| T O P I C R E V I E W |
| supermark |
Posted - 04/09/2011 : 23:16:48 jel to novi logo stripova? meni je bio draži stari....  |
| 25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
| matori paraliticar |
Posted - 14/05/2026 : 13:42:44 quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by BeaGea
CV dobrim si djelom u pravu i potpuno te razumijem. Na žalost to je realnost ovog foruma (:
Uostalom sad te cipelare oni koje prozivaš. To je njihov modus operadi, lažne optužbe i udaranje iz gomile.
 Madre de Dios, što bi rekli Francuzi.
Hajd ti meni fino reci da li želiš da ostaneš na forumu ili ne? Da rešimo to jednom za svagda. Ovo ti je drugi nick pod kojim te poznaju kao osobu koja vređa i provocira, kad već pričamo o modus operandi.
Odgovori mi na pitanje sa jednim kratkim da ili ne, hvala.
Markose jel ovo način komunikacije moderatora s forumašem?
Za dosadu: trazis tu neku pravdu a znas veoma dobro kako si mi se javio na PM bolje bi ti bilo da se pokrijes usima pa ako pre toga ne izletis pokusas da nadjes nacin da ne ulazis u neprilike ako ti je stalo do toga da pises ovde lp
A da jel ti ti nesto pretis Marku? Na sta to lici? |
| sawitch |
Posted - 14/05/2026 : 13:14:08 quote: Originally posted by Markos
Ja bi te davno izbacio jednom za svagda, iskreno.

Neocekivan odgovor! Smejem se.
@Dosada Prestani da se drkas na sve i uzivaj u forumu. |
| BeaGea |
Posted - 14/05/2026 : 12:30:26 quote: Originally posted by Markos
Ja bi te davno izbacio jednom za svagda, iskreno.
Kaj ne veliš.
Veselim se našem susretu uživo!
Pozdrav ljudi......ovo je (na moju žalost) sve od mene. |
| Markos |
Posted - 14/05/2026 : 12:28:32 Ja bi te davno izbacio jednom za svagda, iskreno. |
| BeaGea |
Posted - 14/05/2026 : 12:23:24 quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by BeaGea
CV dobrim si djelom u pravu i potpuno te razumijem. Na žalost to je realnost ovog foruma (:
Uostalom sad te cipelare oni koje prozivaš. To je njihov modus operadi, lažne optužbe i udaranje iz gomile.
 Madre de Dios, što bi rekli Francuzi.
Hajd ti meni fino reci da li želiš da ostaneš na forumu ili ne? Da rešimo to jednom za svagda. Ovo ti je drugi nick pod kojim te poznaju kao osobu koja vređa i provocira, kad već pričamo o modus operandi.
Odgovori mi na pitanje sa jednim kratkim da ili ne, hvala.
Markose jel ovo način komunikacije moderatora s forumašem?
S likom odavno ne kumniciram niti imam namjeru odgovarati na njegova prozivanja, ali ovo sad prelazi svaku mjeru. |
| Markos |
Posted - 04/05/2026 : 22:33:25 Ciljani napad,dobro organiziran da se jako tesko protiv toga boriti |
| henry |
Posted - 04/05/2026 : 22:24:33 Vidim štuca ceo dan. Je l to nešto organizovano ili prirodna nepogoda? |
| Markos |
Posted - 04/05/2026 : 22:20:49 DDOS napad, zestoki |
| petarStripovi10 |
Posted - 04/05/2026 : 22:07:21 Šta se danas dešava sa stranicama s.com i fibra.hr? Svako malo su nedostupne ili neki erori. |
| matori paraliticar |
