| T O P I C R E V I E W |
| sawitch |
Posted - 17/05/2011 : 18:19:07 SD PARTIZAN
Jugoslovensko sportsko drustvo Partizan je osnovano 1945. godine u Beogradu i danas broji 25 klubova. To su:
Fudbalski klub Partizan Kosarkaski klub Partizan Rukometni klub Partizan Vaterpolo klub Partizan Odbojkaski klub Partizan Atletski klub Partizan Dzudo klub Partizan Biciklisticki klub Partizan Teniski klub Partizan Stonoteniski klub Partizan Hokejaski klub Partizan Ragbi klub Partizan Rvacki klub Partizan Streljacki klub Partizan Tekvondo klub Partizan Veslacki klub Partizan Plivacki klub Partizan Sahovski klub Partizan Karate klub Partizan Bokserski klub Partizan Zenski kosarkaski klub Partizan Zenski odbojkaski klub Partizan ,,,,,,,, |
| 25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
| sawitch |
Posted - 17/11/2025 : 16:49:48 Evo nakon par dana od Asvela, slegla se frustracija malo. Pa gledajuci ko je sve Zeljka napao, Djuka bizon, Grbovic caci, ono smece Raznatovic itd. pa ja ne mogu docekati petak i Arenu da se derem dok ne puknu zice "Obradovic Zeljko!"
Moze samo da ode ako to on sam pozeli i tada cu biti jako tuzan. Do tada, zabole me q i za Dzonsove, Parkere, Braune.. Zoc je ZOC, THE ZOC! |
| sawitch |
Posted - 16/11/2025 : 22:28:13 Nemamo mi kapitena! Vanja je dobar lik ali ni kurac od kapitena. |
| Aco |
Posted - 16/11/2025 : 19:54:55 Još uvek peče Asvel. Debakl na kvadrat. Jedno veliko ništa. Počnemo utakmicu i Sterling njima daje 3 lopte direktno u ruke, a Milton 2. Znači mi imamo 5 izgubljenih lopti u prva 3 minuta i na semaforu je 16:2 ?!? pa dobro šta su oni radili pre utakmice? Jel bila neka priprema, sastanak? Kako je to moguće? Sterling se kasnije popravio u napadu i praktički nas sam nosio, ali šta je njemu bilo na početku evo ni dan danas mi nije jasno. Nakon 16:2, u igri nas držao samo i jedino Osetkowski - i naravno njega prvog menja. Kraj poluvremena - na 3 sekunde do isteka ulaze deca Murinen i Mijalilović. MOLIM ?!?!? Ovaj potonji naravno pravi faul za 3 bacanja , Asvel je dobro odigrao i tačno je znao na koga mora da ide akcija. Kao da šalješ jagnje među vukove. Mijailović nakon toga naravno nije više igrao, baš kao ni Murinen. Znači dobio je 3 sekunde. 3 SEKUNDE!!!! Kakva je svrha tog poteza? Osim toga da ga poniziš totalno. Ne razumem i gotovo.
Naša zadnja 3 napada - prvi, nakon tajmauta, je isteklo vreme i Milton je šutnuo sa centra. Znači ništa. Drugi napad - Poku šutira trojku a mi još uvek vodimo, znači nepotrebno. Treći napad - izvodimo loptu iz auta i naravno ćorak. I naravno parcijalni skor 10:0 , preslikano kao sa Olimpijakosom pa i za MOnakom gde nas je samo čudo spasilo da su oni promašili par potpuno otvorenih trojki na kraju . Da se ubiješ. Kako je moguće da nemamo normalnu akciju da odigramo nakon tajmauta? Kako je moguće da nemožemo da izvedemo aut? Da imamo problem sa dodavanjem na 2 metara bek beku ?Zašto šutiramo trojke u prvim sekundama napada ako mi vodimo ?!? Mi u napadu izgledamo sramotno loše, muka za gledanje. I pun mi je više k razgovora sa igračima na klupi, crtanja, i ne znam šta sve još - mi smo LOŠI ! Naš napad je i dalje uglavnom 1 na 5, pa ako prođe. Sterling da nije pogodio par trojki iz driblinga, znači bez izrdađene akcije, ne bi ni bilo neizvesne završnice.
