| Author |
Topic  |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
28313 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
|
night
Senior Member

Serbia
2213 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 02/06/2026 : 22:07:24
|
VČ Biblioteka Marti Misterija 11: Druidov srp 4+/5, Tajna velike piramide 4/5
Martijeve debeljuce su odlične, još je bolje od kako su smanjili broj strana. Ove stare priče, čitane poodavno, su fenomenalne, skoro pa vrhunske. Ovde puca nostalgija, naravno. Treći specijal nisam čitao do sada, i sasvim je do dobro, sa fenomenalnim uvodom. |
Edited by - night on 02/06/2026 22:07:48 |
 |
|
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3262 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 02/06/2026 : 22:48:33
|
| Ja lagano nabavih ova dva Martija u boji kod Tarantule. Sad vidim da sam imao ludu sreću da sam uopšte vidio da su im stigli. |
 |
|
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3125 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 03/06/2026 : 08:08:45
|
Pukim slućajem naletio na jedinicu i dvojku od LL u B612 (netko otkazao narudžbu)..... dugo nisam čitao ništa od bonellija tako da je ovo bio sjajan nostalgični povratak 80-ima i epizodama zbog kojih sam zavolio stripove. Ne znam da li je to zbog proteka vremena, ali čitajući prvu epizodu imam dojam da ima kadrova kojih se ne sječam u Dnevnikovim LMS izdanjima ih 80-ih godina. Također u trećoj epizodi "Operacija Arka" čini mi se da je stric Martyjeva glava djelo drugog crtača (možda Bignotti) mada piše da ju je crtao Angelo Maria Ricci..... |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
|
zoromatic
New Member

120 Posts
Member since 23/11/2021 |
Posted - 03/06/2026 : 11:44:12
|
quote: Originally posted by nenno
Pukim slućajem naletio na jedinicu i dvojku od LL u B612 (netko otkazao narudžbu)..... dugo nisam čitao ništa od bonellija tako da je ovo bio sjajan nostalgični povratak 80-ima i epizodama zbog kojih sam zavolio stripove. Ne znam da li je to zbog proteka vremena, ali čitajući prvu epizodu imam dojam da ima kadrova kojih se ne sječam u Dnevnikovim LMS izdanjima ih 80-ih godina. Također u trećoj epizodi "Operacija Arka" čini mi se da je stric Martyjeva glava djelo drugog crtača (možda Bignotti) mada piše da ju je crtao Angelo Maria Ricci.....
Binjoti je crtao glave Martiju i Javi u tom zvanično objavljenom izdanju. U originalnom izdanju, koje je objavio Veseli četvrtak (Marti Misterija/Dok Robinzon, 40 godina misterija), vide se izvorne Ričijeve glave. |
 |
|
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3125 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 03/06/2026 : 13:19:06
|
quote: Originally posted by zoromatic
quote: Originally posted by nenno
Pukim slućajem naletio na jedinicu i dvojku od LL u B612 (netko otkazao narudžbu)..... dugo nisam čitao ništa od bonellija tako da je ovo bio sjajan nostalgični povratak 80-ima i epizodama zbog kojih sam zavolio stripove. Ne znam da li je to zbog proteka vremena, ali čitajući prvu epizodu imam dojam da ima kadrova kojih se ne sječam u Dnevnikovim LMS izdanjima ih 80-ih godina. Također u trećoj epizodi "Operacija Arka" čini mi se da je stric Martyjeva glava djelo drugog crtača (možda Bignotti) mada piše da ju je crtao Angelo Maria Ricci.....
Binjoti je crtao glave Martiju i Javi u tom zvanično objavljenom izdanju. U originalnom izdanju, koje je objavio Veseli četvrtak (Marti Misterija/Dok Robinzon, 40 godina misterija), vide se izvorne Ričijeve glave.
Da, s time da opet u epizodi Kuća na granici svijeta glave crta Ricci... nije mi jasan razlog intervencije Bignottija |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
Topic  |
|