forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Rat završio
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 28

adriano
Advanced Member

Croatia
4694 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/01/2026 : 00:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Ne znas di Ce prije gradanski, Iran ili Amerika. Trump 2.0 je dosta ludji od prve verzije, a ovaj put nema nikog Öko njega da mu oponira. Ako slucajno i umre doci Ce Rubio Koji je, na prvu, normalniji, Ali Mi se cini Jos opasniji i zlocestiji
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8267 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/01/2026 : 00:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by Macon

Ako si SAD žele dobro, onda moraju staviti u zatvor fašistu Walza i fašistu gradonačelnika Minneapolisa.

Znam da tvojoj bolesti nema pomoći, ali svejedno, evo sasvim ozbiljno pi tanje: na temelju čega, po kojoj osnovi ili zakonu bi ih ti stavio u zatvor i na koliko dugo?

Kad odgovoriš mogu ti citirati definiciju fašizma i glavne karakteristike, da ti pojam bude jasniji. I da se prepoznaš.

potpisujem

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5148 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/01/2026 : 00:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Ako si SAD žele dobro, onda moraju staviti u zatvor fašistu Walza i fašistu gradonačelnika Minneapolisa.

Znam da tvojoj bolesti nema pomoći, ali svejedno, evo sasvim ozbiljno pi tanje: na temelju čega, po kojoj osnovi ili zakonu bi ih ti stavio u zatvor i na koliko dugo?

Kad odgovoriš mogu ti citirati definiciju fašizma i glavne karakteristike, da ti pojam bude jasniji. I da se prepoznaš.

Tvoje pisanje je pisanje bolestnika jer si uvijek bez trunke argumenta i nešto bezveze kenjaš. Čovjek je u otvoreni pobuni protiv federalne vlasti, sve zemlje imaju u zakonima izdaju. Kako teško je to shvatiti, kada poziva policiju i nacionalnu gardu protiv ICE, koji hapsi ILEGALNE migrante po zakonima, koji su stari stolječa.

Kojeg dijela riječi ILEGALNO ne razumiješ, da ti ga objasnim?

Zbog lijevog širenja mržnje protiv federalne službe, izvršavaju se napadi na te ljude. Na njih su več pucali a primjera gaženja sa automobilima ima desetke. Takvima kao ti je vjerovatno to smiješno, jer ste specialni primjeri dvojnih kriterija, odsustva morale i pameti.

Napiši mi komunističke definicije fašizma, da ti razbijem tvoju djetinjastu glupost. Prepoznaj sebe, jadniče.

Možda bi i mene trebalo zatvoriti.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47988 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2026 : 05:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Ne znas di Ce prije gradanski, Iran ili Amerika. Trump 2.0 je dosta ludji od prve verzije, a ovaj put nema nikog Öko njega da mu oponira. Ako slucajno i umre doci Ce Rubio Koji je, na prvu, normalniji, Ali Mi se cini Jos opasniji i zlocestiji

Da . Zanimljivo da su obe drzave u vrhu sta se tice koristenja opijata.
A i vjerskih fanatika ima cudo u obe.

And his angels were cast out with him
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4694 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/01/2026 : 08:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Eksplozivna kombinacija
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19944 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/01/2026 : 10:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne može doći Rubio na vlast ako Trump umre.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8267 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/01/2026 : 11:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ne može doći Rubio na vlast ako Trump umre.

ako trump slučajno umre, dva ili tri su scenarija
jd vance uzima rubia za potpredsjednika i tako ga pokuša neutralizirati kao najopasnijeg protivnika u stranci za nominaciju na izborima 2028
jd vance uzima za potpredsjednika nekog drugog, a rubia smjenjuje
treća varijanta, da ga ostavi na sadašnjoj poziciji mi se čini najmanje moguća, jer je tip trenutno puno popularniji u stranci i vjerojatno bi ga prešišao na predizborima, a ova pozicija je idealna za rejting

ja bih, naravno, nazdravio bilo kojem scenariju

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47988 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2026 : 11:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Zasto ste sigurni da ce bit izbora?

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8267 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/01/2026 : 12:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

pisali smo o situaciji da trump umre
tada bi izbora sigurno bilo
ako poživi, ukidanje izbora mu je mokri san

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47988 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2026 : 12:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

pisali smo o situaciji da trump umre
tada bi izbora sigurno bilo
ako poživi, ukidanje izbora mu je mokri san

Mislis?
Ne zavaravaj se . Ta dva lika pare munjenija od njega.
Uostalom vanredno stanje se moze uvest,izazvat koji rat i slicno.
Sve opcije su otvorene.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17378 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/01/2026 : 13:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Uf topic se pomalo pretvara u dječje igralište. Veliki meštar vukozec majstor za dječje svađice uspio uzburkati duhove. Lajvud sade trlja rukice jer će moći spamati topic. Kenica nam otkrio mokre snove.

