T O P I C R E V I E W |
Bachy |
Posted - 19/03/2010 : 21:24:35 Čovjek pod nickom mmirkec je kod mene 16. siječnja 2010. godine kod mene osvojio strip na aukciji...http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=1978620 Čekao sam da me kontaktira nekih 7 dana no nisam dobio nikakav mail, zatim sam ja njemu poslao mail u kojem je između ostalog bio i moj broj tekućeg računa te ponuda da ako izabere još koji strip na mojim aukcijama i cijena pređe preko 50 kuna častim poštarinom i u tom bi mu slučaju posalao pošiljku kao paket...
Odgovorio je da se s tim slaže te da će izabrati još stripova sa mojih aukcija...
Strpljivo sam čekao mjesec dana, i u tih mjesec dana dva puta objavio nekih svojih dvadesetak aukcija te mu u međuvremenu poslao mail da mi javi ako je odustao od kupnje da vratim strip natrag na aukcije...
Poslao mi je odgovor u kojemu kaže da mu još jednom pošaljem broj računa da će uplatiti kada stigne...
Kako onda tako i sada...
Od 16. siječnja do 19. ožujka ja mislim da je dovoljni rok da se odlučiš ili za uplatu i kupnju ili da kažeš da ne želiš strip i nikome ništa, sve ok... ili da barem kažeš čuj situacija je takva i takva, ne mogu, ne želim itd... nego zavlačiti i odugovlačiti na ovakav način.
Dana sam odlučio gospodinu poslati mail u kojem je pisalo da mu je ovo opomena pred negativni komentar...baš me zanima hoću li dobiti bilo kakav odgovor...
Ovu temu sam stavio da čujem mišljenja drugih, trebam li čovjeku uvaliti negativni komentar ili sve zaboraviti i strip vratiti natrag na aukcije?
  |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Bachy |
Posted - 25/03/2010 : 21:16:13 hehehehe                                  
Sve je dobro što se dobro svrši ja kažem!
Nisam se osjećao napadnut nego se samo volim šaliti!    
Sve se može riješiti...samo treba vremena...       |
rgorgiev |
Posted - 25/03/2010 : 17:44:57 quote: Originally posted by Bachy
quote: Originally posted by rgorgiev
quote: Originally posted by Bachy
Koristim ovu priliku da se javno ispričam mirkecu! Naime poslao mi je mail u kojem piše da je imao problema s internetom! Opravdano!
A sad...
Ne zajebavaj.   I da vjerujem ja bi se tu izvinio ne bi. Majstor za internet iz USA da nije bio? Izvini druze, ali ja tebe tu ne opravdavam. Nije ni licno, ni nista, niti imas potrebe osecati se napadnutim, ali pazi - pljujes, objasnavas po forumu kako sta i koliko sve to traje i da vise nemas zivce, pa mi jos pisemo 100 posta, i nakon toga, IZVNIte salili smo se .
A šta da napravim? Čovjek je tako rekao i uplatio mi novce... šta da mu kažem, ništa oprosti neću više...Nisam takav tip! Ako čovjek kaže da je imao problema sa internetom ja mu vjerujem! A to da li ti mene opravdavaš ili ne, uopće mi nije razumljivo! Za šta bi ti mene opravdao ili ne? Samo sam pitao ljude na forumu što misle a ne da li me "opravdavaju" kako ti kažeš....
Po nikome nisam pljuvao - oprosti! Ispričao sam se jedino mirkecu i to (IZVNIte salili smo se ) nikad nisam rekao prije svega što sebi nikad ne govorim VI! I zadnje: Nisam se šalio!
Pozdrav svim iskrenim i časnim kolekcionarima stripova!
Gle druze, uopste te nisam mislo napadati. Nego samo kazem da po meni nije logicno da posteni covjek zbog neta se ne javi toliko vremena. Covjek je mozda i pogresio, pa se svestio, ali sam hteo reci da se ne moras toliko izviniti. Ti si samo potrazio misljenje forumasa, a ja kao takav sam svoje dao. Hocu samo da kazem, da ako tolerisemo suvise takvih izgovora, onda ce ih biti jos vise
To "IZVINIte" salili smo se sam lepo tako napisao da se odnosi na singular i plural, a u nikom trenutku nisam pomislio da sebi govoris "Vi".
