T O P I C R E V I E W |
masni |
Posted - 16/11/2008 : 21:17:32
Pitajte na pm za cene i slike , opise stripova. Menjao bih za ZS i LMS
ZA ljubitelje pisanih romana kao sto su dok holidej , laso... itd.. i ljubavnih romana postoji mogucnost nabavke 1 euro kom, na vise dajem popuste
----------------------------------
Ovo je podforum potražnje, stripovi za prodaju idu na aukcije. Hvala. |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
masni |
Posted - 17/11/2008 : 15:44:05 OK , nije problem moja greska jer je to ostalo sa drugih sajtova jer sam samo topik sa drugih sajtova copy paste i nisam brisao suvisne podatke a pisalo je da menjam za ZS i LMS. Ovde sam zaista samo menjao. Primljeno ka znanju i izvinjavam se ako sam pogersio. drugi put cu sloziti bolje. a ove Pisane sam morao staviti da prodajem jer ih nemam pa ne mogu staviti na aukcije vec ih mogu nabaviti ako neko naruci neke brojeve. |
manhunter |
Posted - 17/11/2008 : 15:10:34 Pa cuj, ako ti napises -pitajte za CENE- , nekako logicno zvuci da prodajes nesto, zar ne? Evo ti moj predlog: napisi koje stripove TRAZIS, i onda navedi da imas stripove za razmenu, i sve ce biti u redu. |
masni |
Posted - 17/11/2008 : 14:43:06 ove stripove ne prodajem nego menjam...... KOLIKO PUTA JA TEBI TREBAM OBJASNITI>>> PITAJ LJUDE DA LI SAM I JEDAN JEDINI STRIP PRODAO SA OVOG FORUMA>>>> SAMO SAM MENJAO PITAJ LJUDE. |
globinjo |
Posted - 16/11/2008 : 22:49:18 masni,pa kojim jezikom ti treba objasnit...
|