forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Pa jel ovo normalno ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author  Topic Next Topic  

Caglio
Junior Member

306 Posts

Member since 03/03/2021

Posted - 03/05/2026 : 12:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Caglio a Private Message  Reply with Quote
Dakle scrollam danas malo po aukcijama, i naletim na jedan od rijetkih Zagora koji bi volio imati, još bolje prodaje ga lik Hrvojek , odličan lik, par puta imali neke transakcije, uvijek super očuvani stripovi, još mi ih čovjek i dostavio doma na adresu kako živimo u istome gradu i sve, ugl jedan super lik. Kad slučajno primjetim da čovjek ima jedan negativan komentar na aukcijama. Ništa idemo vidjet što je bilo, kad ono, čitam komentar i ne vjerujem xD ( sad bi postao sliku tu, Al nisam nikad probio kako, pa samo stavljam copy paste komentara)

"Komentar Komentar od Datum Aukcija
Ostavljam ti negativnu ocjenu jet si mi udario zabranu na ucestvovanju tvojih aukcija i to bez ikakvog objasnjenja mislim da nema smidla posle toliko dzevad.stripovi (39) 03.04.2026 18:50:00 20915363"

Znači ovaj specijalac je čovjeku dao bad ref, jer mu je isti zabranio sudjelovanje na aukcijama, pa se sad dzevo uvrijedio i dao bed ref?

Jel to normalno ?

Edit : čovjek daje osvetoljubivi bad ref na aukciju iz 2023... Znači teški 🤡 , držao neocijenjenu aukciju i onda par godina kasnije ovo xD hahahha

Edited by - Caglio on 03/05/2026 13:04:07

ZoranC
Senior Member

Germany
1971 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 03/05/2026 : 14:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Neka se javi vlasniku s.com, bit će mu izbrisan ako je besmisleno lupljen.
Go to Top of Page

Jesse_Pinkman
New Member

138 Posts

Member since 06/05/2017

Posted - 03/05/2026 : 16:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jesse_Pinkman a Private Message  Reply with Quote
I meni je neki lik nakon 5 mjeseci (nije cekao godine) namjerno upisao negativan komentar, jer sam ja njemu upisao negativan zato sto nije realizirao aukciju, i jos laze u komentaru kako mi je slao poruke na koje ja nisam odgovorio, a odgovaram apsolutno svima na sve poruke, i naravno imam dokaz da su mu podaci poslani. Jos sam bio fer maksimalno i izbrisao mu negativnu, ali on nije odlucio uciniti isto. Za vecinu ovdje sve pohvale, ali ima pojedinih koji su prezreli za Arkham Asylum.
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1457 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 03/05/2026 : 17:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jesse_Pinkman

I meni je neki lik nakon 5 mjeseci (nije cekao godine) namjerno upisao negativan komentar, jer sam ja njemu upisao negativan zato sto nije realizirao aukciju, i jos laze u komentaru kako mi je slao poruke na koje ja nisam odgovorio, a odgovaram apsolutno svima na sve poruke, i naravno imam dokaz da su mu podaci poslani. Jos sam bio fer maksimalno i izbrisao mu negativnu, ali on nije odlucio uciniti isto. Za vecinu ovdje sve pohvale, ali ima pojedinih koji su prezreli za Arkham Asylum.

Tako je, ima pacijenata. Izbrišeš negativan ili daš pozitivnu ocjenu, on ostavi negativan.
Go to Top of Page

