| Author |
Topic  |
|
Markos
Webmaster

Croatia
30110 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
|
BeaGea
Advanced Member

5233 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 14/05/2026 : 12:23:24
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by BeaGea
CV dobrim si djelom u pravu i potpuno te razumijem. Na žalost to je realnost ovog foruma (:
Uostalom sad te cipelare oni koje prozivaš. To je njihov modus operadi, lažne optužbe i udaranje iz gomile.
 Madre de Dios, što bi rekli Francuzi.
Hajd ti meni fino reci da li želiš da ostaneš na forumu ili ne? Da rešimo to jednom za svagda. Ovo ti je drugi nick pod kojim te poznaju kao osobu koja vređa i provocira, kad već pričamo o modus operandi.
Odgovori mi na pitanje sa jednim kratkim da ili ne, hvala.
Markose jel ovo način komunikacije moderatora s forumašem?
S likom odavno ne kumniciram niti imam namjeru odgovarati na njegova prozivanja, ali ovo sad prelazi svaku mjeru. |
Goni to smece...vrime je. Umjesto da ljudi izbacuju otpad, odpad izbacuje ljude. Ne podržava se rat u Ukrajini vec otpor agresiji. |
Edited by - BeaGea on 14/05/2026 12:28:55 |
 |
|
|
Markos
Webmaster

Croatia
30110 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
|
BeaGea
Advanced Member

5233 Posts
Posted - 14/05/2026 : 12:30:26
|
quote: Originally posted by Markos
Ja bi te davno izbacio jednom za svagda, iskreno.
Kaj ne veliš.
Veselim se našem susretu uživo!
Pozdrav ljudi......ovo je (na moju žalost) sve od mene. |
Goni to smece...vrime je. Umjesto da ljudi izbacuju otpad, odpad izbacuje ljude. Ne podržava se rat u Ukrajini vec otpor agresiji. |
Edited by - BeaGea on 14/05/2026 12:31:09 |
 |
|
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
42546 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 14/05/2026 : 13:14:08
|
quote: Originally posted by Markos
Ja bi te davno izbacio jednom za svagda, iskreno.

Neocekivan odgovor! Smejem se.
@Dosada Prestani da se drkas na sve i uzivaj u forumu. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
|
matori paraliticar
Advanced Member

3520 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 14/05/2026 : 13:42:44
|
quote: Originally posted by manhunter
CV dobrim si djelom u pravu i potpuno te razumijem. Na žalost to je realnost ovog foruma (:
Uostalom sad te cipelare oni koje prozivaš. To je njihov modus operadi, lažne optužbe i udaranje iz gomile.
 Madre de Dios, što bi rekli Francuzi.
Hajd ti meni fino reci da li želiš da ostaneš na forumu ili ne? Da rešimo to jednom za svagda. Ovo ti je drugi nick pod kojim te poznaju kao osobu koja vređa i provocira, kad već pričamo o modus operandi.
Odgovori mi na pitanje sa jednim kratkim da ili ne, hvala.
Markose jel ovo način komunikacije moderatora s forumašem?
Za dosadu: trazis tu neku pravdu a znas veoma dobro kako si mi se javio na PM bolje bi ti bilo da se pokrijes usima pa ako pre toga ne izletis pokusas da nadjes nacin da ne ulazis u neprilike ako ti je stalo do toga da pises ovde lp
A da jel ti ti nesto pretis Marku? Na sta to lici? |
Francuski Bogovi Grafizma FBG |
Edited by - matori paraliticar on 14/05/2026 13:44:18 |
 |
|
|
BeaGea
Advanced Member

5233 Posts
Posted - 14/05/2026 : 16:08:59
|
quote: Originally posted by matori paraliticar A da jel ti ti nesto pretis Marku? Na sta to lici?
Kad imaš dogovor s osobom da te ne uzima na jezik a on to nikak da prestane delati, i još te optužuje za prijetnje tj. kazneno djelo, onda ipak moraš reagirati i javno.
Ne prijetim nikome i aludiral sam na to da Marko uživo i na forumu nije isti. E to, nadam se da je sad jasno.
I da više ne moraš imati brigu sa mnom pomogel bum ti ja, kad si već sam nemreš pomoći. |
 |
|
|
matori paraliticar
Advanced Member

3520 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 14/05/2026 : 16:28:36
|
Nisam ti se tebi BeaGea direktno obracao, barem meni je tu neka razlika
Nisam primetio da je Marko na forumu drugaciji van foruma nego ovde, barem ne bitnije ili vise nego bilo ko od nas
To sto znam je da ima veci pritisak na sebe nego bilo ko od nas a i znam ako njega ne bi bilo, da bi nam vitrine bile pune izdanja na engleskom, eventualno u kombinaciji sa nekim brojem dobro odradjenim stvarima drugih domacih izdavaca i vecim brojem poluproizvoda koje bi uzimali jer alternative nema
Zato mi bas ne pada na pamet da se sa njim nesto puno prepirem iako nekada mozda nesto uradi sto nije po "mom gustu" a jos manje da se naostrim pa da bi sa njim uzivo raspravio nesto pri prvom susretu.
Sad se setih.. kako sam razmisljao dok ovde nisam bio registrovan kako je lepo da neko pokusava da odrzava jedan ovakav forum a da se vecina moze dobro osecati bez obzira na nacionalnost, veru ili nesto trece uglavnom je ovo prilicno dobro mesto i dalje sto se tice toga
|
Francuski Bogovi Grafizma FBG |
 |
|
|
BeaGea
Advanced Member

5233 Posts
Posted - 14/05/2026 : 16:45:29
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Nisam ti se tebi BeaGea direktno obracao, barem meni je tu neka razlika
oprosti onda, ovo mi je izgledalo direktno...
quote: Originally posted by matori paraliticar
Za dosadu: ....
Uglavnom cirkus od rasprave, ajde živio ti (forume) meni! |
Edited by - BeaGea on 14/05/2026 16:46:31 |
 |
|
Topic  |
|