Nisam fan moderne Lare, za mene je Lara Croft akrobatkinja sa dual pištoljima koja reševa stare antičke zagonetke. Avantura, zagonetke i puzzle najbitnije stvari. A pošto smo svi mi ovde muškarci od kulture, i bujno poprsje naravno. To je pravi Tomb Raider. Dobijamo novi rimejk stare retro Lare, ali sa novom šminkom i farbom
Fumito Ueda jedan od najoriginalnijih game developera (Ico, Shadow of the Colossus, The Last Guardian). Kod njega uvek postoji ta strepnja da komande i gameplay neće biti najsrećnije odrađen i da će igra biti loše optimizovana i da će raditi na 15 fps pa igračko iskustvo neće biti najsrećnije. Ali ako ništa drugo čoveku se mora priznati ambicioznost i kreativnost jer najave za njegove igre su uvek mindblowing. Jednostavno trenutno ne postoji nijedan developer koji pravi igrice kao on. Njegova nova igra teorijski deluje brutalna, ali da li će biti igriva... Videćemo
Cuphead je bio sjajan, genijalna mešavina starih crtaća i jazz mjuze uz prejaku grafiku i animaciju. Jedna od najoriginalnijih i najdražih igrica koje sam odigrao u poslednjih desetak godina. Stiže novi naslov, i biće odrađen u maniru starih dobrih retro 8-bit igrica. I izgleda da se pravi da će se i moći igrati na starim konzolama! Koji ludaci
Da, već u traileru se vidi trzanje u GenATLASu I isto tako odma je jasno tko je idejni tvorac, eto nam divova i filmskih momenata šta pozdravljam. Cuphead i za mene bio pretežak i prenaporan. Kad sam gledao kako ga neki prolaze bez primljenog udarca s bazičnim oružjem.. Luđaci. Jedna od onih "fali more, drž se kraja" igara.
e: tek sad vidim gore Silent Hill: Odsad U Vašem Selu. Moram se složit.. Pati od istog problema kao i Resident Evil i ostale franšize koje su preuspješne - ne znaju kad je dosta. Assassin's Creed, FarCry, sve su to postali kalupi za generične igre koje se ponavljaju u nedogled.