T O P I C R E V I E W |
sawitch |
Posted - 11/07/2010 : 13:13:50 Evo ovako, spomenuo na jednom topicu a sada cu da obrazlozim na ovom..
Dalibor iz Beca mi se javio na mail ranije i hteo da kupi stripove od mene, ja sam mu poslikao sve, napravio spiskove i procenili smo da to vredi 650 eura.. Ima tome sigurno godinu, godinu i po dana... Dogovorili smo se da sve ide u 3 rate: 100, 200 i 350 eura.. Tako sam mu i dostavljao stripove.. Nasao sam coveka iz sela koji redovno ide u Bec i po njemu slao stripove i dobijao novac nazad... Prve dve ture su bile u dogovoreno vreme, sve super ali kod trece je nastao problem... Ja sam poslao a on mi se javio preko maila, navodno njegova zena se javila i rekla da je on u bolnici i da je operisao slepo crevo... OK, ja pozelim sve najbolje i da se covek sto pre oporavi, jebes i pare i stripove... Slao sam par puta SMS sa lepim zeljama za ozdravljenje.. Prodje od toga 2 meseca i ni "a" nisam dobio... Napisem ja mail da pitam kako cemo i sta cemo.. Onda dobijem odgovor tipa da nema trenutno para, da je ostao bez posla itd.. Da ce mi platiti za 2 meseca mozda, dok skupi... Ja kazem: "Ne treba za 2, mozes do 1. maja taman da odem u Makarsku", a to je 5 meseci od tada... Naravno, 1. maja se ne javlja.. Ja opet pustim SMS i nista, pa drugi, pa mail i onda se smiluje da odgovori kako ce biti regulisano... Ja ispusim za Makarsku i nazovem ga i on se javi na telefon i lepo ga pitam kada, sta.. On opet kako je u frci i to... Ja kazem: "Da sam nekome obecao tacno kada cu mu vratiti dug, pozajmio bih i vratio" a i da ne moze u Austriji zaraditi 350 eura je smesno u najmanju ruku.. Kao kada ja u Srbiji ne bih mogao 350 dinara zaraditi... Od tada sam mu poslao jos nekoliko mailova, SMS-ova, i udostojio se da odgovori na jedan i rekao da ce mi uplatiti na moj devizni racun pare u ponedeljak... (Inace pre 2 nedelje je to bilo) i ja saljem opet i mailove i SMS-ove da pitam jel' uplatio ista i nikakav odgovor ne dobijam... Zovem na mobilni, zvoni dok se ne javi sekretarica, ostavljam govornu postu i nista...
Reci cu samo da jebes takvog coveka... Jos me na FB-u nasao i dodao za prijatelja... Objavicu mu i sliku i ime i prezime i preuzecu svu odgovornost ako bude nekih tuzbi i ostalog jer ovo nije covek vec pizda i prevarant..
Da, u Brcko dolazi, valjda je odande.. Ako ima nekog ko ga poznaje ili nesto slicno, bio bih mu zahvalan da mi se javi... Ne znam da li ima neke svrhe na usmeni dogovor podneti tuzbu ili nesto slicno...
Dalibor Bratanovic
 |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
feka82 |
Posted - 13/07/2010 : 10:20:41 quote: Originally posted by radulovic marko
Kakva BRE provizija,pitacu ga lepo posto imam dobar odnos sa njim a taj tip je mnogo,mnogo zajeban nije jedan od onih sto ih primecujes ,lancici ,nabildovana ruka i taj fazon,ovo je gospodin kriminalac ali uzasno zajeban ,to jest do zla boga zajeban,,,,pitacu ga kad budem mislio da je pravi momenat....