Bitno - stvar si rjesio i kraj. Oprosti ako si se mojim postom osjetio napadnut. Nije mi to bila ideja. |
Bachy |
Posted - 25/03/2010 : 14:06:10 quote: Originally posted by rgorgiev
Koristim ovu priliku da se javno ispričam mirkecu! Naime poslao mi je mail u kojem piše da je imao problema s internetom! Opravdano!
A sad...
Ne zajebavaj.   I da vjerujem ja bi se tu izvinio ne bi. Majstor za internet iz USA da nije bio? Izvini druze, ali ja tebe tu ne opravdavam. Nije ni licno, ni nista, niti imas potrebe osecati se napadnutim, ali pazi - pljujes, objasnavas po forumu kako sta i koliko sve to traje i da vise nemas zivce, pa mi jos pisemo 100 posta, i nakon toga, IZVNIte salili smo se .
A šta da napravim? Čovjek je tako rekao i uplatio mi novce... šta da mu kažem, ništa oprosti neću više...Nisam takav tip! Ako čovjek kaže da je imao problema sa internetom ja mu vjerujem! A to da li ti mene opravdavaš ili ne, uopće mi nije razumljivo! Za šta bi ti mene opravdao ili ne? Samo sam pitao ljude na forumu što misle a ne da li me "opravdavaju" kako ti kažeš....
Po nikome nisam pljuvao - oprosti! Ispričao sam se jedino mirkecu i to (IZVNIte salili smo se ) nikad nisam rekao prije svega što sebi nikad ne govorim VI! I zadnje: Nisam se šalio!
Pozdrav svim iskrenim i časnim kolekcionarima stripova! |
rgorgiev |
Posted - 25/03/2010 : 05:36:43 quote: Originally posted by Bachy
A sad...
|
kerber |
Posted - 25/03/2010 : 01:16:04 a sad...na gilotinju  |
Bachy |
Posted - 25/03/2010 : 00:14:39 Koristim ovu priliku da se javno ispričam mirkecu! Naime poslao mi je mail u kojem piše da je imao problema s internetom! Opravdano!
A sad... |
feka82 |
Posted - 24/03/2010 : 13:32:20
ima nas postenih ali nekolicina 
salim se ja ima nas puno vise postenih  |
feka82 |
Posted - 24/03/2010 : 13:24:36 nije mi to bila namjera ali natjerali su me . Izgleda da oni slabo mare za to jer jos mi se nisu javili . morati ce dobro da se ubuduce potrude za sviju nas jer u biznisu ne smije ovakve greske da se desavaju mogu male , ljudi smo ...ali velike boga mi ne ...
ima nas postenih ali nekolicina  |
rgorgiev |
Posted - 24/03/2010 : 13:10:49 Ma samo nek ima ljudi koji su to pretvorili u biznis. Zar postenih delovnih ljudi nema??? Ali vidis one tvoje iz knjizarnice koji ti nisu poslali stripove, njima ne treba negativni na aukcijama, dovoljno je sto su je javili ovdje par ljudi, pa ce morati sada da dobro odrade kako bi opet stekli poverenje kod ljudi. |
feka82 |
Posted - 24/03/2010 : 13:05:33 trebaju samo posteni ljudi da budu ovdje , tu je njihovo mjesto  stripovi su za njih ljubav a ne poput nekih koji to smatraju cisto biznisom  |
rgorgiev |
Posted - 24/03/2010 : 12:18:16 quote: Originally posted by feka82
odgovorio na drugom topicu , ima nas svuda sta je ovo ....
