Pričalo se o ovoj igrici već nekoliko puta na temi, ali izašao novi gameplay i... ovo... je... sjajno. Kakav će ovo biti indie biser! Sigurno ulazi u top 3 najiščekivanijih naslova
Kao što se po demou već moglo zaključiti, kida novi Ninja Gaiden. Eh kada bi uradili neki Castlevania naslov sa ovim gameplay-om i grafikom... Vlažni snovi.
Kada sam video da studio koji je radio na sjajnom Streets of Rage 4, radi novi Shinobi znao sam da nema zime. Izgleda da odlično izgleda novi Shinobi, fanovi platformskih ninja side scrollera dobro žive u poslednje vreme
Hideo Kojima je bio radio na novom Silent Hill-u, taj projekat se neslavno završio i nikad nije realizovan. Deluje da se u novoj igri vraća horor tematici koja pomalo podseća na SH. Grafika deluje nerealno dobro, holivudski režiser Jordan Peele takođe sarađuje na igri, a kao glavna protagonistkinja se pojavljuje ona slatka cura iz It filmova. Allstar postava, ali kod Kojime treba biti oprezan dok se ne vidi kakav je gameplay.
Izgleda da nisam jedini kome nedostaje old school RTS. Igrica je totalni omaž starom Command and Conquer-u, grafika i gameplay deluju praktički identični. Dobra muzička podloga, a tu su i kultni cheesy cinematics-i!!! Jedino što me zabrinjava je što je ovo pušteno u early access... Treba ovde imati strpljenja jer očigledno da ovo radi mali tim, i da ovo radi iz ljubavi prema starom RTS-u.
Izašao Little Nightmares 3, i izgleda da bez Tarsier studija koji je radio na prve dve igre ipak nije to to. Vizuelni deo podseća na prve dve igrice, ali lošije puzzle, lošiji boss-ovi, loša tj. nepostojeća priča, ni a od atmosfere iz prve dve igrice. Šteta. Čekamo Reanimal
a comic book styled first-person shooter with rogue-lite elements and an open-ended world gameplay. Explore a city thrust into disarray by an unknown event and survive the hordes of mutated abominations that lurk at every corner.
nzm samo gde su videli klime
Edited by - Sneaksie Thiefsie on 16/11/2025 06:12:46
Nije mi jasno kako su uspeli ovako brutalno da skinu grafiku animacije iz crtaća '80tih, ali vizuelno izgleda kao remek delo. E sad, kakva će biti priča i gameplay, to ko zna...
Amnesia: Dark Descent i Soma spadaju među ponajbolje moderne horor naslove. A ekipa koja je radila na tim sad već kultnim igrama sprema novu poslasticu - Ontos. Sci-fi/horor/misterija