forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Trazim serijal spartacus blood and sand

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tonka24 Posted - 17/03/2011 : 16:33:16
Ako je netko voljan skinuti svih 13 serijala ubaciti prijevod i sprziti na cd neka se javi na na pvt pa se dogovorimo da kupovinu obavimo preko aukcije.
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Tonka24 Posted - 22/03/2011 : 23:56:21
Veliko hvala ottu krausu koji se pokazao kao čovjek.
Nabavio sam serijal i ovim putem se zahvaljujem Wandereru,poslao unaprijed dvd-ove bez icega.
PRIMOŠTEN 123 Posted - 18/03/2011 : 01:08:19

Originally posted by Tonka24

Originally posted by Otto Kraus

ma samo mi napiši addresu,i ne kompliciraj bez razloga,poslaću ti čim se vratim,ali ako baš inzistiraš pošalji mi lms blago crvene planine u glanc stanju i kvit smo.,haha

živio

Nema problema bas mi zauzima mjesto na polici ako hoces poslat cu ti i zs nasilje u darkvudu u glanc stanju samo neman gdje da ga stavim pa mi smeta

iman i ja jedaan onako za 4+ baš mi smeta samo kupi prašinu
Tonka24 Posted - 18/03/2011 : 00:30:27

ma samo mi napiši addresu,i ne kompliciraj bez razloga,poslaću ti čim se vratim,ali ako baš inzistiraš pošalji mi lms blago crvene planine u glanc stanju i kvit smo.,haha

živio

Nema problema bas mi zauzima mjesto na polici ako hoces poslat cu ti i zs nasilje u darkvudu u glanc stanju samo neman gdje da ga stavim pa mi smeta
Otto Kraus Posted - 17/03/2011 : 21:59:11

živio
Tonka24 Posted - 17/03/2011 : 17:53:00

Imam ti ih ja sve,prvu sezonu-13 epizoda i drugu šest epizoda,pa ti mogu poslati poštom,besplatno naravno.(samo napiši adresu)

Samo imam jedan problem,na godišnjem sam u Slavoniji,a to mi je na kompu.na Rabu pa ako ne riješiš do mog povratka s godišnjeg,javim se kad se vratim pa ti pošaljem.

živio

Ma covjece platim ti ja kakvi besplatno...mozes stavit i na aukciju pa mozda i zaradis stogot a i da bude po pravilima foruma :)
Otto Kraus Posted - 17/03/2011 : 17:46:56
Imam ti ih ja sve,prvu sezonu-13 epizoda i drugu šest epizoda,pa ti mogu poslati poštom,besplatno naravno.(samo napiši adresu)

Samo imam jedan problem,na godišnjem sam u Slavoniji,a to mi je na kompu.na Rabu pa ako ne riješiš do mog povratka s godišnjeg,javim se kad se vratim pa ti pošaljem.

živio

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000