Pa podudaraju nam se teme  Ali ja vidim da dobro sroceni uput na mail rjesava dosta toga, jer negativni su negativni i ako su realni onaj ko ih ima leti sa auckija  |
feka82 |
Posted - 24/03/2010 : 12:12:06 odgovorio na drugom topicu , ima nas svuda sta je ovo .... |
rgorgiev |
Posted - 24/03/2010 : 00:09:34 quote: Originally posted by feka82
to rudi brate ( po mostarski )   
javio se tvoj mailom i ako stignem, sutra cu izvrsiti uplatu i informisacu te  |
Bachy |
Posted - 23/03/2010 : 17:19:58 Ništa od mirkeca! |
feka82 |
Posted - 23/03/2010 : 12:13:24 to rudi brate ( po mostarski )    |
rgorgiev |
Posted - 23/03/2010 : 11:41:02 @feka evo i ja cu pomoci strip prodaji u bosni  |
feka82 |
Posted - 23/03/2010 : 10:15:22 quote: Originally posted by bihac-una
quote: Originally posted by feka82
imam i ja jednu pricu a desila mi se nedavno :
na forumu stripovi.com vidio sam reklamu za strip.knjizara palach i preko web stranice i emaila stupio sa vlasnikom u kontakt ....tada nisam znao da postoji neko ko prodaje libelusova izdanja u bosni i hercegovini a zainteresovala su me i zelio sam da imam ... stupim ja tako u kontakt sa njim sve fino , krasno , lik prva liga , dogovorimo se oko kupnje , sve bez nikakvih problema , uplatim ja novce , dodju novci , rekne mi poslao je narudzbu , cekam ko ozeblo sunce i nista , opet ja kontaktiram sa njim sta se desilo , imao sam nekih problema doci ce u petak , dobro nema problema nije nikakav problem ,javim ti kada dodje , opet petak nigdje narudzbe , opet ja pisem zovem , ne javlja se .... Onda ga dobijem preko mobitela i po ko zna koji put mi obecava da ce stripovi doci u petak , ja opet nasjednem nema nikakvih problema samo da znam da li si poslao i da vise nece biti problema .... dodje opet petak , ponedljejak nigdje narudzbe opet ja zovnem ne javlja se , posaljem pm jer vise mi je vrh glave i nemam strpljenja , mogao mi je jednostavno reci imam posla ne mogu sada prihvatiti narudzbu i sve bi bilo ok ili da mi je rekao tada i tada saljem , ali opet ne znam covjek koji se bavi tim poslom to mu je jedino zanimanje da ne uhvati vremena da posalje narudzbu a ljudi koji u slobodno vrijeme prodaju na aukcijama sve uredno to obave .... jucer sam takodje iznio svoje misljenje na njegovom topicu na ovom forumu jer vise ja mislim da nema smisla ovo zavlacenje , nisam zeleo da javno izlazim ali me primorao ..... takodje na njegovom topicu sam vidio da je dosta ljudi zajeb... sta vi mislite o ovome jer mi je ovo prvi put da mi se desava otkako sam clan foruma .... pozdrav
Znas sta Feka jarane Pusis ti foru sigurno.Odmah se fati kakvog prevoznog sredstva i gas prema toj knjizari ili sta je vec Ako kupujes na taj nacin,onda to radi samo kod Darkwood-a,Stripovi na kvadrat ili kod Dcarapo2(Babilon),ostalo izbjegavaj.Nemam protiv drugih nista,jednostavno iz mog iskustva ti pisem
Sto se tice Libellus-a,javi se Cherokiju Zeljki iz Sarajva
hvala na savjetima brate ( po mostarski ).... trebalo je biti bolje tako je u pocetku izgledalo  Sa zaljkom ja odavno imam odlican odnos u mjesec dana otkako sam iz rijeke narucio ( a nisam dobio ) ja sam sa njim par kupovina vec odradio i samo mogu reci covjeku spomenik treba dignuti za sve sta radi za nas stripofile u bosni i hercegovini ... i sa njim i suradjujem i suradjivati cu prva liga |
bihac-una |
Posted - 23/03/2010 : 10:10:25 quote: Originally posted by feka82
imam i ja jednu pricu a desila mi se nedavno :
