forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Svaki petak izuzetak-Ovaj petak: Koko Bil

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Profesor Posted - 17/02/2006 : 14:17:14
Dakle Skorpija u protekla tri Politikina Zabavnika ,a u novom broju ( i naredna dva) druga epizodaelona(Font) sjajne Ulice Bejker, epizoda "Serlok Holms iklub opasnih sportova". Ako je zabavna kao i prva imate se cemu radovati.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
delboj Posted - 17/01/2026 : 17:59:05
quote:
Originally posted by wesskowaz

Ja kupio malopre (Niš).

Onda se nadati da bi ovamo mogao u ponedjeljak.
wesskowaz Posted - 17/01/2026 : 17:41:29
Ja kupio malopre (Niš).
delboj Posted - 17/01/2026 : 12:32:52
Nije ni danas došao PZ.
delboj Posted - 16/01/2026 : 22:24:24
Piše ovdje da će biti sutra https://www.facebook.com/pzabavnik/?locale=sr_RS
tomas.hokenberi Posted - 16/01/2026 : 20:21:52
Ja sam jutros pitao na 5-6 kioska u Beogradu i nije ga bilo.
delboj Posted - 16/01/2026 : 10:36:28
Nema ni ovdje, kažu sutra.
wesskowaz Posted - 16/01/2026 : 09:53:55
Kupio neko PZ? Jutros ga nije bilo na kioscima u Nišu (obišao 4-5l.
alexts Posted - 13/01/2026 : 23:02:03
Nisam baš siguran koliko mogu još da opstanu, jer je broj kupaca (a sada već i prodajnih mesta) minimalan.

Ali nije baš da se nešto trude, jer je izbor stripova loš, prijatnih iznenađenja, kao ni starijih dobrih stvari, više nikad nema.

PZ je strip jako dugo tretirao kao beznačajan segment. Ni danas oni ne sanjaju da bi on mogao da bude slamka spasa,jer oni koji ne ispuštaju mobilne telefone, neće se mašiti za štampanu stvar, a stripofili hoće, ako imaju zašto.
tex ciller Posted - 13/01/2026 : 19:11:20
Imao sam toliko zamjerki nekada na njih ali teška srca sam ipak prestao uzimati PZ prije nekih pola godine. U mom mjestu više i ne dolazi a dosadilo mi je svako malo u najbliže mjesto u Srbiji po novi broj. Ovako, kad nekad naiđem usput na neku trafiku obavezno uzmem novi broj ali sigurno nekih petnaestak godina nisam propustio nijedan Zabavnik. Toliko toga je nestalo i ovaj PZ je neka rijetkost koja traje. Pa i stripovi su još uvijek dobri i u svakom broju ima barem jedan tekst koji svakoga može zainteresovati za nešto. Neka žive koliko god mogu.
teller Posted - 13/01/2026 : 18:14:29
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by teller

Drago mi nekako kad je Garfild na naslovnici... šteta sto nema vise Taličnog, Iznoguda i Asterixa gore...
Znam da nemaju vise prava na to.. ali mi zao..

Kako nema, bio je prošle godine Talični na naslovnoj...

zaboravio sam...
Hvala...
delboj Posted - 13/01/2026 : 09:48:53
quote:

Drago mi nekako kad je Garfild na naslovnici... šteta sto nema vise Taličnog, Iznoguda i Asterixa gore...

Kako nema, bio je prošle godine Talični na naslovnoj...
wesskowaz Posted - 13/01/2026 : 09:45:36
Kupujem taman da budu blanko stranice unutra.
PZ dep mog života.
teller Posted - 13/01/2026 : 03:56:43
going going Posted - 13/01/2026 : 02:09:09
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by xander

U broju 3849 strip Džesi Ovens, miljama i miljama koji je izašao u Lokomotivinom izdanju.

https://www.bedetheque.com/serie-89453-BD-Jesse-Owens-des-miles-et-des-miles.html

Ima 126 strana, to mi je mnogo da objave u komadu. Možda podele na dva dela? Barem se nadam da će odraditi ceo strip.

Došli su do 100. stranice. Ja sam računao da će biti 10 dijelova, ali pošto je ovo sad IX dio onda valjda još dva ostaju. Ovim je već oboren rekord, nije dosad nijedan strip razvučen na više od osam dijelova.

Da. Ja kupujem svaki broj. Pa kad se kompletira onda sledi citanje stripa.
delboj Posted - 10/01/2026 : 12:54:28
quote:
Originally posted by xander

U broju 3849 strip Džesi Ovens, miljama i miljama koji je izašao u Lokomotivinom izdanju.

https://www.bedetheque.com/serie-89453-BD-Jesse-Owens-des-miles-et-des-miles.html

Ima 126 strana, to mi je mnogo da objave u komadu. Možda podele na dva dela? Barem se nadam da će odraditi ceo strip.

Došli su do 100. stranice. Ja sam računao da će biti 10 dijelova, ali pošto je ovo sad IX dio onda valjda još dva ostaju. Ovim je već oboren rekord, nije dosad nijedan strip razvučen na više od osam dijelova.
teller Posted - 02/01/2026 : 17:23:42
quote:
Originally posted by matori paraliticar

quote:

Več 2 godine uzimam redovno PZ iz stare ljubavi..radije bi da je na latinici.. ali se pomučim sto me zanima procitat..
Uz ugasenu Stripoteku nesto legendarno sto jos postoji...
Da bar netko oživi Stripoteku...

Jel lako nabavljas u SLO?

Za sada dosta lako... jer stize u moju trafiku redovno, i to po tri primjerka a za ostale trafike nemam pojma kakva je distribucija...kiosk je 3dva ili sto več a gradič Kocevje...
going going Posted - 02/01/2026 : 02:47:31
Ja kupujem svaki broj vec godinama unazad, ponekad se desi da propustim, ali mislim da sad od septembra ili avgusta nisam propustio ni jedan broj. Ima i dobrih stripova vrednih citanja, a o tekstovima i Hogaru i Garfildu da i ne pricam, obozavam Zabavnik. List uz koji sam naucio da citam. Samo jos Stripoteka da se ozivi nadam se da ce se to desiti jednog dana.
matori paraliticar Posted - 01/01/2026 : 12:03:46
quote:

Več 2 godine uzimam redovno PZ iz stare ljubavi..radije bi da je na latinici.. ali se pomučim sto me zanima procitat..

Jel lako nabavljas u SLO?
wesskowaz Posted - 01/01/2026 : 11:32:58
Zato je bitno da se Zabavnik kupuje, da ne doživi sudbinu Stripoteke.
Cena je mizerna, podrži priču taman da samo kupiš da prelistaš, a sigurno bude bar nešto što izazove pažnju.
teller Posted - 01/01/2026 : 10:56:48
delboj Posted - 31/12/2025 : 21:58:41
Već danas je izašao prvi broj za 2026, ušlo se u godinu LXXXVIII, valjda je to rimski broj sa najviše cifara u prvoj stotici...
wesskowaz Posted - 14/11/2025 : 15:09:39
Neka, lepo iznenađenje.
delboj Posted - 14/11/2025 : 11:46:12
10 dijelova, dva i po mjeseca? Mnogo je.
xander Posted - 14/11/2025 : 09:54:03

xander Posted - 17/10/2025 : 09:58:48
U broju 3845 šesti album Dženjueri Džouns, Cepelinov grob.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000