T O P I C R E V I E W |
Spiderman |
Posted - 21/05/2016 : 15:41:41 Dobar dan ekipo. Sigurno ste se upitali gdje sam nestao. Nestao sam jer ne mogu biti u korak sa stripovima financijski a i s mjestom doma. Više puta sam se i zapitao čemu sve to kupovanje i sakupljanje stripova. Strip je trebao biti zabava i jeftin a on to nije. Da, ima kiosk izdanja ali albumi su skupi. Da, znam da ih se malo tiska (prava, prijevod, priprema, tisak, skladištenje, marža prodavaču,...). Sve mi je to jasno jer sam godinama radio u grafičkoj pripremi. Čak je i ona pala na niske grane jer svi sve rade. Nažalost takva su vremena.
Polako sam propuštao u zadnjih godinu dana i sva druženja jer jednostavno ne mogu biti u korak s ostalima a ne mogu ni biti na grbači za cuge. Tako sam propustio i CRŠ ove godine (MaFest prošle godine radi zdravstvenih problema). S ovog zadnjeg CRŠ-a imam jedino crtež Dylan Doga i Groucha kojeg sam dobio putem Bneta i njihove nagradne igre.
Upravo radi poslovnih problema (ne radim nigdje nažalost) radim na tome da smanjim i svoju kolekciju stripova koja mi ne treba.
Eto uživajte. Inače pratim forum i dalje ali ne tako redovito kao i dalje. |
11 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
hrvoje23 |
Posted - 07/07/2016 : 15:27:39 quote: Originally posted by Spiderman
Hvala na podršci. Evo dobio sam stipediju za školovanje. Krećem u Algebru za sistem administratora :)
Imaš li kakvog iskustva sa SQL-om, bazama podataka, admisnistriranjem aplikacija i sl. ? |
DaliborN |
Posted - 07/07/2016 : 12:47:10 Topla preporuka ako netko trazi Priprema za tisak: (http://prolink.hr/priprema_za_tisak.php) - evo sta kazu: "Za sve materijale radimo i pripremu za tisak u dogovoru sa tiskarom prema Vašem izboru. U slučaju da nemate tiskaru sa kojom surađujete, mi će Vam pronaći najpovoljniju ponudu u blizini Vaše lokacije." Zasto preporucam? Prosle godine bio zadovoljan njihovim radom i nije mi problem dobre stvari / usluge dalje prosljediti :) |
Spiderman |
Posted - 15/06/2016 : 15:23:08 Hvala na podršci. Evo dobio sam stipediju za školovanje. Krećem u Algebru za sistem administratora :)
A usput bacite oko i na moje aukcije... |
Mali Vuk |
Posted - 27/05/2016 : 23:04:13 Pozdrav Spajdi! Želim ti da što prije nađeš neki dobroplaćeni posao. Također sam nezaposlen ali imam sreću što živim s roditeljima koji rade. Žalosno je kad netko mora prodavati stripove da bi platio režije. Vjerujemo u tebe Spajdi, vjerujemo da si jak, da ćeš pobijediti i u ovoj situaciji i da nećeš dopustiti da te to pokoleba. Drži se i sretno! |
Spiderman |
Posted - 27/05/2016 : 15:59:23 quote: Originally posted by DeeCay
Tko nema sreće u poslu, ima u ljubavi... Jel tako Spajdi? ;)
kratko i jasno ne... |
DeeCay |
Posted - 27/05/2016 : 15:36:50 Tko nema sreće u poslu, ima u ljubavi... Jel tako Spajdi? ;) |
Spiderman |
Posted - 27/05/2016 : 13:59:35 Hvala... Cilj mi je naći posao i prodati one aukcije... tam je samo nekih 500 eura vrijednosti a računi se moraju platiti...
Prodajem ono što mi ne treba a ipak ona vrijedniji stripovi za mene ostaju još doma.. |
Johnny Difool |
Posted - 21/05/2016 : 17:27:45 Držim ti palčeve da što prije pronađeš posao i da se zbog egzistencijalnih razloga ne budeš morao riješiti (pre)velikog dijela kolekcije, svakako ne onog intimno najvrjednijeg, jer pretpostavljam koliko su ti stripovi bitni. Što se mora - teško je, znam i sam, ali kapitalizam i život ne pitaju. Svi čekamo neka bolja vremena, makar me strah da bi nam svima nickovi trebali biti Godot.
|
Risar_69 |
Posted - 21/05/2016 : 17:09:57 Zdravo i svu sreču da što pre nadješ nešto što te veseli, neki posao... |
supermark |
Posted - 21/05/2016 : 16:44:59 Iskreno mi je zao zbog problema sa posla i mjestom Dijelim iste probleme sa prostorom tako da te potpuno razumijem po tom pitanju.
Ali nemoj da te navedeno košta i više nego što te mora koštati. Ne dopusti da se zakineš za razna prijateljstava i druženja, kako onog stvarnog na festivalima i okupljanjima, tako i onih virtualnih na forumu |
jaki |
Posted - 21/05/2016 : 16:40:55 samo ti apstiniraj. nisi propustio bog zna što. uostalom,lnjižnice su uvijek dobar i jeftin izvor materijala za čitanje. |