Armored Brigade II Scandinavia DLC je vec izasao a planovi za dalje: For now, we’re focusing on Europe. We plan to re-release original Armored Brigade countries like France and Yugoslavia using the improved engine feature
Marvel Cosmic Invasion je bio sjajan, ali evo još jednog lepog poklona za nostalgičare. Stare dobre kultne Marvel beat 'em up igrice dolaze u zajedničkom pakovanju! X-Men sa arkadnih aparata, Captain America i Avengers, Spiderman & Venom Maximum Carnage... Stare dobre sjajne igrice. Čak su ubacili i onu pretešku Silver Surfer pucačinu na opšte oduševljenje Nerd-a Ko već nema ove stvari na emulatorima, eto prilike da sve ima na jednom mestu. Čeka se cena.
Ah, ne spadam u tu kateogoriju, ali ovo je dosta skupo za ono što nudi, posebno ono izdanje od 1k$. Inače NeoGeo emulatori (Final Burn Neo npr) se vrte u današnje doba valjda i na digitronu, ali da, ne vole svi emulaciju (ja volim zbog hrpe QOL fićra). Inače cijeli Metal Slug i King Of Fighters su mi odlične igre. Može tu i Samurai Shodown, ali KoF mi je bolji. Bili su svojevremeno NG automati kod nas i onda smo lupali od jutra do sutra po MS1 i KoF '94. Bile su još neke igre, ali me nisu baš privlačile.
E da, postoji i NeoGeo Pocket i pocket color na kojem postoji dosta NG franšiza i to većinom u chiby stilu. :)
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...