Željkova izjava, svi su na telefonima? Pa dobro došao u 2025 godinu. Omladina ni blizu nije kao u 90-ima. Pristup danas nemože biti isti kao pred 30 godina. Ko god radi sa omladinom zna o čemu pričam.
I te priče rad sa najboljim trenerom i slične gluposti - pa zar je jedan Parker koji je zaradio preko 50 miliona u karieri, došao u Partizan jer mu je motivacija da radi sa Željkom? Da ovaj viče na njega i pokazuje mu gre mora da stoji? Malo sutra. To fino izgleda napisano ali to su bajke za malu decu. Bonga isto, svetski i evropski šampion? Nemojmo da se lažemo. Opet ponavljam - fali nam veći broj domaćih igrača, autoritet da podigne glas, da prodrma ekipu. Najbolji smo bili kad smo imali 10 komandosa i 2 umetnika. Zašto smo dovodili Murinena kad ovaj i ne igra praktički?
Situacija sa Tajrikom - zašto me podseća to na pretprošlu sezonu? Pa nije valjda da će opet biti svih 12 igrača krivi, loši i glupi i da ćemo menjati kompletan tim? Ko je selektirao tim? Da se kaže jasno i glasno i da se podnese neka odgovornost. Kako je moguće da se jedan Asvel bori više od nas? Da grize kao da im život zavisi a naše kad pogledaš, pritisak njima 90/60, jedva da hodaju. Navijaču došli, bodre ih, a oni preko one stvari.
Potpuno sam razočaran. Koliko miliona smo ukucali u tim i šta smo dobili? |
| sawitch |
Posted - 16/11/2025 : 18:59:10 Polovina novembra, 70 povreda igraca u EL. |
| sawitch |
Posted - 15/11/2025 : 00:20:33 Ja ne znam kako nisam izvrsio samoubistvo veceras |
| wesskowaz |
Posted - 15/11/2025 : 00:07:02 Uh, šta izjavi Željko. Pa ko je selektorao tim? |
| Aco |
Posted - 14/11/2025 : 22:14:02 Sramota me.. |
| manhunter |
Posted - 14/11/2025 : 21:11:08 Vama Asvel pravi seriju 11:0???? Au bre, meni je loše dok gledam, kamoli sawitchu. :D |
| sawitch |
Posted - 14/11/2025 : 20:43:57 Ovaj Milton nije ni za q. Niti ulaza, niti sigurnosti u pasu a sut gore tehnike nego moj. |
| sawitch |
Posted - 14/11/2025 : 20:37:14 Ali opet glavobolja. Ja ozbiljno verujem da cu stradati od Partizana. Moram se nekako izleciti od gledanja. :) |
| Imrahil |
Posted - 14/11/2025 : 18:02:49 Samo bez Pantera iz te ekipe, za ostale jeste žal 
Večeras moranje, da se stabilizujemo malo.
Ovo za fudbal cirkus, ako je tako bolje da je ostao Blagoje. |
| sawitch |
Posted - 14/11/2025 : 15:14:29 Saglasan sa onim gore sto si napisao. Ali ipak je to stari kov. Dzaba ja mom caletu govorim da imam treninge za motivaciju zaposlenih i on mi kaze da bi mu jebao mater za 200.000 a ne motivisao ga. :)
Za proslogodisnjim timom ne zalim bas mnogo. Dejvis, Lundberg, Majk.. Ali za Ledejom, Nanelijem i Panterom zalim mnogo. Naravno, Lesor i Egzum, oni se nisu mogli zadrzati. |
| manhunter |
Posted - 14/11/2025 : 15:01:58 Nisam ni pisao o njemu kao treneru, nego kao čoveku. Naravno da trener mora da viče i da ima autoritet, ali jedno je ako kažeš igraču "alo, mućni malo glavom jebem mu mater", nego kad mu kažeš "majmune bre, jesi normalan jtm".
