forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Bug,Vidi i Pcchip

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
vik Posted - 31/10/2008 : 22:20:29
Pozdrav svima.

Evo odlučio sam se riještiti moje kolekcije informatičkih časopisa koja mi samo stoji u kutijama a možda nekog od vas zanima.
Imam 62 kom. Vidi od toga 7 dvobroja, 43 kom. Bug od toga 4 dvobroja, 27 kom.Pcchip od toga 3 dvobroja. Znači 132 odlično očuvana primjerka.Pošto mi nedostaje dosta stripova volio bi ovu kolekciju zamjeniti za stripove Sd i ludens,svi junaci.Pa ako je netko od vas zaintetesiran za zamjenu neka mi se javi preko emaila sa svojom ponudom ( nadam se da mi nitko neće ponuditi 20 stripova i pitati jesam li zadovoljan ili ako ga zanimaju pojedinosti o časopisima,popis i slično.Ako nitko ne ponudi stripove i novac je dobrodošao :) Nažalost zbog velike težine i količine ne šaljem poštom već je moguća primopredaja samo u Splitu.Ili ako niste iz Splita da bar imate nekog tko bi to mogao preuzeti u vaše ime.Hvala svima. Viktor
7   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Guffy Posted - 02/11/2008 : 22:21:18

quote:
Originally posted by vik

Uh, nadam se da ih se neću morati tako rješiti :) već imam par upita za Bugove pa šta bude.

Ja sam Bug-ove poklonio , a za vidi se jos ceka žrtva
Samo mi smetaju u garazi, a kolko mi se vidi oni ce u plavi kontejner

vik Posted - 02/11/2008 : 20:15:13
Uh, nadam se da ih se neću morati tako rješiti :) već imam par upita za Bugove pa šta bude.
Guffy Posted - 02/11/2008 : 19:28:27
quote:
Originally posted by vik

Zna li netko možda nekog u Splitu da otkupljuje ovakve časopise pa da se njemu javim direktno.

Znam ja , KOMUNALAC , imaš plave kontejnere svuda po gradu :)

vik Posted - 02/11/2008 : 16:51:16
Zna li netko možda nekog u Splitu da otkupljuje ovakve časopise pa da se njemu javim direktno.
globinjo Posted - 02/11/2008 : 03:20:10
quote:
Originally posted by vik

Oprosti, ako treba slobodno makni iz burze stripova, ni sam neznam gdje bi ovo stavio, još jednom se izvinjavam.

imaš aukcije pa tamo provaj stavit...
vik Posted - 01/11/2008 : 02:39:53
Oprosti, ako treba slobodno makni iz burze stripova, ni sam neznam gdje bi ovo stavio, još jednom se izvinjavam.
Markos Posted - 31/10/2008 : 22:43:23
Koji dio "Burza stripova - potražnja" ti nije bio jasan?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000