T O P I C R E V I E W |
Tonka24 |
Posted - 17/03/2011 : 16:33:16 Ako je netko voljan skinuti svih 13 serijala ubaciti prijevod i sprziti na cd neka se javi na na pvt pa se dogovorimo da kupovinu obavimo preko aukcije. |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Tonka24 |
Posted - 22/03/2011 : 23:56:21 Veliko hvala ottu krausu koji se pokazao kao čovjek. Nabavio sam serijal i ovim putem se zahvaljujem Wandereru,poslao unaprijed dvd-ove bez icega. |
PRIMOŠTEN 123 |
Posted - 18/03/2011 : 01:08:19 Originally posted by Tonka24
Originally posted by Otto Kraus
ma samo mi napiši addresu,i ne kompliciraj bez razloga,poslaću ti čim se vratim,ali ako baš inzistiraš pošalji mi lms blago crvene planine u glanc stanju i kvit smo.,haha
živio
Nema problema bas mi zauzima mjesto na polici ako hoces poslat cu ti i zs nasilje u darkvudu u glanc stanju samo neman gdje da ga stavim pa mi smeta  
iman i ja jedaan onako za 4+ baš mi smeta samo kupi prašinu   |
Tonka24 |
Posted - 18/03/2011 : 00:30:27 Originally posted by Otto Kraus
ma samo mi napiši addresu,i ne kompliciraj bez razloga,poslaću ti čim se vratim,ali ako baš inzistiraš pošalji mi lms blago crvene planine u glanc stanju i kvit smo.,haha
živio
Nema problema bas mi zauzima mjesto na polici ako hoces poslat cu ti i zs nasilje u darkvudu u glanc stanju samo neman gdje da ga stavim pa mi smeta   |
Otto Kraus |
Posted - 17/03/2011 : 21:59:11 ma samo mi napiši addresu,i ne kompliciraj bez razloga,poslaću ti čim se vratim,ali ako baš inzistiraš pošalji mi lms blago crvene planine u glanc stanju i kvit smo.,haha
živio |
Tonka24 |
Posted - 17/03/2011 : 17:53:00 Originally posted by Otto Kraus
Imam ti ih ja sve,prvu sezonu-13 epizoda i drugu šest epizoda,pa ti mogu poslati poštom,besplatno naravno.(samo napiši adresu)
Samo imam jedan problem,na godišnjem sam u Slavoniji,a to mi je na kompu.na Rabu pa ako ne riješiš do mog povratka s godišnjeg,javim se kad se vratim pa ti pošaljem.
živio
Ma covjece platim ti ja kakvi besplatno...mozes stavit i na aukciju pa mozda i zaradis stogot a i da bude po pravilima foruma :) |
Otto Kraus |
Posted - 17/03/2011 : 17:46:56 Imam ti ih ja sve,prvu sezonu-13 epizoda i drugu šest epizoda,pa ti mogu poslati poštom,besplatno naravno.(samo napiši adresu)
Samo imam jedan problem,na godišnjem sam u Slavoniji,a to mi je na kompu.na Rabu pa ako ne riješiš do mog povratka s godišnjeg,javim se kad se vratim pa ti pošaljem.
živio |
|
|