Vi ćete se već konsolidovati, kao i prošle godine i bićete u top 10 verovatno. A onda opet ode pola tima. Zašto niste ostavili ekipu od prošle godine, to valjda niko ne zna. Nije bila lošija od ove sigurno. |
| sawitch |
Posted - 14/11/2025 : 14:50:29 Ne moze vreme da pregazi nekog ko izmislja kosarku godinama. Nije to trener, to je inovator. Ne znam da li gledate urbonasove podkaste i analize akcija koje Zeljko ima. Covek izmislja nesto sto ne postoji. To je kosarkaski Tesla. Nije to trener kao svi ostali. Takvih trenera u svim sportovima je bilo jako malo. Pristup, da, ali ti si dosao da ucis od najboljeg a nije to Ivanovic koji te tera da povracas kao Skola na pripremama od ubijanja. Ako neces, kazi i idi.
Ja mislim da je kod nas problem odabir igraca gde Zeljko stvarno i snosi deo krivice ali verujem da je stavljen pred malu mogucnost izbora i da Savic bas lose radi posao. Vec godinama ne zatvaramo roster na vreme. Onda dovodimo resenja prinudno i normalno je da nece raditi kako treba. Pa i Lesor nam je bio iznudjeno resenje ali je ovaj od njega napravio igraca. Od Kaminskog ne mozes. Jebiga. Ja sam isto bio za to da treba nekog ubiti sto Moneke nije kod nas. Em je izjavljivao uvek da mu je Partizan top i navijaci i onda kada smo poludeli sto je otisao kod cigana rekao da ga nikad nismo ni zvali. Ali, ne moze ni svako da igra za Zeljka. Mora mnogo da se misli. Zato se vidi sta znaci Kalates sa 36 godina. Inteligencija i prosao je sistem, odmah ulazi u vatru i odmah isporucuje. Tako je pricao da je u Feneru pozivao 120 akcija a u Partizanu posle 3 meseca 20. I to u ekipi sa Egzumom koji je isto prepametan igrac. Zato sam ja za to ili da se dovode provereni EL igraci poput Kalatesa ili da se dovode zivotinje.
Ja vidim problem u Savicu a ne u treneru.
Sto se tice cigana, ne gledam ih nikad osim protiv nas. Ali ono sto ispratim u rezultatima i sa brojem povredjenih igraca je da im skines kapu. Sigurno da imaju svi motiva kada su na klupi pa dobiju sansu. Kod nas je problem karakter odredjenih igraca ali stvar je izbora, ides li na zivotinjski instinkt ili na inteligenciju. Videcemo kada se svedu racuni na kraju ko je bio u pravu. Ali Zeljko je nesto izvan svih trenera EL, bez obzira na osvojene trofeje. To je kosarkaski bog! |
| manhunter |
Posted - 14/11/2025 : 12:12:27 Aco, u pravu si potpuno. Ja gledam i vas skoro uvek i trenutno je momentum kod nas odličan, a kod vas ne znam šta se dešava. Meni je Željko bio genije, ali mislim da je njegov pristup pregazilo vreme. Niko više ne želi da ga neko psuje i vređa na treninzima i još manje na utakmicama. Igrači su u grču i to je najveći problem. Kod nas trenutno se trener još nalazi, ali igrači su opušteni, zezaju se za vreme utakmice i na klupi i to mnogo znači. |
| Aco |
Posted - 14/11/2025 : 11:58:20 Gledao sinoć komšije protiv MOnaka. Znači isti protivnik, ista dvorana, par dana između samo.
