterećena tim stvarima kojima mi jesmo. Bar se nadam. Ak strip bude opstal.
Kruger Posted - 16/05/2026 : 15:59:41
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by culture vulture

Vlaadisha se pojavi kao neki komet kojeg se može vidjeti jednom u stotinu godina, ridiculus i Salkan su dva izuzetka, koji stoje sami

I nijednog Hrvata među njima, tužno :(

Kad se već bavite prebrojavanjem krvnih zrnaca CV baš i nije po porijeklu Hrvat, to jest prezime mu je s juga bivše yu. No on se osjeća Hrvat. Izgleda kak je to problem, ako bi se ti osićao Japancem većina bi pljeskala. No, biti Hrvat na ovijem forumu je izgleda problem.
To što on, kao Hrvat, nema problema s drugim nacijama vama izgleda predstavlja problem. Nije bitno tko je koje nacije nego tko je prije sveg čovik.
Kruger Posted - 16/05/2026 : 15:53:55
quote:
Originally posted by sawitch

Kakvo smece?

Sićam se ( malo šokačkog govora ) dana kad ovaj forum nije imao moderatora, tam negdi 2002/početak2003. Vrlo dobra vremena. Oh, ma moderator je triba ( nazvati nekog tupan ili glupan su bezazlene uvrede onak nivo 5ogodišnjaka, a tko se obazire na ono što 5godišnjaci misle, no one žešće uvrede su zaslužile pojavu moderatora, napr idiot, kreten, itd ).
Tadašnje svađe, prije pojave moderatora, su djelovale kao svađe 7ogodišnjaka ili 8godišnjaka, onak pomalo bezazlene kad gledamo što se danas u 2026 događa. Istraživanje i saznanje što je to internet, mnogi još i dan danas ne znaju što je to net. Sićam se iz tih prvih svađa, biti će i pojave moderatora, kad je jedna forumašica ( danas ih baš i nema ) jednog forumaša prozvala kao vođu čopora. Tad sam mislio kak je to uvreda. No to nije bila uvreda neg prikaz stvarnog stanja. Ljudi se dijele na čopore, plemena, tabore itd. Kad bi se ona danas pojavila na ovijem forumu bila bi puno žešća jer životna energija s vremenom lapi/nestaje, neki su puno nervozniji zbog toga.
U ovoj godini bi ovaj forum trebao imati 25 godina postojanja, mali jubilej.
No nekak mi se čini kak ljudi ne evoluiraju vremenom.
Tad te 2002 ljudi su u prosijeku imali 25-30 godina, u nekakvom naponu snage. 25ogodišnjak se želi dokazati, 30togodišnak se valjda dokazao.
25 godina poslije ti neki forumaši s početka su danas 50ogodišnjaci ili plus. Više manje, teško je utvrditi jer je dosta članova s početka otpalo. No tu negdi. Uglavnom 50ogodišnjak bi trebao biti mudar čovik koji svoje životno iskustvo treba podilit s ostatkom ljudstva na ovijem forumu.
Što čine neki 50ogodišnjaci u 2026 godini, ponašaju se kao mala dica, onak 5-6 godina, net iskustva.
Godine nose svoje, čovike od 50 godina je pomalo natrošen, gdje je životna energija, ovisi o njemu. No neki se ponašaju kao čangrizavi starci. jbg-a godine nose svoje.
Da ne duljim savićko ti mi ponekad djeluješ kao čangrizavi starac, jel te vrime pregazilo??
lwood Posted - 15/05/2026 : 07:28:53
Kako se ono kaže;"Život je spolno prenosiva bolest koja neizbjezno zavrsava smrću".
vukozec Posted - 15/05/2026 : 00:27:10
quote:
Originally posted by culture vulture

Vlaadisha se pojavi kao neki komet kojeg se može vidjeti jednom u stotinu godina, ridiculus i Salkan su dva izuzetka, koji stoje sami

I nijednog Hrvata među njima, tužno :(

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000