| Author |
Topic  |
|
jogurt
Average Member

(6).jpg)
Serbia
831 Posts
Member since 23/01/2020 |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

5356 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

5356 Posts
|
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
39158 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
|
1Euro
Advanced Member

12939 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 04/05/2026 : 14:12:21
|
kao svako jutro ja operem zube i lice, a danas sam zaboravio da li sam si več oprao zube ili nisam....mislim da jesam ali se nisam mogao sjetiti, pa sam onda još jednom oprao zube za svaki slučaj....ali mislim da sam si zbog toga dva puta u pet minuta oprao zube!??? Nadam se da nije ovo početni stadij demence..... |
 |
|
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13482 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
|
lwood
Advanced Member

Colombia
48640 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/05/2026 : 15:34:49
|
Je.ali te zubi. Ja par puta zaboravija di san auto parkira na parkingu shopung centra. |
And his angels were cast out with him |
 |
|
|
panzer
Advanced Member

12884 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 04/05/2026 : 18:47:50
|
| Pogledaš, da li je četkica za zube mokra. Ako je, več si jih oprao. Ako nije, operi jih. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
|
1Euro
Advanced Member

12939 Posts
Posted - 04/05/2026 : 19:12:02
|
quote: Originally posted by panzer
Pogledaš, da li je četkica za zube mokra. Ako je, več si jih oprao. Ako nije, operi jih.
pa provjerio sam je i bila je mokra i imao sam utisak da sam ih oprao ali se jednostavno nisam mogao sjetiti da li sam ih oprao prije nego sam oprao lice ili poslije pa sam onda svejedno još jednom oprao zube zato i kažem da sam vjerovatno u par minuta dva puta prao zube, a nisam ni trebao pošto je četka bila več mokra,...nešto mi je sjebalo rutinu, razmišljao sam o nečemu drugome, desi se jebiga |
 |
|
|
1Euro
Advanced Member

12939 Posts
Posted - 04/05/2026 : 19:15:23
|
quote: Originally posted by lwood
Je.ali te zubi. Ja par puta zaboravija di san auto parkira na parkingu shopung centra.
pa to je klasika, to se meni oduvijek događa, po neki put se čak izgubim pa ne znam na koji ulaz sam ušao. Recimo najprije parkiram, uđem na jedan ulaz, lutam shoping centrom izađen van na drugi ulaz/izlaz i tamo tražim automobil, na pogrešnom parkingu |
 |
|
|
BeaGea
Advanced Member

5233 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 05/05/2026 : 10:55:20
|
Ljetujem u Žaboriću i vidim da ima tekma u Dugopolju između Splita i Fulhama pa odem na tekmu. Prvi put u Dugopolju, lako uočim stadion ali problem je parking. I parkam ja negdje na nekom puteljku u gomili drugih automobila, pa na stadion. Završi tekma ali blagog pojma nemam gdje sam parkiral....iskal sam auto dobrih sat vremena, sve dok se nisu razišli svi oni koji su bili parkirani oko mene :)
Nema tko se nije izgubil na parkingu, to je potpuno uobičajeno. |
Goni to smece...vrime je. Umjesto da ljudi izbacuju otpad, odpad izbacuje ljude. Ne podržava se rat u Ukrajini vec otpor agresiji. |
 |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
35217 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 05/05/2026 : 17:12:59
|
| Ja od prošlog utorka idem u teretanu, nikad nisam do utorka bio na traci, a kamoli bilo što drugo. Ne bi ni sad išal, ali to je na istom mjestu gdje mi sin ide na vježbe, pa dok ga čekam 45 minuta, otrčim pol sata na traci, nikakav problem, budući da ionako prošetam više od 10 kilometara svaki dan. Roditelji i treneri dobro se sjetili za opuštanje roditelja. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5629 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 06/05/2026 : 10:20:52
|
Spasio sam život jednoj vugi😁 Imam na kuhinji novo ugrađena balkonska vrata na kojima je staklo 1m široko, 2,1m visoko. Prekjučer ujutro žena ulicka to staklo kroz koje se baca ljepi pogled na šumu, a već taj dan pred večer prigovorim ženi da ne zna niti vrata oprati jer se pod zalazećim suncem vide neke crvene kapljice sa vanjske strane…ali na kraju ispalo da vani desno od vrati leži jedna zeleno maslinasta ptica srednje veličine. Jezik joj ispao 2cm van iz zakrvavljenih usta, potpuno dehidrirana i nesposobna za bilo kakvu reakciju osim disanja. Pojio sam je jedno sat vremena sa vodom, pola ptice je bilo mokro od vode. U početku je iz usta izašlo dosta krvi, ali je kasnije stalo. 48 sati je spavala sa glavom zabijenim pod krilo, ali bilo je vidljivo da je živa zbog pomicanja tjela usljed disanja. Iz nje je čak ispalo, ili ga je snjela jedno jaje još neformirane ljuske. …i danas ujutro je odletjela bez ikakvih problema pri letenju😎 |
 |
|
|
1Euro
Advanced Member