marko neka bratanovica samo malo on potapse nekakav mi je ovaj krhak  |
feka82 |
Posted - 13/07/2010 : 10:19:26 ne zna lik sta mu se sprema :) |
sawitch |
Posted - 12/07/2010 : 22:25:40 Ako bude sve kako treba, preko imena i prezimena valjda i adresu... Imam mobilni, a dobio sam i na PM neki becki telefonski imenik, pa cemo valjda naci od tri Bratanovica pravog... Marko, ako je tako, cekam od tebe vesti... Ovu internet logistiku cemo odraditi koliko budemo mogli.... Rekao mi je da u avgustu posecuje neke prijatelje u NS-u ali nije ni kada ni ko su... Da je tu, tu bih ga nasao ocas posla... |
radulovic marko |
Posted - 12/07/2010 : 22:14:11 Kakva BRE provizija,pitacu ga lepo posto imam dobar odnos sa njim a taj tip je mnogo,mnogo zajeban nije jedan od onih sto ih primecujes ,lancici ,nabildovana ruka i taj fazon,ovo je gospodin kriminalac ali uzasno zajeban ,to jest do zla boga zajeban,,,,pitacu ga kad budem mislio da je pravi momenat.... |
sawitch |
Posted - 12/07/2010 : 22:07:12 Ma sto da se ljutim na vas... Znam da je ovaj Ponki polunormalan.. Vazi, ti se raspitaj sta se moze uciniti, uz proviziju, naravno... Da je to ovde negde u mom kraju, lako bih ja prodao dug i to bi bilo reseno... Ali sta cu kada mi je daleko... |
radulovic marko |
Posted - 12/07/2010 : 21:46:43 Sale nemoj da se ljutis malo crnog humora nije lose da se razbije ova crna tema,,,,,Pitacu onog mog pa ti javljam na pm,,,,,, |
radulovic marko |
Posted - 12/07/2010 : 21:24:01 quote: Originally posted by ponki
quote: Originally posted by radulovic marko
Sawitch, imas li neke brojeve ispod 100 da uzmem od tebe vidim da si raspolezen da dajes na dve, tri godine javi ako imas nesto..........
Pa te je njemu poslao  
  Ostavio je nesto za crne dane PROVERENO,,,,,//// |
ponki |
Posted - 12/07/2010 : 21:21:53 quote: Originally posted by radulovic marko
Sawitch, imas li neke brojeve ispod 100 da uzmem od tebe vidim da si raspolezen da dajes na dve, tri godine javi ako imas nesto..........
Pa te je njemu poslao   |
radulovic marko |
Posted - 12/07/2010 : 20:59:30 Sawitch, imas li neke brojeve ispod 100 da uzmem od tebe vidim da si raspolezen da dajes na dve, tri godine javi ako imas nesto.......... |
Porter |
Posted - 12/07/2010 : 20:51:52 quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Porter
Nezgodno kad te neko prevari,vec pokusaj dobiti njegov kucni broj pa ga nazovi oko 03.30 i trazi da ti posalje lovu isti dan.
Imam njegov mobilni, zvao sam ga sto puta i pickica ne sme da se javi...
Trebas ga zvati na kucni i buditi ga rano,vjerovatno ima nekoga skim zivi,tako da ces i njih probuditi,to radis dok nekom ne dosadi. Znaci kucni telefon u rane jutarnje sate. |
sawitch |
Posted - 12/07/2010 : 16:05:24 Slao sam mu po tom coveku iz sela i oni su se nalazili u Becu negde i ovaj je preuzimao... Od toga nema vajde... |
feka82 |
Posted - 12/07/2010 : 15:42:16 quote: Originally posted by sawitch
Ma koji ce mi sengen.. Oslobodjeni smo i mi viza.. A ne znam mu adresu, samo broj mobilnog, ime i prezime...
odbaci te lik po kojem si slao stripove tebe i jos nekolicinu i to rijesite    |
1Euro |
Posted - 12/07/2010 : 15:38:35 quote: Originally posted by sawitch
A ne znam mu adresu, samo broj mobilnog, ime i prezime...
