| T O P I C R E V I E W |
| Golconda |
Posted - 05/05/2026 : 21:22:48 👉 PAŽNJA! Ovo nije obična knjiga. Ovo je Blek kakvog još niste videli! 💥

... sa dalekih, suncem okupanih visoravni našeg detinjstva, na krilima nostalgije, kroz borove šume slobode, silazi sigurnim korakom i uvlači se u svaku poru uma taj ogromni traper zlatne kose i velikog srca. JEDAN I JEDINI: BLEK STENA!
Golconda Gold knjiga #3: Veliki Blek - u raskošnom izdanju, u punoći kvaliteta kakvu ovaj mitski junak nesumnjivo zaslužuje, nakon mnogo meseci pregalačkog rada, pred nama je konačno monumentalni tom koji sabira ključne epizode serijala o nepobedivom ratniku!
Dve legendarne epizode:
🔥 „Priča o Velikom Bleku“ 🔥 „Besmrtni bizon“
… prelomno izdanje koje povezuje prošlost, sadašnjost i budućnost Velikog Bleka kroz dve priče epske širine i crtački vatromet legendarnog Mitona - čisto uživanje, bez kompromisa!
👉 U PRODAJI NA GOLKONDINOJ ONLINE PRODANVICI, U KNJIŽARAMA I STRIPARNICAMA!
💣 Kao i obično - poklanjamo ekskluzivne majice uz ovu knjigu! Majice dobijaju SAMO I ISKLJUČIVO oni prvi koji izdanje poruče putem našeg web shopa. Požurite, količine su ekstremno ograničene!
👉 Kao što već rekosmo, ovo nije samo još jedna knjiga. Ovo je udarac čiste kolekcionarske nostalgije!
Sledi nekoliko fotki "iz ruke", dok ne prelistate izdanje i lično...

#ŽiveliStripovi |
| 7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
| teller |
Posted - 16/05/2026 : 19:53:36 quote: Originally posted by konjina
Stiglo, čekao ovako nešto 50 godina, izvrstan.
 vredelo je cekat.. vrhunsko izdanje... |
| konjina |
Posted - 16/05/2026 : 09:28:04 Stiglo, čekao ovako nešto 50 godina, izvrstan. |
| wesskowaz |
Posted - 06/05/2026 : 11:08:31
 |
| I like girlz |
Posted - 06/05/2026 : 10:04:02 quote: Originally posted by Ferri
Mislim da je c/b crtež lepši, ali lepo je imati ove priče i u koloru.
crtež je isti samo mitton bolje (nekako jače) izgleda u manjem formatu, poredio sam obje verzije prije nego što sam prodao ludensovu.
kad ga već spominjemo, žao mi je samo što je od samog početka nastavio essegesse glupost u crtanju engleskih uniformi tog vremena, trebao je crtati uniforme kakve su zaista bile. ali vjerovatno je bio primoran od strane nekoga.
quote: Originally posted by Ferri
Šta bi moglo slediti u 4 broju Gold edicije hmm , nisam očekivao da ce ovog trećeg uopste biti.
iskreno nisam ni ja očekivao da će ići dalje, ali kako napisaše u temi, ići će junaci za koje imaju prava. e sad pitanje je ko od tih junaka ima kolor ediciju kod talijana. |
| itanzopen |
Posted - 06/05/2026 : 08:06:55 quote: Originally posted by Ferri
Prelepo izdanje, pravo iznenadjenje, nismo ovo očekivali.
Šta bi moglo slediti u 4 broju Gold edicije hmm , nisam očekivao da ce ovog trećeg uopste biti.
ja sam za Miki i Magic Face |
| Ferri |
Posted - 06/05/2026 : 00:54:50 Prelepo izdanje, pravo iznenadjenje, nismo ovo očekivali.
Šta bi moglo slediti u 4 broju Gold edicije hmm , nisam očekivao da ce ovog trećeg uopste biti. |
| teller |
Posted - 05/05/2026 : 22:17:41 Odlican kolor... Več naruceno...znam priču napamet ali mogu je ponovo citat i citat... |
|
|