12939 Posts
Posted - 06/05/2026 : 12:08:27
|
quote: Originally posted by Oki
Spasio sam život jednoj vugi😁 Imam na kuhinji novo ugrađena balkonska vrata na kojima je staklo 1m široko, 2,1m visoko. Prekjučer ujutro žena ulicka to staklo kroz koje se baca ljepi pogled na šumu, a već taj dan pred večer prigovorim ženi da ne zna niti vrata oprati jer se pod zalazećim suncem vide neke crvene kapljice sa vanjske strane…ali na kraju ispalo da vani desno od vrati leži jedna zeleno maslinasta ptica srednje veličine. Jezik joj ispao 2cm van iz zakrvavljenih usta, potpuno dehidrirana i nesposobna za bilo kakvu reakciju osim disanja. Pojio sam je jedno sat vremena sa vodom, pola ptice je bilo mokro od vode. U početku je iz usta izašlo dosta krvi, ali je kasnije stalo. 48 sati je spavala sa glavom zabijenim pod krilo, ali bilo je vidljivo da je živa zbog pomicanja tjela usljed disanja. Iz nje je čak ispalo, ili ga je snjela jedno jaje još neformirane ljuske. …i danas ujutro je odletjela bez ikakvih problema pri letenju😎
bravo, svaka čast!
Ovakvi slučajevi mi sami kažu koliko su neki ljudi bolji od mene, ja bi tu pticu stavio na novine i bacio i ne bi više razmišljao o njoj |
 |
|
|
lwood
Advanced Member

Colombia
48640 Posts
|
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5629 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 06/05/2026 : 13:10:55
|
quote: Originally posted by 1Euro
[quote]Originally posted by Oki
Spasio sam život jednoj vugi😁 bravo, svaka čast!
Ovakvi slučajevi mi sami kažu koliko su neki ljudi bolji od mene, ja bi tu pticu stavio na novine i bacio i ne bi više razmišljao o njoj
Paaa…ja vjerujem da bi uz tvoju reputaciju “lovca na raznorazna blaga” ovakva tvoja reakcija bila upitna. Recimo, ako bi ispijali kavu kod mene na terasi, postoji nekih cca 10 % šanse da vidiš vugu kako poskakuje po žbunju, ali mušku…i reakcija mojih gostiju je uvijek u stilu VAU, kakva je ovo ptica zbog jarko žutih boja perja koje mužjak ima i općenito takvu pticu je rijetkost za vidjeti pošto je i ja sam u jednoj godini ne vidim više od pet puta na kratko. A ova ženka što mi se zabila u staklo, to nisam vidio uživo nikada u životu i jedino zbog interneta sam znao da je to ženka vuge. E, pa sada, pustiti da ugine jedna tako rijetka ptica bi bio zločin😁 |
 |
|
|
1Euro
Advanced Member

12939 Posts
Posted - 06/05/2026 : 18:14:36
|
| pa imaš sreče da živiš u takvom okruženju gdje možeš uživati u cvrkutu ptica, i to još rijedkih i lijepih. Tu kod mene iz nekog razloga dolaze kanje (!??) i seru mi po balkonu ali pazi ona se stvarno usere veliku količinu, pa to treba čistiti,...jednom sam je prepao i ispao joj crknuti miš pa sam i to trebao čistiti, a na drugi strani kuče nema balkona i seru po onim keramičnim pločicama i to je ogabno za čistiti, neko bijelo govno seru,...polako razmišljam da kupim onu zračnu pušku i počnem to gađati, jer več par godina seru i ne da mi se više za čistiti, čak na balkon rijedko idem. Ne znam kako su baš mene pronašle, živim u ulici, oko mene puno kuča, susjedi kažu da kod njih ne dolaze, a šuma je nekih 300 metara više tako da nisam uopšte uz šumu, ostali susjedi su svi bliže šumi a seru kod mene |
 |
|
|
lwood
Advanced Member

Colombia
48640 Posts
Posted - 06/05/2026 : 19:36:07
|
quote: Originally posted by 1Euro
pa imaš sreče da živiš u takvom okruženju gdje možeš uživati u cvrkutu ptica, i to još rijedkih i lijepih. Tu kod mene iz nekog razloga dolaze kanje (!??) i seru mi po balkonu ali pazi ona se stvarno usere veliku količinu, pa to treba čistiti,...jednom sam je prepao i ispao joj crknuti miš pa sam i to trebao čistiti, a na drugi strani kuče nema balkona i seru po onim keramičnim pločicama i to je ogabno za čistiti, neko bijelo govno seru,...polako razmišljam da kupim onu zračnu pušku i počnem to gađati, jer več par godina seru i ne da mi se više za čistiti, čak na balkon rijedko idem. Ne znam kako su baš mene pronašle, živim u ulici, oko mene puno kuča, susjedi kažu da kod njih ne dolaze, a šuma je nekih 300 metara više tako da nisam uopšte uz šumu, ostali susjedi su svi bliže šumi a seru kod mene
bas si me nasmija. |
And his angels were cast out with him |
 |
|
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
39158 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 06/05/2026 : 21:13:12
|
Veci problem je kad pojedu nesto... drugo, neko voce, pa da to dobijes na auto, ode lak i boja. :D
Isto i kad cvetaju neka drveca, poput lipe, to sranje na autu je uzas.
U gradovima su ionako vrane vec postale veci domacini od goluba i vrabaca, a sve vise ljudi postavlja one vestacke ujede na balkon da ih preplase (i vrane ako su im veci sralci i dalje golubovi). :D
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

5356 Posts
|
Topic  |