Ali .... ova dva zadnja upisa između kena i lajvuda bude nade to jest kako bi topic opet mogao sjesti u tračnice.

Kaj se događa u ajranu, jel netko pobedil il nije?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26347 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2026 : 13:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja bih samo rekao da se smire strasti.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47988 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2026 : 14:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

?
Rasprava je skroz uredna.
Uostalom uvik triba sagledat sve opcije.
Evo recimo Iran. Ako pada vlast ko kaze da ne mogu ispalit sve sta imaju na Izrael i jos par drzava.
Pod geslom "hajmo dovraga svi a ne samo mi ".

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47988 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2026 : 14:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ili Grenland . Danci upucaju kojeg amera ovi ih pocnu bombardirat.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12739 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/01/2026 : 15:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

?
Uostalom uvik triba sagledat sve opcije.
Evo recimo Iran. Ako pada vlast ko kaze da ne mogu ispalit sve sta imaju na Izrael i jos par drzava.
Pod geslom "hajmo dovraga svi a ne samo mi ".

dobar slogan za Diktatorske zemlje, trebaš patentirati da ti Kim Džong Un, Ajatola, Vučič ili netko treči to ne uzme
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26347 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2026 : 15:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

?

Ma mislio sam na ovu dvojicu koji se čašćavaju "bolesnim" epitetima.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38547 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/01/2026 : 16:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Iran ili Trumpova SAD, ne znas tko je luđi ili bolesniji. Na prvi bi rekao bolest manje boli u Iranu, ali nikad se ne zna.

Tko bi rekao prije ajmo reci 10-15 godina da ce se SAD pretvoriti u takvu sprdnju i gniliju banana drzavu od svih africkih.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1971 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 10/01/2026 : 19:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Glas razuma: nije imao prava pucati (PTSD sindrom kod strelca, slušajte zašto) ali slušajte komande policajaca i agenta jer nije to šala.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 10/01/2026 19:10:29
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5148 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/01/2026 : 22:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Ja se evo slažem sa Maconom da u ovom zadnjem videu koji je postavio dvije razumne osobe iznose razumne stavove.

Nažalost, najstrašnija stvar u ovome svemu je što se to isto ne može reći za one koji imaju najveću moć i odgovornost, njihove izjave su sve susprotno tome. Najveći doljevači vatre na otvoreni plamen i huškači na nepomirljive podjele i daljnje sukobe su upravo oni od kojih bi trebali očekivati racionalnost, odmjerenost i trezvenost:
- predsjednik,
- potpredsjednik,
- nadležna ministrica.

U svojim izjavama kompletni vrh piramide u lancu odgovornosti iznio je hrpu očiglednih laži i tendecioznih nagađanja (koje mi se ne da sad citirati i debunkati, lako to sami nađete). Zdrav razum nalaže da od osoba na njihovim pozicijama očekujemo barem pijetet, te da ovaj događaj okvalificiraju onako kako su ga okvalificirala ova dva youtjubera gore ili kao što je to napravio šef lokalne policije - kao strašnu i nepotrebnu tragediju koju treba detaljno istražiti prije prejudiciranja ikakvih službenih sudova - no oni su pokazali samo bešćutnost i slijepo promoviranje svoje političke agende.

Vrišteći tagline iz gornje screenshota se odnosi na pitanje koje je youtjuber postavio: "Je li vlada SAD-a već prešla liniju kada SAD nije više demokracija (nego totalitarna država)?". U videu nije dao odgovor, ali čini se da ga tagline daje...

(a Maconove vlastite izjave iz njegovih originalnih postova sa prethodne strane su meni bliže retorici i stavovima američke vladajuće administracije, nego stavovima iznesenim u ovom zadnjem videu)

Edited by - vukozec on 10/01/2026 22:08:06
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8267 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/01/2026 : 23:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
mislim da je svima jasno da je renee nicole good postupila protivno svojoj sigurnosti i trebala je poslušati agente i bila bi živa
ali, jebiga, nije ih poslušala i išla je pobjeći, a to nikako nije razlog da ju se ubije
njene zadnje riječi su upućene baš svom ubojici i bila je ljubazna, rekla mu je da je sve u redu i da nije ljuta na njega, a on je nakon što joj je raznio mozak viknuo: fucking bitch, kasnije je otišao do slupanog auta, povirio unutra na sekundu, okrenuo se i otišao, vidno neuzrujan, kao da to radi svaki dan
a predsjednik, potpredsjednik i ministrica su sami talog ljudske vrste i od njih nije za očekivati nikakvu empatiju, nego upravo ovo što smo dobili - podle laži - i to toliko prozirne da se pitaš koliko glup moraš biti da tako nešto govoriš
ali da se vratim na ovaj video iznad - ova dvojica su zaboravila spomenuti (ili mi je promaklo) da je ICE agent također postupio nerazumno i nestručno i doveo sam sebe u isto tako opasnu situaciju
policajci nikad ne stoje ispred vozila u kojemu je netko koga žele zaustaviti, privesti ili štogod - to su im pravila struke
a on ne samo da je stajao na njenom lijevom prednjem uglu, nego je još u jednoj ruci držao mobitel, a u drugoj pištolj
ne znam kako ide obrana koja cilja na samoobranu zbog osjećaja ugroženosti života, ako si sam sebe doveo u situaciju da si ugrožen
i da, ne vjerujem da će vlast stati na loptu, jer trumpu eskalacija nasilja upravo odgovara i pomaže mu u trenutno glavnom cilju - da uvede izvanredno stanje i odgodi midterm izbore
pitanje je samo hoće li do tog cilja eskalacijom preko grenlanda ili će radije čačkat mećku doma