Posted - 03/05/2026 : 09:52:14 Skinuo sam te sa ignore (dosado) pre nekog vremena pa opet vidim sta pises Nakon malo razmena neznosti na PM smo se i otprilike dogovorili da se izbegavamo Ali ovde pises o nekim stvarima uopstenim za forum pa da napisem koju rec ipak. Umesto tu da apeliras za ukidanje ovlascenja moderatora koji nam ipak malo treba tu i tamo radi malo na sebi da ne upadas u nezgodne situacije svako toliko budi srecan da nisi izbacen trajno. Ne znam kakav si bio ranije ali ne vidim u principu da pises nesto puno o procitanim stripovima, nabavkama itd. Paznju manhuntera se ne dobije tek tako uglavnom se je opravdano "zasluzi" Sretno i sta god uradis ne javljaj mi se na PM
|
| BeaGea |
Posted - 03/05/2026 : 08:49:09 Do kad traje mandat moderatoru manhunteru? Ima li stvarno potrebe za "modeliranjem" ovog foruma i nas forumaš koji smo još tu aktivni? Ako nisi upoznat manhunter i dalje izbacuje forumaše i prijeti? |
| Markos |
Posted - 21/04/2026 : 16:37:48 Svagdanja borba... |
| ReemCP |
Posted - 21/04/2026 : 16:29:04 Aha, vidim da je sad ok, da radi :) |
| Markos |
Posted - 21/04/2026 : 16:28:23 Napad botova |
| ReemCP |
Posted - 21/04/2026 : 16:28:03 Jako usporio sajt i forum. Jedva sad prošla objava na sajtu.. |
| Sneaksie Thiefsie |
Posted - 12/04/2026 : 10:05:27 samo da bude xxx  |
| matori paraliticar |
Posted - 21/03/2026 : 15:11:08 Verovatno traze informacije o stripu Valter brani Sarajevo :) Bice zanimljivo pratiti do kada cemo jos imati Internet u ovom obliku.. |
| petarStripovi10 |
Posted - 21/03/2026 : 15:05:59 A ovo na slici se lijepo vide strip fanovi iz Kine. Vjerojatno na DeepSeeku.  |
| petarStripovi10 |
Posted - 21/03/2026 : 15:04:08 Bez obzira, opet ste pouzdanija stranica od forum.hr-a koji su i stavili Cloudflare jer drugačije nisu mogli. Ali i dalje su loši. |
| Markos |
Posted - 21/03/2026 : 14:55:34 Botovi su to, ovi maliciozni koji te žele hakirati, search enginei i crawleri koji indeksiraju internet, ili sad po novome AI crawleri koji trebaju gomile podataka za učenjem itd itd. Teško se s tim boriti osim da se stave neke dodatne kontrole poput Cloudflarea, ali onda bi to bio korak više kod pristupa sajtu a to ne želim. Zasad mi je samo bitno da ti botovi ne ugrožavaju performanse sajta.
Zadnjih dva mjeseca imam žestoku navalu pa sam se nekako izborio s njima, sajt nije bio down iako je bio ogroman load, ali nije veselo.
 |
| petarStripovi10 |
Posted - 21/03/2026 : 14:52:05 quote: Originally posted by matori paraliticar Nisam jos ukapirao kako ono "Anonymous Members" funkcionise
Sad sam skuzio za Anonymous Members. Kad odeš u postavke profila i tamo odabereš No pod Show on Active Users onda se pojavljuješ kao anoniman član i nema te na popisu aktivnih članova. Inače je defaultna opcija Yes. |
| matori paraliticar |
Posted - 21/03/2026 : 14:45:15 Ovo sa 7000+ nije realno neki pokusaj preopterecivanja sajta verovatno
popisi online clanova bi trebali biti realni :) Nisam jos ukapirao kako ono "Anonymous Members" funkcionise |
| Lenco |
Posted - 21/03/2026 : 14:38:43 Koliko su popisi online članova na forumu i na stranici realni, je li moguće da je toliki broj ljudi konstantno na stranici ili forumu, kolike su šanse da su veliki dio toga zapravo botovi?
Evo u dnu foruma stoji da je prije tjedan dana srušen novi rekord istovremene posjete foruma, oko 7000 ljudi u isto vrijeme.
Čisto me zanima, volio bih da su brojke realne. |
| manhunter |
Posted - 18/03/2026 : 21:30:44 Vratio sam naziv topica, a za 1Euro ćemo još videti. |
| Markos |
Posted - 18/03/2026 : 20:49:50 Može svima, ne samo nekome. Lakše je samo izbaciti 1Euro |