na forumu stripovi.com vidio sam reklamu za strip.knjizara palach i preko web stranice i emaila stupio sa vlasnikom u kontakt ....tada nisam znao da postoji neko ko prodaje libelusova izdanja u bosni i hercegovini a zainteresovala su me i zelio sam da imam ... stupim ja tako u kontakt sa njim sve fino , krasno , lik prva liga , dogovorimo se oko kupnje , sve bez nikakvih problema , uplatim ja novce , dodju novci , rekne mi poslao je narudzbu , cekam ko ozeblo sunce i nista , opet ja kontaktiram sa njim sta se desilo , imao sam nekih problema doci ce u petak , dobro nema problema nije nikakav problem ,javim ti kada dodje , opet petak nigdje narudzbe , opet ja pisem zovem , ne javlja se .... Onda ga dobijem preko mobitela i po ko zna koji put mi obecava da ce stripovi doci u petak , ja opet nasjednem nema nikakvih problema samo da znam da li si poslao i da vise nece biti problema .... dodje opet petak , ponedljejak nigdje narudzbe opet ja zovnem ne javlja se , posaljem pm jer vise mi je vrh glave i nemam strpljenja , mogao mi je jednostavno reci imam posla ne mogu sada prihvatiti narudzbu i sve bi bilo ok ili da mi je rekao tada i tada saljem , ali opet ne znam covjek koji se bavi tim poslom to mu je jedino zanimanje da ne uhvati vremena da posalje narudzbu a ljudi koji u slobodno vrijeme prodaju na aukcijama sve uredno to obave .... jucer sam takodje iznio svoje misljenje na njegovom topicu na ovom forumu jer vise ja mislim da nema smisla ovo zavlacenje , nisam zeleo da javno izlazim ali me primorao ..... takodje na njegovom topicu sam vidio da je dosta ljudi zajeb... sta vi mislite o ovome jer mi je ovo prvi put da mi se desava otkako sam clan foruma .... pozdrav
Znas sta Feka jarane Pusis ti foru sigurno.Odmah se fati kakvog prevoznog sredstva i gas prema toj knjizari ili sta je vec Ako kupujes na taj nacin,onda to radi samo kod Darkwood-a,Stripovi na kvadrat ili kod Dcarapo2(Babilon),ostalo izbjegavaj.Nemam protiv drugih nista,jednostavno iz mog iskustva ti pisem
Sto se tice Libellus-a,javi se Cherokiju Zeljki iz Sarajva |
feka82 |
Posted - 23/03/2010 : 09:45:17 imam i ja jednu pricu a desila mi se nedavno :
na forumu stripovi.com vidio sam reklamu za strip.knjizara palach i preko web stranice i emaila stupio sa vlasnikom u kontakt ....tada nisam znao da postoji neko ko prodaje libelusova izdanja u bosni i hercegovini a zainteresovala su me i zelio sam da imam ... stupim ja tako u kontakt sa njim sve fino , krasno , lik prva liga , dogovorimo se oko kupnje , sve bez nikakvih problema , uplatim ja novce , dodju novci , rekne mi poslao je narudzbu , cekam ko ozeblo sunce i nista , opet ja kontaktiram sa njim sta se desilo , imao sam nekih problema doci ce u petak , dobro nema problema nije nikakav problem ,javim ti kada dodje , opet petak nigdje narudzbe , opet ja pisem zovem , ne javlja se .... Onda ga dobijem preko mobitela i po ko zna koji put mi obecava da ce stripovi doci u petak , ja opet nasjednem nema nikakvih problema samo da znam da li si poslao i da vise nece biti problema .... dodje opet petak , ponedljejak nigdje narudzbe opet ja zovnem ne javlja se , posaljem pm jer vise mi je vrh glave i nemam strpljenja , mogao mi je jednostavno reci imam posla ne mogu sada prihvatiti narudzbu i sve bi bilo ok ili da mi je rekao tada i tada saljem , ali opet ne znam covjek koji se bavi tim poslom to mu je jedino zanimanje da ne uhvati vremena da posalje narudzbu a ljudi koji u slobodno vrijeme prodaju na aukcijama sve uredno to obave .... jucer sam takodje iznio svoje misljenje na njegovom topicu na ovom forumu jer vise ja mislim da nema smisla ovo zavlacenje , nisam zeleo da javno izlazim ali me primorao ..... takodje na njegovom topicu sam vidio da je dosta ljudi zajeb... sta vi mislite o ovome jer mi je ovo prvi put da mi se desava otkako sam clan foruma .... pozdrav |