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47988 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/01/2026 : 16:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Iran ili Trumpova SAD, ne znas tko je luđi ili bolesniji. Na prvi bi rekao bolest manje boli u Iranu, ali nikad se ne zna.

Tko bi rekao prije ajmo reci 10-15 godina da ce se SAD pretvoriti u takvu sprdnju i gniliju banana drzavu od svih africkih.

Ako je istina šta se piše u Iranu je praktički počeja građanac.
Više od 2000 mrtvih prosvjednika samo u Teheranu a na strani vlade bar par stotina pandura i raznih pripadnika režimskih skupina.
Ka šta rekoh maloprije može tu još svašta bit u nastavku.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27962 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/01/2026 : 18:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Padaju revolucionarci ali će tek onda nastat tarapana..

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38547 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/01/2026 : 19:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Poli

Ako je istina šta se piše u Iranu je praktički počeja građanac.
Više od 2000 mrtvih prosvjednika samo u Teheranu a na strani vlade bar par stotina pandura i raznih pripadnika režimskih skupina.
Ka šta rekoh maloprije može tu još svašta bit u nastavku.

https://cdn.bsky.app/img/feed_thumbnail/plain/did:plc:feusn4zzfqbrhimp4kbsuftg/bafkreifsxhyy6akxpx3coykz56dius7vios7m2n36cvm2jm2274yhmhbn4@jpeg

nekoliko grafita prevedenih
https://bsky.app/profile/radicalgraffiti.bsky.social/post/3mc633p7sxs2b

Mozda je sada dosao TAJ trenutak, mada je tih trenutaka bilo vec previse (sto se mrtvih, pretucenih, mucenih tice).

Ako te nađu sa Starlinkom ili da si na bilo koji nacin objavio bilo kakvu vijesti ili snimku sa protesta (jer internet je off u cjeloj drzavi), odmah ti sleduje smrt. Mislim da cemo cuti grozne stvari kada budu ljudi imali mogucnost reci i prikazati sta se zbivalo.
Ne znamo jos da li je ovaj put bila neka pametna organizacija prije prosvjeda ili su samo strasti u pitanju. Mislim vise na to, da li su barem neki ljudi sa oruzjem jer ovdje sada nema vise pravca nazad. Kada armija i policija masovno puca na goloruke ljude onda nema vise povratka, svako uniformirano lice je pravedna meta. Zato su neki vec i slekli uniforme i presli na stranu prosvjednika. No, rezim je i dalje jak. Jer ako i ovo propadne... mada mislim da se mulama zestoko tresu gace ovaj put, ruska cmarovija ih ne moze spasiti jer spasava vec samu sebu.

A u međuvremenu slavna ruska vojska u 2026. godini
https://bsky.app/profile/tendar.bsky.social/post/3mc5s4nkeyk27

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1826 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 11/01/2026 : 19:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Kad rasista tumači politička zbivanja

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1971 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 11/01/2026 : 19:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Iranske žene se bore protiv hijaba, burke, niqaba, čadora dok je našim lijevim to sredstvo kulturne emancipacije a ne sredstvo religiozne opresije nad ženskim tijelom. Vjerovat ću iranskim ženama, hvala lijepa.

Iranski režim je zajebao u fundamentu jer mu ljudstvo jedva živi. A zajeb je u tome, da su na elitnim pozicijama ideološki palamuđije umjesto ljudi sa tehnološkim znanjem ili barem mora biti tehnokrata dovoljno i palamuđije se nemaju šta uplitati u njihov rad. To su Rusi i Kinezi pravilno shvatili i vode svoje tehnološke procese, ljudi su i doživjeli rast standarda u poslednjih 20 godina. Znači mrkva i palica, a budalasti iranski teokrati misle, da se može vladati samo sa palicom.

Dabogda mule dobile palicom po glavi dok ne crknu. Svejedno mi je ako su iza svega Izraelci i Amerikanci.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 11/01/2026 19:43:06
Go to Top of Page
Page: of 28  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000