Razlika nebo-zemlja u odnosu na nas. Oni trče, sve opušteno, grizu, ko god da je ušao bilo je kao da im je zadnja utakmica u životu. Bez nekog opterećenja, bez gledanja prema klupi. Lomili ih celu utakmicu da bi ih u završnici potpuno potukli. Znači od prve sekunde se ide na ful gas bez obzira ko igrao i nema crnih minuta. Nama fali Karlik i plačemo već mesec dana, njima fali 6-7 stranaca pa svejedno gaze. Onaj Butler verovatno sinoć došao u klub, igra kao zmaj svaka mu čast. |
| sawitch |
Posted - 14/11/2025 : 08:26:15 Urbonas u svom podkastu kaze da se sprema tajno sponzorstvo izmedju Partizana i Ksanaksa :D
Veceras neki beta blokatori pre utakmice da ne izginemo. |
| sawitch |
Posted - 13/11/2025 : 20:32:06 Ovde se ocigledno vidi da je naprasno donesena odluka, da nije bilo resenja i sjebali smo Teleoptik koji je trenutno prvi na tabeli. A ovo za Vazuru nije sprdnja. :) |
| wesskowaz |
Posted - 13/11/2025 : 18:48:43 Šta reći? https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/nenad-stojakovic-novi-trener-partizana/528159 |
| wesskowaz |
Posted - 13/11/2025 : 17:29:04 Jel ovo neka sprdnja? |
| sawitch |
Posted - 13/11/2025 : 14:21:09  |
| sawitch |
Posted - 13/11/2025 : 09:17:51 Pitali Blagojevica da prokomentarise Mijatovu izjavu rekao je samo, parafraziram, da nije njegov nivo da komentarise te stvari i ulazi u medijski rat sa bilo kim, Partizanu to ne treba i Partizan je iznad svih. Cao. Gospodin. |
| sawitch |
Posted - 13/11/2025 : 08:08:32 Slusao sam Mijata na podkastu kod one dvojice specijalaca i izgleda da je stvarno Blagoje najebao zbog Ugresica. Naravno, Mijat je rekao da je to netacno ali objasnjava sve vreme kako mora trener da prati projekat kluba a to su mladji igraci. I naveo mu kao minus proslogodisnje ispadanje iz kupa od TSC-a na 15 penala, ispadanje iz Evrope, ispadanje iz kupa od Macve i poraz od Cukarickog. A covek izgurao brdo dece iz nicega. Lose atmosfere, losih uslova i praznih tribina. Pa ja ne mogu da verujem.
Vazura isplacivao neto plate zaposlenima i nikom nista. Istog momenta bi trebala drzava da mu zakuca na vrata i pita kako si ti majstore namestio da ne placas socijalno i zdravstveno ljudima i da te oderemo do kostiju zbog toga. Ja sam stvarno ubedjen da mi zivimo u vanrednom stanju ali ga niko nije proglasio. Ovo nije drzava. |
| sawitch |
Posted - 13/11/2025 : 06:05:07 I ja mislim da su u grcu ali majku mu, sada se prvi put zvizdalo nekom, Parkeru, i to posle 10+ utakmica gde je bio kriminalno nonsalantan. Imas podrsku, samo grizi pa izgubi ako si losiji a ne jer si indijanac. |
| Aco |
Posted - 12/11/2025 : 20:58:00 Sinoć nakon utakmice, samo jedna praznina i neverica, nikako radost. Mogu da zamislim kako je bilo onima koji su bili u Areni. Znači ovo za zdravlje nije dobro. Kad već psihiatri i psiholozi nemogu da nam pomognu, možda da zovemo nekog vrača, Kleopatru ili šta ja znam više koga - svejedno , samo da nam pomogne.
Mislim da imamo dobre igrače. Mislim da imamo dobrog trenera i mislim da radimo dobro i da se trudimo dakle apsolutna podrška svima, svim igračima pa i Parkeru. Ali eto te neke stvari nam se ponavljaju i nerviraju. Promašeni ziceri, nemogućnost da izvedemo aut, loš napad nakon tajmauta, gluposti sa faulovima, crne minute kad ne znamo gde smo, festival trojki protiv nas itd. I tako stalno.
Da se ne lažemo - MOnako je sinoć (isto kao Olimpiakos prošle nedelje, pa i Barca pre toga) bio baš loš. Neraspoložen. Ponudio nam se na tacni. Bukvalno došli da izgube. Ali mi smo nakon +20 prestali da igramo i to ne sme da se dešava. Ono što mene najviše smeta je što vidim da su igrači uplašeni, da nemaju samopozuzdanje, da se boje da pogreše. Na svaku grešku baš svako od naših gleda ka klupi a to nikad nije dobar znak. Kao da smo pod nekom kočnicom, u grču.
Sad nam ide Asvel kojeg ne smemo potceniti i moramo maksimalno da odigramo i da ih dobijemo tamo. U tom slučaju imali bi skor 5-6, što bi bilo u odnosu na prošlosezonskih 2-9 ako se ne varam, skroz ok. Asvel mora da dobijemo. Jednostavno - mora.
|
|
|