| T O P I C R E V I E W |
| REJS |
Posted - 21/07/2009 : 13:20:14 Da li ce ikada neko objaviti Conana hronoloski od prvog broja. I da li cemo videti jednu lepu kolekciju kvalitetno odradenu, za sada od toga koliko vidim nema nista. Da li je Conan los strip ili je samo zapostavljen u moru drugih junaka cije smo reprinte videli po sto puta(Alan Ford,Zagor itd) |
| 25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
| Gil-galad |
Posted - 19/05/2026 : 12:04:32 Iskreno i ja bih to kupovao. Ali valjda mora nešto novo da se ponudi publici... |
| jaki |
Posted - 19/05/2026 : 09:16:12 Je ali je u boji... Ne želim Savage u boji. Nego baš kakvo je i bilo izdanje u istoj veličini i istim papirom😁 SSOC extra😁 |
| Gil-galad |
Posted - 19/05/2026 : 00:51:10 quote: Originally posted by jaki
Od svih pustih reprinta starog SSOC niko ne napravi doslovni magazinski reprint?
SSoC Reforged je solidno izdanje sasvim.
Donekle me podseća na DH Chronicles od pre sad skoro dvadeset godina zbog tada novog kolora, a sada kolora uopšte...
Ali znam šta hoćeš da kažeš. Prelomio sam i krenuo s Titanovim omnibusima, prva tri ću sigurno uzeti, Thomasov prvi run. |
| Poli |
Posted - 05/05/2026 : 20:13:35 Minibiblioteca Robert E. Howard (FANTASTIC HUB) https://www.catarse.me/howardbooks?ref=ctrse_banner-home
|
| jaki |
Posted - 18/04/2026 : 11:12:27 Od svih pustih reprinta starog SSOC niko ne napravi doslovni magazinski reprint?
|
| fler |
Posted - 04/04/2026 : 13:12:43 quote: Originally posted by fandango
Znam sto mislis, ali mislim da to nece ili barem ne tako skoro jer graficke romane objavljuju u sklopu omnibusa. Conan the Rogue ide u 13. SSoC omnibusu, Azoth je u 12., jedan GN i u trecem Conan the King omnibusu. Uglavnom su u SSoC omnibusima.
Da, rekao bih i ja da neće ići zasebno (šteta, baš bi bila dobra kolekcija). S druge strane, ovaj Reforged je isplivao sasvim neočekivano, pa tko zna. |
| Zlix |
Posted - 04/04/2026 : 10:19:44 quote: Originally posted by Gil-galad
Nadam se da ćemo dobiti i neku kolekciju, makar tpb, sa grafičkim romanima iz 90-ih, pre svega Conan the Rogue, gde je Buscema kompletan crtač, to je remek-delo, olovka/tuš/boja... Pa ima Conan of the Isles, The Horn of Azoth... Mislim nekih 5-6-7 priča.
Red Nails verzija sa BWS-ovim kolorom, takođe. Mogla bi baš lepa knjiga da bude.
Očekujemo profesionalni odnos Darkwooda. |
| fandango |
Posted - 04/04/2026 : 10:09:37 Znam sto mislis, ali mislim da to nece ili barem ne tako skoro jer graficke romane objavljuju u sklopu omnibusa. Conan the Rogue ide u 13. SSoC omnibusu, Azoth je u 12., jedan GN i u trecem Conan the King omnibusu. Uglavnom su u SSoC omnibusima. |
| Gil-galad |
Posted - 03/04/2026 : 18:16:54 Nadam se da ćemo dobiti i neku kolekciju, makar tpb, sa grafičkim romanima iz 90-ih, pre svega Conan the Rogue, gde je Buscema kompletan crtač, to je remek-delo, olovka/tuš/boja... Pa ima Conan of the Isles, The Horn of Azoth... Mislim nekih 5-6-7 priča.
Red Nails verzija sa BWS-ovim kolorom, takođe. Mogla bi baš lepa knjiga da bude. |
| fandango |
Posted - 03/04/2026 : 14:32:28 Stigao mi 11. omnibus SSoC i moram reci da valjda prvi put nisam skroz zadovoljan tim omnibusima, skenovi su mjestimicno mutnjikavi, pitam se je li to do originala ili su angazirali Bosonu za skeniranje. Sto se tehnickih specifikacija tice, tu nema razlike.
Ako koga zanima, od ljeta bi trebalo ici izdanje Savage Sword of Conan Reforged, kolorirana kolekcija SSoC. Prva knjiga na ljeto, druga knjiga na jesen. |
| fler |
Posted - 22/03/2026 : 17:55:30 Ajde, lijepo da sve skupe, iako su većinom teški krševi :)
(mislim na te minije iz 90ih.. iako ni Adventurer serijal nije daleko, no nisam sve pročitao) |
| fandango |
Posted - 22/03/2026 : 17:52:18 Za listopad najavljen Conan the Miniseries: The Original Comics Years Omnibus, koji sakuplja sve mini-serijale iz devedesetih:
https://www.reddit.com/r/OmnibusCollectors/comments/1ryw6lv/titan_catalog_update_conan_the_miniseries_omnibus/
Taj se omnibus nastavlja na omnibuse Conan the Barbarian 1-10, nakon kojih slijedi Conan the Adventurer Omnibus najavljen na ljeto, pa ovaj.
