T O P I C R E V I E W |
dcopic |
Posted - 27/08/2019 : 12:11:58 Moram jednom čovjeku uplatiti 100€ na njegov račun u Srbiji ili proslijediti na neki drugi način, a ne znam kako to najbezbolnije odnosno najpovoljnije napraviti. Pa ako netko ima kakvu ideju... ili bi netko to mogao jednostavno napraviti, odužit ću se! |
13 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
il cattivo |
Posted - 29/08/2019 : 16:19:32 quote: Originally posted by Manny
quote: Originally posted by il cattivo Naravno da nisam mislio na račun u Srbiji ili bilo gdje već da je najbolje si aktivirati Revolut račun na mobu, naručiti karticu i onda s Revolut računa na Revolut račun prebacuješ u roku keks bez provizije. To je, po meni, do sada najbolje što postoji za prijenos para...imaš njihov mastercard, na bankomatu nema provizije, kao ni u trgovinama...mjenjačnica za brdo valuta u sekundi...tečajevi odlični.
Sve ja to razumem, ali ljudi to ne koriste. Evo, na stripovi.com imaš 30000 aukcija, ni jedna ne prima Revolut, svi hoće da im se uplati u banci na račun.
Po meni bi trebali, odmah! Najjednostavniji način, a svi tome težimo ;-) |
martiz |
Posted - 28/08/2019 : 13:34:09 quote: Originally posted by dcopic
@martiz
Puno ti hvala! Ali možda nekom drugom prilikom. Javio mi se prijatelj koji je trebao poslati novac u HR, a ja u Srbiju, pa smo se lako dogovorili.
super kad si se snašao.hteo sam pomoći.pozdrav |
Manny |
Posted - 28/08/2019 : 13:33:54 quote: Originally posted by il cattivo Naravno da nisam mislio na račun u Srbiji ili bilo gdje već da je najbolje si aktivirati Revolut račun na mobu, naručiti karticu i onda s Revolut računa na Revolut račun prebacuješ u roku keks bez provizije. To je, po meni, do sada najbolje što postoji za prijenos para...imaš njihov mastercard, na bankomatu nema provizije, kao ni u trgovinama...mjenjačnica za brdo valuta u sekundi...tečajevi odlični.
Sve ja to razumem, ali ljudi to ne koriste. Evo, na stripovi.com imaš 30000 aukcija, ni jedna ne prima Revolut, svi hoće da im se uplati u banci na račun. |
il cattivo |
Posted - 28/08/2019 : 13:28:41 quote: Originally posted by Manny
quote: Originally posted by il cattivo
Revolut!!! Ne znam zašto njega svi već ne koristite 😀 https://revolut.com/referral/vedranppop
Kako neko sa Revolutom može da uplati na račun u Srbiji?
Naravno da nisam mislio na račun u Srbiji ili bilo gdje već da je najbolje si aktivirati Revolut račun na mobu, naručiti karticu i onda s Revolut računa na Revolut račun prebacuješ u roku keks bez provizije. To je, po meni, do sada najbolje što postoji za prijenos para...imaš njihov mastercard, na bankomatu nema provizije, kao ni u trgovinama...mjenjačnica za brdo valuta u sekundi...tečajevi odlični.
|
Manny |
Posted - 28/08/2019 : 12:35:58 quote: Originally posted by il cattivo
Revolut!!! Ne znam zašto njega svi već ne koristite 😀 https://revolut.com/referral/vedranppop
Kako neko sa Revolutom može da uplati na račun u Srbiji? |
zeljko |
Posted - 28/08/2019 : 12:35:04 U posti je 4 eura na 100 eura Postcash
|
ReemCP |
Posted - 28/08/2019 : 11:51:33 quote: Originally posted by DiSkAcH
Uf za WU sam čuo da imaju neke brutalne provizije, tako da bi ih ja izbjegao, ajd dobro da si snašao na najbezbolniji način. :)
WU minimalno 100 kn provizije, u erste recimo 85 kn. Ispod toga mislim da nisam nigdje vidio.. |
il cattivo |
Posted - 28/08/2019 : 11:36:11 Revolut!!! Ne znam zašto njega svi već ne koristite 😀 https://revolut.com/referral/vedranppop |
DiSkAcH |
Posted - 28/08/2019 : 09:42:28 Uf za WU sam čuo da imaju neke brutalne provizije, tako da bi ih ja izbjegao, ajd dobro da si snašao na najbezbolniji način. :) |
dcopic |
Posted - 28/08/2019 : 08:56:43 @martiz
Puno ti hvala! Ali možda nekom drugom prilikom. Javio mi se prijatelj koji je trebao poslati novac u HR, a ja u Srbiju, pa smo se lako dogovorili. |
martiz |
Posted - 27/08/2019 : 14:33:23 samo za nekih 10-15 dana ako nije žurba tpliko |
martiz |
Posted - 27/08/2019 : 14:32:43 možda mogu ti ja srediti.uplatim ti na račun u Srbiju a ti ovde uplatiš na Hrvatski. 1% provizije za transakciju u banku. |
morski |
Posted - 27/08/2019 : 13:28:18 paypal westernunion postcash (https://www.posta.rs/lat/stanovnistvo/usluga.aspx?usluga=finansijske-usluge%2Ftransfer-novca-inostranstvo%2Fpostkes-postcash-medjunarodni-prenos-novca) |