a kamo si mu slao stripove? Ako si dao nekome da mu ih vozi automobilom onda kontaktiraj tog tipa? |
sawitch |
Posted - 12/07/2010 : 15:31:53 Ma koji ce mi sengen.. Oslobodjeni smo i mi viza.. A ne znam mu adresu, samo broj mobilnog, ime i prezime... |
feka82 |
Posted - 12/07/2010 : 15:30:10 ovakvi ljudi su mi bezveze koji nemaju nikakvog postovanja , uredno ti je placao do zadnje rate i znao je da ce te na toj zajebati i proci jos jeftinije nego sto je mislio . To smece nema nimalo savjesti ... konta on daleko je austrija od srbije a bude li shengena onda je on nastrado kao zuti :) |
feka82 |
Posted - 12/07/2010 : 15:24:28 quote: Originally posted by olympia
Molim te, povedi me u Bec da obidjemo tog dasu
olympia po avataru si se fino oblikovao za razne vannastavne aktivnosti
zao mi je sawitchu , najebao si ko zuti fino bi ti uletila ta lova malo za mora  |
sawitch |
Posted - 12/07/2010 : 14:01:05 Slazem se, ali svakom moze da se desi da ostane bez para.. Bice ih... Samo da se ne izigra poverenje... Ne mogu da verujem da ljudi gube obraz zbog sitnih para.... |
zeljko |
Posted - 12/07/2010 : 13:30:51 i ti si vala neki idealista
ako nemas para idi krampaj nemoj citat stripove kad posaljes pare dobijas stripove ccc
|
sawitch |
Posted - 12/07/2010 : 13:09:44 Koja je to gamad... Ali ima i onaj lik sto me zajeb'o za 1300 dinara, i jos imao neku striparnicu Mandrak.. Neko selo kod Indjije... Dragan Davidovic cini mi se.. Prezime je sigurno tako, ali za ime nisam siguran.... Isto mu poslao na poverenje i onda me lagao da je uplacivao, pa da je pravio permutacije u broju telefona na koji je slao SMS sa kodom postneta itd... Ljudi su jezivi... Da mi kaze: "Slusaj drugar, nemam ni dinara, ne zna ni kada cu imati, ali cu ti platiti kada budem imao" ja bih rekao da se ne maltretira, i sam sam bio u slicnim situacijama i pustio bih... Za 2 godine, 2 godine.. |
masni |
Posted - 12/07/2010 : 12:56:03 meni je jedan lik duzan 50 eura vec 1,5 godina, pa da je 10 dinara ostavljao svaki dan do sada bi mi vratio ali nece.... A nikako da nabasam na njega |
sawitch |
Posted - 12/07/2010 : 11:18:01 Ja bih posle svega opet bio za dogovor, ali gnjida se ne javlja... Poslao sam mu poslednji mail, a ako ni na njega ne bude odgovorio, samo ce jedan dan biti potapsan po ramenu, kunem se... Naci cu ga... Pokvario mi je stotinu planova, sa laganjem za datum vracanja duga... Da je rekao za godinu dana, dao bih mu toliko... Sa ljudima sam imao saradnju koja je trajala po 2 godine i nikakvih problema nije bilo, naprotiv.. Zdruzili smo se... A ovo je gnjida bez obraza... |
giant |
Posted - 12/07/2010 : 10:50:59 Sad, kad je bar jasno, da češ teško videti pare, onda bi ti bar stripove morao vratiti nazad....ne sve, ali za 350 Eura. Pokušaj se s njim dogovoriti. Naravno, ako te je zajebo namjerno, ništa više nečeš dobiti - ni para a ni stripova. |
culfis |
Posted - 12/07/2010 : 09:48:51 Dno Dna. 
|
zeljko |
Posted - 12/07/2010 : 09:09:42 posalji mu link na ovaj sajt da vidi kako se spremaju da ga razbiju
ma to su oni supci koji bi čitali stripove ali su im skupi... |
sawitch |
Posted - 12/07/2010 : 07:17:09 quote: Originally posted by olympia
Molim te, povedi me u Bec da obidjemo tog dasu
Kad budes imao neko takmicenje tamo, prijavi i mene  |
|
|