SSoC omnibusi idu dalje, nedavno izasao 11, za jesen najavljen 12. Titan ne izdaje omnibuse brzo kao Marvel, ali ipak izdaje i idu dalje, polako ali sigurno. |
| stripožder_1987 |
Posted - 11/03/2026 : 20:53:21 Meni je i više nego odličan ovaj De La Toreov i Zabov Konan, baš kao nekada u onom galopu Marvela. Šteta što je Darkwood stao sa izdavanjima onih velikih debeljuca (Divlji mač Simerije) u onom zlatnom periodu kada su ga crtali Bjusema, Alkala, Pablo Markos i drugi. Fenomenalan strip junak  |
| fler |
Posted - 11/03/2026 : 17:15:17 Ehh.. prestar je Arnold za takve stvari, jedino ako bi ga za naratora stavili ili prebacili sve na sina.
Još spominje i Commando 2 - ma daj :)
|
| fandango |
Posted - 11/03/2026 : 07:47:24 https://inverzija.net/konacno-stize-kralj-conan-sa-schwarzeneggerom-u-glavnoj-ulozi/ |
| fler |
Posted - 15/11/2025 : 20:38:09 Cijena? Prava sitnica! Koji su mu (pravi) motivi prodaje, pojma nemam.. nije baš da je netko iz Metallice kratak s parama.
Ipak, s ovim se u načelu slažem: “Art has a life of its own. We don’t really own art,” he says. “We’re just lucky enough to travel through life with it for a short time as caretakers. It’s time for this legendary piece to find a new home, a new story, a new caretaker, and a new life.”
Pa ajd, neću biti ciničan.
|
| Sneaksie Thiefsie |
Posted - 15/11/2025 : 16:33:13 https://www.artnews.com/art-news/news/metallica-kirk-hammett-conan-frank-frazetta-1234761649/ |
| fandango |
Posted - 10/11/2025 : 10:11:03 quote: Originally posted by fandango
Eto napokon mi stigao i prvi Titanov omnibus, Savage Sword vol. 9 i mogu reci da je apsolutno identican Marvelovima, osim loga na hrptu nema ama bas nikakve razlike. Jako dobro, barem iz tog aspekta.
Da citiram samog sebe, i Savage Sword of Conan Omnibus vol. 10 je takodjer identican Marvelovima u svakom smislu, tako da iako Titan konstantno odgadja te nove omnibuse koji nisu nova izdanja vec izdanih Marvelovih, ipak se cini da rade dobar posao.
U iducih nekoliko tjedana trebaju izaci King Conan omnibusi 2 i 3, cime se zaokruzuje ta edicija omnibusa.
|
| fandango |
Posted - 10/07/2025 : 11:32:08 Azuriran popis na cetvrtoj stranici topika. (Nije mi jasno kak jos uvijek mogu mijenjati post star pet godina jer sam mislio da je maksimala sest mjeseci, ali se ne bunim).
Stavljeni novi najavljeni omnibusi, novi Titani i novi Bookglobe. Ako ima gresaka, javite pa cu ispraviti. |
| fandango |
Posted - 07/07/2025 : 20:06:43 Evo Castellinijev Conan:

|
| fandango |
Posted - 07/07/2025 : 19:57:13 Titan fino napreduje s reprintima Marvelovih omnibusa, mislim da je do sada objavljeno po cetiri reprinta Conan the Barbarian omnibusa i ako se ne varam cetiri Savage Sword omnibusa te netom i prvi King Conan.
Medjutim, samo jedan novi omnibus otkako su preuzeli prava, deveti Savage Sword. U najavama od novih omnibusa su deseti, jedanaesti i dvanaesti Savage Sword, drugi i treci King Conan te Conan the Adventurer: https://www.amazon.com/Conan-Adventurer-Original-Omnibus-BARBARIAN/dp/1787744647. Taj Conan the Adventurer je interesantan jer se zapravo radi o rebootu izdanja Conan the Barbarian. Nakon tog reboota isao je jos jedan reboot i onda desetak mini-serijala, izmedju ostalog i jedan koji je crtao Claudio Castellini. Taman za jos dva-tri omnibusa. Al vidjet cemo, puno toga najavljuju, a za sada samo reprinti izlaze. |
| anto |
Posted - 02/07/2025 : 15:11:47 
Bjusik,Minjola,Truman&Nord:Konan - Dvorana mrtvih i druge priče (Darkwood)
Dvorana mrtvih mi je za sada najtanji DH Konan - dobar je,ali ne tako kao prethodnici. Prvih pet glava čine celinu,a naredne dve se nastavljaju na nju,ali funkcionišu malo i zasebno. E pa ta veća celina mi je baš dobra,a manja mi je manje dobra,da se tako izrazim.Ali i dalje je to sasvim dobar Konan,koji mi je bolji od drugih edicija. durex 4/5 |
| fler |
Posted - 09/02/2025 : 20:16:30 Ajde, super da su riješili probleme s tiskom.
Šteta samo što sam se upustio u nabavku originalnih izdanja (.. to će potrajati), pa mi zapravo nije bitno :)
|
| fandango |
Posted - 07/02/2025 : 20:10:45 Eto napokon mi stigao i prvi Titanov omnibus, Savage Sword vol. 9 i mogu reci da je apsolutno identican Marvelovima, osim loga na hrptu nema ama bas nikakve razlike. Jako dobro, barem iz tog aspekta. |
| Svirepi Macak |
Posted - 05/01/2025 : 06:21:31 quote: Originally posted by jaki
Ovo izdanje ima bolje boje od darkwoodovog ali darkwoodovo ima bolji papir i format.
Triba mi hibrid😁
Darkvud izdanje je meni općenito školski primjer kako izdati neki slavni strip. |