T O P I C R E V I E W |
vik |
Posted - 31/10/2008 : 22:20:29 Pozdrav svima.
Evo odlučio sam se riještiti moje kolekcije informatičkih časopisa koja mi samo stoji u kutijama a možda nekog od vas zanima. Imam 62 kom. Vidi od toga 7 dvobroja, 43 kom. Bug od toga 4 dvobroja, 27 kom.Pcchip od toga 3 dvobroja. Znači 132 odlično očuvana primjerka.Pošto mi nedostaje dosta stripova volio bi ovu kolekciju zamjeniti za stripove Sd i ludens,svi junaci.Pa ako je netko od vas zaintetesiran za zamjenu neka mi se javi preko emaila sa svojom ponudom ( nadam se da mi nitko neće ponuditi 20 stripova i pitati jesam li zadovoljan ili ako ga zanimaju pojedinosti o časopisima,popis i slično.Ako nitko ne ponudi stripove i novac je dobrodošao :) Nažalost zbog velike težine i količine ne šaljem poštom već je moguća primopredaja samo u Splitu.Ili ako niste iz Splita da bar imate nekog tko bi to mogao preuzeti u vaše ime.Hvala svima. Viktor |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Guffy |
Posted - 02/11/2008 : 22:21:18
quote: Originally posted by vik
Uh, nadam se da ih se neću morati tako rješiti :) već imam par upita za Bugove pa šta bude.
Ja sam Bug-ove poklonio , a za vidi se jos ceka žrtva ![](icon_smile_big.gif) Samo mi smetaju u garazi, a kolko mi se vidi oni ce u plavi kontejner ![](icon_smile_wink.gif)
|
vik |
Posted - 02/11/2008 : 20:15:13 Uh, nadam se da ih se neću morati tako rješiti :) već imam par upita za Bugove pa šta bude. |
Guffy |
Posted - 02/11/2008 : 19:28:27 quote: Originally posted by vik
Zna li netko možda nekog u Splitu da otkupljuje ovakve časopise pa da se njemu javim direktno.
Znam ja , KOMUNALAC , imaš plave kontejnere svuda po gradu :)
|
vik |
Posted - 02/11/2008 : 16:51:16 Zna li netko možda nekog u Splitu da otkupljuje ovakve časopise pa da se njemu javim direktno. |
globinjo |
Posted - 02/11/2008 : 03:20:10 quote: Originally posted by vik
Oprosti, ako treba slobodno makni iz burze stripova, ni sam neznam gdje bi ovo stavio, još jednom se izvinjavam.
imaš aukcije pa tamo provaj stavit... |
vik |
Posted - 01/11/2008 : 02:39:53 Oprosti, ako treba slobodno makni iz burze stripova, ni sam neznam gdje bi ovo stavio, još jednom se izvinjavam. |
Markos |
Posted - 31/10/2008 : 22:43:23 Koji dio "Burza stripova - potražnja" ti nije bio jasan? |