forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1118

Zula
Senior Member

1815 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 10/01/2026 : 17:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Dajte ljudi pomozite... Iskreno nemam volje kopati kroz sve previewove na Fibrinoj stranici, pa ajd ako vam nije mrsko daj preporučite mi neki naslov šta je izaša u zadnjih godinu, godinu ipo šta mislite da je baš onako top. Neki one-shot, bez nastavaka, da je kompletna priča unutar jednih korica, nešto šta baš onako ostavlja jak dojam. Dugo nisam pratio šta izlazi nova i čita mi se nešto dobro, a izašlo je baš gomilu stvari

Slava tebi Paka01 🤣
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11524 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/01/2026 : 17:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Kul, tenks svima! Slava djeluje super po previewu.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

TAKTOVI - blog s mojim kolumnama i tekstovima o muzici:
https://taktovi.blogspot.com
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
22445 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/01/2026 : 17:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dajte ljudi pomozite... Iskreno nemam volje kopati kroz sve previewove na Fibrinoj stranici, pa ajd ako vam nije mrsko daj preporučite mi neki naslov šta je izaša u zadnjih godinu, godinu ipo šta mislite da je baš onako top. Neki one-shot, bez nastavaka, da je kompletna priča unutar jednih korica, nešto šta baš onako ostavlja jak dojam. Dugo nisam pratio šta izlazi nova i čita mi se nešto dobro, a izašlo je baš gomilu stvari

Grad gamadi
Tišina
Slava

bonus:Nebo u glavi

Ralfa si verujem kupio

Odbrojavanje: još 363 dana

Edited by - anto on 10/01/2026 17:34:42
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2115 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 10/01/2026 : 17:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Saint-Elme

+1

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11524 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/01/2026 : 17:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
Ralfa si verujem kupio

Nisam, pročita sam preview i ne znam iskreno šta bi mislija. Zabavno je, ali nije me baš nešto previše uhvatilo. Moram provjerit ima li ga u knjižnici.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1405 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 10/01/2026 : 18:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tišina
Saint-Elme
U glavi Sherlocka Holmesa (dobro to je diptih)

Edited by - petarStripovi10 on 10/01/2026 18:47:08
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
22445 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/01/2026 : 23:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
saint elme obavezno,ali to je strip iz 2024.

quote:

Nisam, pročita sam preview i ne znam iskreno šta bi mislija. Zabavno je, ali nije me baš nešto previše uhvatilo. Moram provjerit ima li ga u knjižnici.

od druge knjige kreće pun gas.
ali ako si upoznat sa Zekanima i Tvrđama,to je klasičan Šabozi,samo što je sad smešten u milje srednjovekovne herojske fantazije.

Edited by - anto on 10/01/2026 23:10:23
Go to Top of Page

ZoranM
New Member

Serbia
165 Posts

Member since 07/12/2010

Posted - 11/01/2026 : 01:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranM a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od Fibre novije konkretno Cromwell Stone. A i Sinovi El Topa ( doduse on je skoro pre 2 godine izdat).

Nego ne vezano za to pade mi na pamet jedan strip koji sam citao u skenu davno i ostao mi je u secanju kao jedan od jezivih stvari koje sam procitao. Imao je bas tesku zlokobnu atmosferu.

https://www.bedetheque.com/serie-20120-BD-Suedois.html

Voleo bi da ga Fibra ili neko drugi izda, pa da ga nabavim u naturi.

Edited by - ZoranM on 11/01/2026 01:59:17
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41873 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/01/2026 : 02:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pako, pet zemalja, iako nije zavrsen nakon drugog integrala.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

john connor
Advanced Member

Serbia
3181 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 11/01/2026 : 06:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Slava je otkrovenje godine.
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
471 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 11/01/2026 : 08:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Da. Konačno sam dobio ugovor za Dena i Mutant world.

Da li ce Den biti izdat kao integral/box ili isto pojedinacno kao kod Lokomotive?

Lycka blommar ur små enkla ting.

Edited by - mladeNS on 11/01/2026 08:46:05
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
471 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 11/01/2026 : 08:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zveles

The Nice House by the Sea je u Americi na stanci (hiatusu). Izašlo je samo pola serije, prvih 6 brojeva od 12. S obzirom na to da je TPB s tih šest nastavaka naslovljen "Vol. 1", za pretpostavljati je da će se nastaviti kad crtač stigne nacrtati. Datuma izlaska 7. broja još nema.