itanzopen
Starting Member

54 Posts

Member since 31/03/2024

Posted - 03/05/2026 : 19:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send itanzopen a Private Message  Reply with Quote
Dzevad je veliki kolekcionar ... zanimljivije bi bilo znati zasto mu je blokirao pristup...
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3262 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 04/05/2026 : 09:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Ne znam čovjeka, ali nakon pročitanog, blokirao sam ga i ja.
Na block listi (crna lista kupaca) imam 10-tak ljudi, osobno sam imao loša iskustva s dvoje ili troje, ostali su tu di jesu zbog svinjarija koje su uradili drugima. Jednostavno želim imati posla s normalnim ljudima, ne ovisi mi život o strip-transakcijama pa nema potrebe da oko njih gubim živce. Trudim se biti maksimalno fer i profesionalan, neka se nitko ne uvrijedi ako očekujem zauzvrat isto, ili bar približno isto bilo kao kupac ili prodavač.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5629 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 04/05/2026 : 10:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Dzevad je ovo izveo vrlo podmuklo i ne volim takve likove koji općenito NE ostavljaju komentare nakon realiziranih aukcija, jer takvima reputacija nakon trgovanja samo raste, dok na drugu stranu prodavaču stagnira.
Nadalje, Dzevad ne samo da je pokazao svoju podmuklost, već je pokazao i da je najobičnija sirovina doživljavajući Hrvojekove aukcije kao neki osobni obračun sa njime, te mu je dodijelio negativni komentar za pozitivno odrađenu aukciju staru tri godine uz opis da negativni komentar ide zbog osobne blokade njega kao kupca što u konačnici uopće nije istina.
Hrvojek nikada nije blokirao Dzevada osobno kao kupca!
Jedina nova stavka u Hrvojekovim aukcijama je ta da “ne šalje u inozemstvo” i odnosi se sigurno na par tisuća potencijalnih kupaca koji više nemaju mogućnost kupovine na njegovim aukcijama.
A sad, uz današnje usluge koje nam nudi hrvatska pošta, u potpunosti razumijem Hrvojeka.
Npr, iz osobnog iskustva…čekam u redu da pošaljem paket za Srbiju, ispred mene samo dva čovjeka čekaju red na šalteru, a ja dolazim na red tek nakon pola sata čekanja da bi mi djelatnica pošte rekla da ni ona ni kolegica ne znaju kako poslati paket za Srbiju, pa da dođem u
drugu smjenu kod starijih djelatnica.
Također, ne osuđujem niti Dzevada jer ovo su aukcije za stripove, a prosjek godina populacije koju zanimaju stripovi sigurno nije 3x7…svi smo sve stariji i stariji, neki su i sve bolesniji…mozak ne radi kao u mladosti i nesporazumi kod realizacije aukcija su uvijek mogući, ali na kraju, ovaj negativni komentar kod Hrvojeka treba obavezno izbrisati jer je neutemeljen i bezrazložan.
Go to Top of Page

Hrvojek
Starting Member

34 Posts

Member since 06/11/2014

Posted - 04/05/2026 : 20:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Hrvojek a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav, eto da se i ja javim na ovu temu, pošto je povod o raspravi negativni komentar koji sam dobio od Dzevada. Hvala Caglio na pokretanju teme. Ja sam to naravno vidio, ali nekako sam to pustio po strani.
Dzevada sam namjerno stavio na crnu listu. Od mene je kupio stripove jednom i to je ok prošlo, osim što poštarinu nije platio u cijelosti, ali ajde par eura simo tamo, sve ok. Nije to bio razlog.
Verab je dobro napisao i slažem se s njim. Dzevada sam makao zbog jedne situacije koju je imao sa drugim kolekcionarom. Što je točno bilo nije ni bitno, ali način na koji je htio prevariti čovjeka dovoljno govori o njemu i ja sa takvim ljudima ne želim imati posla. To se desilo u jednoj Fb grupi prije dvije godine. Da li je on veliki kolekcionar ili nije, to me uopće ne zanima. On i takvi kao on nemaju što tražiti na mojim aukcijama.
Amen!

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
18003 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/05/2026 : 22:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
mene zanima kako se beba može zvati dzevad :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

itanzopen
Starting Member

54 Posts

Member since 31/03/2024

Posted - 05/05/2026 : 10:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send itanzopen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hrvojek

Pozdrav, eto da se i ja javim na ovu temu, pošto je povod o raspravi negativni komentar koji sam dobio od Dzevada. Hvala Caglio na pokretanju teme. Ja sam to naravno vidio, ali nekako sam to pustio po strani.
Dzevada sam namjerno stavio na crnu listu. Od mene je kupio stripove jednom i to je ok prošlo, osim što poštarinu nije platio u cijelosti, ali ajde par eura simo tamo, sve ok. Nije to bio razlog.
Verab je dobro napisao i slažem se s njim. Dzevada sam makao zbog jedne situacije koju je imao sa drugim kolekcionarom. Što je točno bilo nije ni bitno, ali način na koji je htio prevariti čovjeka dovoljno govori o njemu i ja sa takvim ljudima ne želim imati posla. To se desilo u jednoj Fb grupi prije dvije godine. Da li je on veliki kolekcionar ili nije, to me uopće ne zanima. On i takvi kao on nemaju što tražiti na mojim aukcijama.
Amen!

ja ne znam u cemu je bio problem, ako neces javno, posalji mi PM ... stavio je neke stripove u prodaju da ne suradjujem s njim...
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5629 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 05/05/2026 : 16:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Znači ipak ima neki razlog i stavljanje na crnu listu? :)
Bio sam u krivu kada sam pomislio da je to općenito zabrana kupovine svima izvan Hrvatske…

