T O P I C R E V I E W |
Kila Banana |
Posted - 30/08/2020 : 21:01:09 Od nekog iz Zagreba |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Kila Banana |
Posted - 15/11/2022 : 15:08:15 quote: Originally posted by logo111
quote: Originally posted by Kila Banana
quote: Originally posted by supermark
Zar te knjige nije pokrio i Ludens?
Ma je, ali sad kad sam već krenuo s Libellusom bilo mi glupo mijenjat, uostalom Libellus ima bolji prijevod i uvodne tekstove. Ako se nitko ne javi (jer realno zašto bi netko posuđivao najrjeđe knjige biblioteke random liku), onda sam osuđen na Ludens Biblioteku.
I ne samo lošiji prijevod, nego i loš c/b otisak kao izgleda da je netko kopirao kiosk izdanja. Uglavnom i sam nakon LL Zagora teško se prebacim na ostala njegova izdanja. Da smo bliže, dogovorili bi se 🙂 Nadam se da ćeš nabaviti.
Hvala na lijepim željama i dobrim namjerama! |
logo111 |
Posted - 14/11/2022 : 19:13:50 quote: Originally posted by Kila Banana
quote: Originally posted by supermark
Ma je, ali sad kad sam već krenuo s Libellusom bilo mi glupo mijenjat, uostalom Libellus ima bolji prijevod i uvodne tekstove. Ako se nitko ne javi (jer realno zašto bi netko posuđivao najrjeđe knjige biblioteke random liku), onda sam osuđen na Ludens Biblioteku.
I ne samo lošiji prijevod, nego i loš c/b otisak kao izgleda da je netko kopirao kiosk izdanja. Uglavnom i sam nakon LL Zagora teško se prebacim na ostala njegova izdanja. Da smo bliže, dogovorili bi se 🙂 Nadam se da ćeš nabaviti. |
Kila Banana |
Posted - 14/11/2022 : 18:36:33 quote: Originally posted by supermark
Ma je, ali sad kad sam već krenuo s Libellusom bilo mi glupo mijenjat, uostalom Libellus ima bolji prijevod i uvodne tekstove. Ako se nitko ne javi (jer realno zašto bi netko posuđivao najrjeđe knjige biblioteke random liku), onda sam osuđen na Ludens Biblioteku. |
supermark |
Posted - 14/11/2022 : 18:04:02 Zar te knjige nije pokrio i Ludens? |
|
|