Napokon se nastavlja...Svidela mi se prva knjiga.
https://leagueofcomicgeeks.com/comic/7690611/the-nice-house-by-the-sea-7
https://bleedingcool.com/comics/dc-vertigo-nycc-the-nice-house-by-the-sea-7-takes-things-further/

Edited by - mladeNS on 11/01/2026 08:45:13
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29914 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2026 : 09:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladeNS

quote:

Da li ce Den biti izdat kao integral/box ili isto pojedinacno kao kod Lokomotive?

Box set od 5 knjiga.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2285 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 11/01/2026 : 13:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Prekrasno!
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1971 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 11/01/2026 : 13:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Flao: Doba vode

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27962 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/01/2026 : 16:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

Prekrasno!

Prekasno😁

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
471 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 11/01/2026 : 16:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladeNS

quote:

Box set od 5 knjiga.

Predobro! Onda da poklonim ovaj jedan koji imam od Lokomotive. Hvala za lepu vest.

Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1417 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 11/01/2026 : 18:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dvostruki život Maksa Fridmana i Harleen bih dodao.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11524 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/01/2026 : 18:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Harleen sam čitao još kad je izašao na engleskom, čak sam i napisao recenziju za sajt
https://www.stripovi.com/recenzije/harley-quinn-harl-dcgh-7-harleen/2579/

Ove ostale prijedloge ću isto provjeriti, hvala svima!

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
22445 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/01/2026 : 22:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chui

quote:

Dvostruki život Maksa Fridmana i Harleen bih dodao.

dodao bih i ovo:
Svijet koji delimo
Gurman samotnjak
Oni koji mi znače

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
22445 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/01/2026 : 23:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
aj da nešto pitam i ja - Astrid Bromid,može li to da prođe za devojčicu od 8 godina?

Go to Top of Page

ZoranM
New Member

Serbia
165 Posts

Member since 07/12/2010

Posted - 11/01/2026 : 23:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranM a Private Message  Reply with Quote
Ako procita Gurmana samotnjaka, posle godinu i po ne citanja novih stvari, covek ce odustati od stripa nacisto.
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2527 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 12/01/2026 : 10:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
Na početkusu ove preroruke Paki bile ful ok, a sad vidim da svako nabacuje svoje favorite, bez obzira koliko kontroverzni ili specifični bili kao npr Gurman samotnjak. Nabrajaju su to neprovjereni stripovi ili stripovi koji se nekom sviđaju, nekom ne. Savjet Paki, provjeri na forumu onih prvih par stripova koje su ljudi nabrojili - St Elme, Tišina, možda ta Slava (nisam čitao, za sad je svi lajkaju). Grad gamadi i R.I.P. mi se isto čine kao dobra preporuka, iako RIP ima dva albuma.
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2542 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 12/01/2026 : 10:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Pa, i nema neki zicer za Paku...
50% su serijali. Znači, pola se odmah eliminiše.
Što se crno belih tiče, ne verujem da je ijedan po njegovom ukusu.
Od amera je već iškolovao ovih par zanimljivijih betsa...
Što se kolorki tiče, nema ni tu neki vanserijski naslov, a da sam ga pročitao.
Šah- opuštencija, pozitiva
Posljednja kraljica- nije loš, ako gotiviš takav žanr
Kolorku 300 upravo čitam, za sada valja...

Meni su u ovom periodu koji navodiš bolji serijali...

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11524 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/01/2026 : 10:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Nema sekirancije, kroz prvih nekoliko komentara se iskristaliziralo otprilike tih nekoliko naslova koje je više ljudi preporučilo i to mi je dovoljno za početak. Imam već dovoljno iskustva sa stripovima, znam razlikovati pravu preporuku od pukog nabrajanja Fibra obično godišnje izbaci stotinjak naslova i glavno mi je da ne trebam kopati kroz svih 100 previewova. Slava mi se za sada čini najzanimljiviji od svih ovih koji su se spomenuli.

Edited by - Paka01 on 12/01/2026 10:46:18
Go to Top of Page
Page: of 1118 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.48 seconds. Snitz Forums 2000