Upućen još u ranoj mladosti u prolaze kroz limbove prostora i vremena, Rork je putnik koji se povremeno pretvara u istraživača paranormalnog. Često tek promatrač vlastita života, taj lutalica duge sijede kose nastoji prije svega skupiti rasute fragmente svoje sudbine kako bi nad njom ponovno zadobio kontrolu. Ta potraga odvest će ga na najopasnije putovanje – vrtoglavi silazak ispunjen zaboravljenim tajnama i dobro skrivenim demonima...
Kolorka 371 • Rork • 256 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Andreas • Crtež Andreas • Prijevod Andrea Bagović • Lektura i redaktura Aleksandar Gucunski • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 10.6.2026. • Cijena 40 Euro
I ovo valja nabaviti, iako Kromvela jos uvek nisam procitao do kraja nakon prvog albuma. Raduje me sto u ovom izdanju imamo i neke propratne tekstove da se bolje upoznamo sa Andreasom.
Ima nas koji (ne)strpljivo čekamo tvoj komentar na Rorka.
Biće opširniji osvrt, vatrena, ali mi treba vremena da proučim Fibrino izdanje - skenovi na flamanskom jeziku mi nisu dovoljni za ozbiljnu opservaciju. A i bez toga, nemam ni trunku sumnje da je ovo odličan strip.
Priča osrednja. Nisam neki fan tih priča "a la Lovecraft". Smatram da je Andreasov cb crtež jedan od boljih u cjelokupnom Fibrinom katalogu i nevjerojatno koliko bolje izgleda u odnosu na boju.