T O P I C R E V I E W |
giant |
Posted - 12/07/2010 : 10:56:36 Evo, javljam se ovde, da kažem, da idem za nekoliko dana na odmor(tačnije do kraja ove sedmice) i da ću odmah kad se vratim naplatiti dug, koji imam kod dotičnih članova. Posebno se ispričavam članu ivicag zbog kašnjenja slanja novca - a oddao mi je pozitivni komentar, iako mu još nisam poslao novce. A morao sam prije 14 dana, ali posao mi se otegao svaki dan kasno u podne, pa eto....ništa strašno, samo da se zna! Hvala na strpljenju i pozdrav svima giant |
2 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
tompa0808 |
Posted - 12/07/2010 : 18:17:31 nije mi uhvatilo poruku..:( uglavnom, sve 5, uzivaj na godisnjem i cujemo se kad se vratis!:)
tompa |
tompa0808 |
Posted - 12/07/2010 : 18:16:20 quote: Originally posted by giant
Evo, javljam se ovde, da kažem, da idem za nekoliko dana na odmor(tačnije do kraja ove sedmice) i da ću odmah kad se vratim naplatiti dug, koji imam kod dotičnih članova. Posebno se ispričavam članu ivicag zbog kašnjenja slanja novca - a oddao mi je pozitivni komentar, iako mu još nisam poslao novce. A morao sam prije 14 dana, ali posao mi se otegao svaki dan kasno u podne, pa eto....ništa strašno, samo da se zna! Hvala na strpljenju i pozdrav svima giant
|
|
|