Znate što…i ja dzevada stavljam na crnu listu jer ovaj negativni koji je ostavio Hrvojeku nije čin jednog ljubitelja stripa…previše je to podmuklo da bih sa takvima imao posla. dzevad ima 1040 osvojenih aukcija na koje nije ostavio niti jednu desetinu pozitivnih komentara jer je ostavio samo nekih cca 100-tinjak pozitivnih komentara. Nije on nikakav kolekcionar, već obični proračunati preprodavač…vjerovatno bi mogao jednog dana udariti negativni komentar nekom prodavaču koji mu je prodao strip na kojem nije zaradio.
Znam da ovaj negativni ne ugrožava Hrvojeka, ali ipak bih bilo ljepo vidjeti neukaljano ime prodavača.
Također, vidim da je i Tomislavu (tkolakov) ostavio osvetnički komentar jer mu je ovaj dao negativni zbog nerealizacije aukcija, a to je također nepravda.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5629 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 05/05/2026 : 16:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
E da znate kakvih sam ja sve situacija imao u ovih 15 godina od kada sam na aukcijama i forumu.
Prije sam malo više piskarao po forumu pa se tako lako zamjeriš neistomišljenicima, kao što sam i ja suprotno mislio za neke da su sirovine sa problemom u komunikaciji i odnosu sa ljudima općenito, ali kako to biva, aukcije ili potražnja za stripovima spoji nespojivo i bilo je tu bar jedno pet, šest slučajeva kada viša sila spoji prave ljubitelje stripa. Jedan takav je pitao za neki kompletić da mu ga prodam van aukcija, ali kroz nekih mjesec dana dok ne skupi financije, samo da ne nestane iz ponude i ja mu poslao stripove odmah uz neku sumnju da bi me mogao zajebati, ali na kraju su mi stripovi bili (pre)plaćeni i mnogo prije obećanog roka. Na aukcijama kupovina, prodaja mislim jedno tri ili četiri slučaja sa besprijekorno odrađenom realizacijom i komunikacijom….i prošle godine sam dobio jedan strip za kojim sam imao višegodišnju potražnju…čovjek mi se praktički javio sa rječima “ne sviđaš mi se nikako” (čitaj “seronja si”), ali nije mogao gledati kako se godinama patim da bih nabavio strip koji on ima duplikat u svojoj kolekciji, te mi ga je uz nekoliko posrednika preko nekoliko država prosljedio ne tražeći apsolutno ništa za uzvrat.
E takvi ljudi su kolekcionari i pravi ljubitelji stripa, a ne ovakvi koji gledaju kako će zajebati tvoju reputaciju iz čiste pakosti🥴
Go to Top of Page

itanzopen
Starting Member

54 Posts

Member since 31/03/2024

Posted - 05/05/2026 : 16:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send itanzopen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

E da znate kakvih sam ja sve situacija imao u ovih 15 godina od kada sam na aukcijama i forumu.
Prije sam malo više piskarao po forumu pa se tako lako zamjeriš neistomišljenicima, kao što sam i ja suprotno mislio za neke da su sirovine sa problemom u komunikaciji i odnosu sa ljudima općenito, ali kako to biva, aukcije ili potražnja za stripovima spoji nespojivo i bilo je tu bar jedno pet, šest slučajeva kada viša sila spoji prave ljubitelje stripa. Jedan takav je pitao za neki kompletić da mu ga prodam van aukcija, ali kroz nekih mjesec dana dok ne skupi financije, samo da ne nestane iz ponude i ja mu poslao stripove odmah uz neku sumnju da bi me mogao zajebati, ali na kraju su mi stripovi bili (pre)plaćeni i mnogo prije obećanog roka. Na aukcijama kupovina, prodaja mislim jedno tri ili četiri slučaja sa besprijekorno odrađenom realizacijom i komunikacijom….i prošle godine sam dobio jedan strip za kojim sam imao višegodišnju potražnju…čovjek mi se praktički javio sa rječima “ne sviđaš mi se nikako” (čitaj “seronja si”), ali nije mogao gledati kako se godinama patim da bih nabavio strip koji on ima duplikat u svojoj kolekciji, te mi ga je uz nekoliko posrednika preko nekoliko država prosljedio ne tražeći apsolutno ništa za uzvrat.
E takvi ljudi su kolekcionari i pravi ljubitelji stripa, a ne ovakvi koji gledaju kako će zajebati tvoju reputaciju iz čiste pakosti🥴

Dzevad da je takva ljudina bi mi gratis poslao jednog od 3 Libellus Zagora 23 kojima se hvali na fejsu
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
18003 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/05/2026 : 22:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
dzedaj dzevad :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000