forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pomoć u Zagrebu

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
manhunter Posted - 05/11/2023 : 21:11:06
E ovako, javljam se sa malo neobičnom molbom, ali ko zna, možda i bude nešto:

Najbolja prijateljica moje supruge, rodom iz Zagreba, (sa njom u Švajcarskoj išla u školu, a onda otišla u Nepal i dosta dugo tamo živela) se pre nekoliko meseci sa svojom ćekicom od 10 godina vratila za Zagreb. I danas smo saznali da je zbog gomile porodičnih nevolja, sa ćerkom maltene završila na ulici (trenutno je u nekoj sobi u dnevnom najmu). Javila se nama za malu novčanu pomoć, pošto nikoga ne poznaje u Zagrebu (bukvalno je čitav život bila vani), a sa familijom nema neke odnose. Pomoć ćemo joj pružiti, ali to neće biti dovoljno dugoročno.

Zato pitanje za sve iz Zagreba:

- imate li, ili znate nekoga ko bi izdao sobu za nju i ćerku? Ona radi, mada ne znam gde tačno, i izgleda da ne može sebi više od toga da priušti.

- Možete li, ili znate li nekog ko bi mogao da joj pomogne u traženju posla? Fakultetski je obrazovana, priča nekoliko jezika. Problem joj je što je nesnađena i treba joj podrška.

Ukoliko ima neke dobre duše spremne za omoć, javite se. Hvala.
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Lorda Posted - 13/11/2023 : 10:30:01
Ovo vjerojatno nije taj slučaj ali ako baš ništa nema i ne može si pomoći možda da se javi u Autonomnu žensku kuću (ako ništa barem po savjet ako se na ulici našla zbog nesređenih obiteljskih odnosa, jest da je ovo za žene koje su baš iskusile fizičko i psihičko nasilje, nisam iz tvoje poruke skužio je li to neki blaži obiteljski sukob).

Tamo ako ništa drugo može dobiti psihološku pomoć i možda neke savjete što dalje, pogotovo zato što ima malo dijete.

https://azkz.hr/
Mr. Bushido Posted - 07/11/2023 : 00:13:53
Što se posla tiče, ako ima Facebook profil onda može ući u ovu grupu i pratiti njihove objave.

https://www.facebook.com/groups/559193590830110?locale=hr_HR
manhunter Posted - 06/11/2023 : 16:46:35
Hvala svima! Videću sa njom i preneti joj savete. A ukoliko se neko pojavi sa konkretnim ponudama stan/posao ili neko nešto čuje, slobodno recite. Hvala još jednom.
Paka01 Posted - 06/11/2023 : 01:13:36
Možda nije baš neka ekstra preporuka, al sad uskoro kreće advent i po Zagrebu će biti postavljeno puno kućica koje prodaju piće i hranu na tim mjestima gdje je organiziran advent. Ne znam koliko se plaća taj rad, al ne treba zanemariti bakšiš koji je garant odličan i može se samo na njemu dignuti pristojna lova.
Dugo godina sam radio u ugostiteljstvu (doduše u Dalmaciji, ne u Zagrebu), znam šta pričam. Znam da ovo nije baš bajna ideja, al ako je u stisci s novcima i ako može vremenski izgurati, zašto ne? Pa makar odraditi noć kad je najveći protok ljudi, kao dodatni posao (ako nađe nešto dugoročno za stalno prije toga).
Martindylan1982 Posted - 05/11/2023 : 23:55:29
Za stan nek proba tražit preko FB grupa.
Ja svoj stan oglašavam preko ove grupe.
https://www.facebook.com/groups/3483159635242592/?ref=share
Dugoročno iznajmljen, pa trenutno nije u ponudi.
Sobe za dnevni najam su dugoročno preskupe. Ovisi koliko je ženi buđet.
A za posao nek napravi profil na MojPosao i nek gleda prema svojoj struci
i interesima oglase.
Ovisi koji je fakultet završila, posao može naći do kraja mjeseca ili tražit pol godine.
manhunter Posted - 05/11/2023 : 22:11:16
quote:
Originally posted by lwood

U igri je samo Zg?

Da. Možda i neko prigradsko naselje. Ali ne bih rekao da bi išla za Dalmaciju. :)

Koliko sam shvatio, ima neki posao u ZG, ali premalu platu za samohranu majku. Zato i ova molba.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000