feka82 |
Posted - 23/03/2010 : 09:22:36 quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by bihac-una
24 h   Haloooo???? Pa znas li ti da mene nema nekad po 15 dana kuci??Neznas!Sad znas I sta da ja radim tad??Pa mora postojati neki normalan rok,bar mjesec,minimum
Sta vam je ljudi,kakvi 24 h ili par dana,definitivno premalo,ma jok
Aha,nampade mi sljedece,bas vezano za temu Moj prvi komentar koji sam dobio bio je negativan Kako?? Ja kupio nekih Zagora za citanje,oteglo se nekih par dana,nema maila,sta ja znam sta je tacno bilo,i odem ti ja na odmor.Vratio se ja nakon mjesec dana,negativan komentar i sta ces.Ja se javim covjeku i kazem kako je bilo,da to nejde tako,pa ne visimo svi po vazdan za pc itd...,treba imati strpljenja i tolerancije malo vise a ne par dana.Zavrsimo mi to,ja platim,on posalje,promijeni negativni u pozitivni i ja zaplovim ponovo Kako se zvase??Iz Splita ,cini mi se:damage brain ili tako nekako.Kod njega sam led probio
Evo jedne moje priče. Ja sam 2005. bio jako bolestan i završio sam na neko vrijeme u bolnici. Kada sam malo došao sebi, objasnio sam ženi da treba poslati 2-3 manje pošiljke kupcima i da jednu trebam dobiti. Bez obzira na moje jadno stanje sve je prošlo u redu sa poslanim, a kupljene stripove su mi donijeli u bolnicu da me malo razvesele. Sjećam se da sam dobio komentar: "Malo je duže trajalo, ali zadovoljan sam jako". Eh, neki drugi ljudi bi u takvoj situaciji zaboravili na tamo neke stripove, ali meni to i nije bilo do stripova već do ljudskog povjerenja koje nisam iznevjerio čak ni u najtežoj situaciji.
svaka cast  |
rgorgiev |
Posted - 22/03/2010 : 23:58:48 Da vidimo dali ce ovo nesto izmeniti??? |
Bachy |
Posted - 22/03/2010 : 16:45:45 Mail upozorenja sam poslao 19. ožujka i čovjeku dao rok 3 dana, nakon dva mjeseca čekanja!! Danas je 22. ožujka i čovjeku upisujem negativni komentar! Prvi put! Nažalost! |
Bachy |
Posted - 21/03/2010 : 17:59:53 quote: Originally posted by rgorgiev
Još uvijek nikakvog glasa od mirkeca! Hmmmmmmmmmmm
Posalji mu mail i reci mu da se na forumu prica na veliko o njemu i njegovim postupcima i da ako tako produzi, nece jos dugo da bude na aukcijama i daj mu link ovog topica. Ja sam juce jednom clanu poslao takav mail, mada mene (jos) nije prevario i covjek se svima koji cekaju da on pokupi svoje stripove javio
Koliko milova da mu šaljem? Drukčije bi bilo da sam ja kupac ali kupac je on... Nisam ja izmislio pravila o javljanju prodavaču, a i kada osvojiš strip na aukciji lijepo te obavijeste...ako to nije dovoljno...onda zbilja ne znam... Sutra ističe rok koji sam mu dao...vidjet ćemo!
 |
rgorgiev |
Posted - 21/03/2010 : 12:18:41 quote: Originally posted by Bachy
Još uvijek nikakvog glasa od mirkeca! Hmmmmmmmmmmm
Posalji mu mail i reci mu da se na forumu prica na veliko o njemu i njegovim postupcima i da ako tako produzi, nece jos dugo da bude na aukcijama i daj mu link ovog topica. Ja sam juce jednom clanu poslao takav mail, mada mene (jos) nije prevario i covjek se svima koji cekaju da on pokupi svoje stripove javio |
Bachy |
Posted - 21/03/2010 : 11:45:04 Još uvijek nikakvog glasa od mirkeca! Hmmmmmmmmmmm |
|
|